13 / 05 / 2024

Sarsılmaz Yapı Malzemeleri adres

Sarsılmaz Yapı Malzemeleri adres

Sarsılmaz Yapı Malzemeleri Hafriyat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi bugün Bekoz'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Bayramali Çap tarafından kuruldu. 

Sarsılmaz Konut Yapı İnşaat Taahhüt Ve Proje Yönetimi Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarsılmaz Konut Yapı İnşaat Taahhüt Ve Proje Yönetimi Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Şahımerdan Tunç tarafından kuruldu.

Alissha İnşaat Yapı Malzemeleri Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alissha İnşaat Yapı Malzemeleri Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 340 bin TL sermaye bedeli ile Meltem Yılmaz tarafından kuruldu.

Solfin İnşaat Yapı Malzemeleri Mimarlık Mühendislik Nakliye Petrol Otomotiv San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Solfin İnşaat Yapı Malzemeleri Mimarlık Mühendislik Nakliye Petrol Otomotiv San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Beylikdüzü'nde 800 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Açıkgöz tarafından kuruldu.

Eralpsan Yapı Malzemeleri Metal Hırdavat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eralpsan Yapı Malzemeleri Metal Hırdavat Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erkan Yılmaz tarafından kuruldu.

Turuncu İç Mimarlık Ve Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Turuncu İç Mimarlık Ve Yapı Malzemeleri Limited Şirketi Esenyurt'ta Muhammet Yıldız ve Tayfın Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Öz Merkan İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Merkan İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emsal Yılmaz tarafından kuruldu.

Müren Yapı Malzemeleri Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Müren Yapı Malzemeleri Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Yılmaz tarafından kuruldu.

Sezginer Yapı Malzemeleri Kimyevi Maddeler Metal Elektrik Otomotiv Matbaa Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Sezginer Yapı Malzemeleri Kimyevi Maddeler Metal Elektrik Otomotiv Matbaa Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. Zeytinburnu'nda 350 bin TL sermaye bedeli ile Sezgin Yılmaz tarafından kuruldu.

Rical Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Rical Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bağcılar’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Funda Yılmaz tarafından kuruldu.

K34 Yapı Malzemeleri Elektrik Orman Ürünleri ve Ambalajlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

K34 Yapı Malzemeleri Elektrik Orman Ürünleri ve Ambalajlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi  bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Yılmaz tarafından kuruldu. 

Sarsılmaz Yapı Malzemeleri Hafriyat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarsılmaz Yapı Malzemeleri Hafriyat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi bugün Bekoz'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Bayramali Çap tarafından kuruldu. 

Cly İnşaat Yapı Malzemeleri Otomotiv Nakliye Reklam Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cly İnşaat Yapı Malzemeleri Otomotiv Nakliye Reklam Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Çağlayan tarafından kuruldu. 

Beyaz Seramik Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyaz Seramik Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Günbelek, Kazım Genç ve Mustafa Yılmaz tarafından kuruldu.

Sarsılmaz Yapı Malzemeleri adres Haberi

Sarsılmaz Yapı Malzemeleri adres

Sarsılmaz Yapı Malzemeleri Hafriyat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi bugün Bekoz'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Bayramali Çap tarafından kuruldu. 

Sarsılmaz Yapı Malzemeleri Hafriyat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi konusu:
1.Her türlü hafriyat islerini yapmak, yaptırmak gerek kendi gerekse taşeronlara yaptırmak. Resmi ve özel kurumlarda açılacak hafriyat ile ilgili ihalelere girebilir. Ayrıca almış ve alacağı ihaleleri başka işletmelere verebilir. Konusu ile ilgili araç alır, kiralar ihale verdiği isletmelere araç satar veya kiraya verir. 2.Hertürlü inşaat ve yapı malzemelerinin alımı satımını yapmak, 3.Her türlü dekorasyon işleri, tamirat ve boya işleri yapmak. 4.Şirket yurt içi ve yurt dışı yol, köprü, baraj, liman, okul, toplu konut ve hastane gibi bayındırlık tesisleri ile sınai ve turistik inşaat taahhüdünde bulunabilir. 5.Yurt içinde ve dışında her nevi...