07 / 05 / 2024

Sarten ambalaj zeki sarıbekir

Sarten ambalaj zeki sarıbekir

Şirketin Hollanda Rosendal’daki fabrikasının kapılarını basına açan Sarten Üst Yöneticisi (CEO) Zeki Sarıbekir, “2020 hedefimiz 15 milyon Euro ciroya ulaşmak, ambalajda en önemli pazar Avrupa olduğu için bölgedeki metal ambalaj yatırımlarını artıracağız.” dedi…

Sarten Ambalaj 10 milyon Euro'ya Bulgaristan'daki ikinci fabrikasını aldı!

Türkiye'deki 16 fabrikası ile bölgesel güç haline gelen Sarten Ambalaj, 10 milyon Euro yatırımla Bulgaristan'daki ikinci fabrikasını satın aldı.

Sarten Ambalaj 2020'de 20 fabrikaya ulaştı!

Avrupa’nın 3 büyük ambalaj şirketinden biri olan Sarten Ambalaj’ın CEO’su Zeki Sarıbekir, hedeflerinin bu yıl içerisinde 20 fabrika ulaşmak olduklarını söyledi.

Türkler Avrupa’da fabrika avına çıktı!

Şirketin Hollanda Rosendal’daki fabrikasının kapılarını basına açan Sarten Üst Yöneticisi (CEO) Zeki Sarıbekir, “2020 hedefimiz 15 milyon Euro ciroya ulaşmak, ambalajda en önemli pazar Avrupa olduğu için bölgedeki metal ambalaj yatırımlarını artıracağız.” dedi…

Gülenyüz Plastik Hammadde Ambalaj Ürünleri Ve Kimyevi Maddeler İthalat İhracat San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Gülenyüz Plastik Hammadde Ambalaj Ürünleri Ve Kimyevi Maddeler İthalat İhracat San.Tic.Ltd.Şti. bugün Duygu Doğan tarafından 10 bin TL sermaye bedeli ile Beyoğlu'nda kuruldu.

4. Zeki Yurtbay Tasarım Ödülleri için son başvuru 21 Kasım!

2016 Sektörün yenilikçi markalarından Yurtbay Seramik’in düzenlediği “4. Zeki Yurtbay Tasarım Ödülleri”ne başvurular devam ediyor.

Zeki Toçoğlu: İmar konusunda zihniyet dönüşümü şart!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, yerel basın mensupları ile birlikte Büyükşehir Belediyesi tarafından şehre kazandırılan yeni itfaiye binası ve Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM) projelerini inceledi. İşte Toçoğlu'nun yaptığı açıklamalar...

Gözde Girişim, Farmamak Ambalaj'ı 136 milyon TL'ye sattı!

Gözde girişim sahibi olduğu Farmamak Ambalaj'ın tamamını 136 milyon TL karşlığında Alman Klöckner Pentaplast'a sattı.

Zeki Toçoğlu’ndan Sapanca’ya tesis müjdesi!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sapanca’ya hizmet sunacak yeni bir içmesuyu arıtma tesisinin müjdesini verdi.

Şişecam Eskişehir'deki ambalaj tesisini satıyor!

Şişecam bağlı ortaklığı Camiş Ambalaj bünyesindeki Eskişehir oluklu ambalaj tesisinin, Dunapack Packaging ismiyle faaliyet gösteren Avusturya merkezli Prinzhorn Holding'e bağlı Mosburger GmbH'ye devredileceğini duyurdu.

Mimar Salih Zeki Pekin vefat etti!

Mimar Salih Zeki Pekin dün hayatını kaybetti. Salih Zeki Pekin'in cenazesi yarın İzmir Alsancak Hocazade Camii'nde kılınacak öğle namazına müteakip defnedilecek.

Zeki Toçoğlu'ndan Karasu ve Kocaali'ye 45 milyonluk müjde!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, şehir genelinde devam eden altyapı çalışmalarına bir yenisinin daha ekleneceğinin müjdesini verdi.

Zeki Toçoğlu'ndan kaçak yapılarla mücadeleye tam destek!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, kaçak yapılarla mücadele eden Adapazarı Belediyesi'ne tam destek verdi.

Zakkum İnşaat Malzemeleri Metal Hrdavat Ambalaj ve Reklam Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zakkum İnşaat Malzemeleri Metal Hrdavat Ambalaj ve Reklam Ticaret Limited Şirketi, Uğur Tez tarafından 10 bin TL sermaye ile 18 Ağustos'ta Kartal'da kuruldu.

Sarten ambalaj zeki sarıbekir Haberi

Sarten ambalaj zeki sarıbekir

Sarten Ambalaj, 15’i Türkiye’de 3’ü de yurtdışında olmak üzere toplam 18 fabrika ile faaliyetlerini sürdürmekte.

Posta gazetesinden Murat Gülderen'in haberine göre, şirketin Hollanda Rosendal’daki fabrikasının kapılarını basına açan Sarten Üst Yöneticisi (CEO) Zeki Sarıbekir, “Yurtdışı operasyonlarına 2000’li yılların başında Bulgaristan ile başladık. Ardından kozmetik ambalajları için Rusya ve en sonunda Hollanda fabrikalarını açtık. Hammaddeyi Türkiye’den getirip montajı burada yapıyoruz ve kozmetik kutuları üretiyoruz. Avrupa’da yeni fabrikalar satın alacağız” diye konuştu.

REKOR ÜRETİM

Hollanda’daki fabrika sayesinde Avrupa’ya ihracatı artırdıklarını belirten Zeki Sarıbekir, şöyle konuştu: “2017’de 84 milyon dolar olan ihracatı, 2018’de 104 milyon dolara, geçtiğimiz yıl da 120 milyon dolara taşıdık. 90’ın üzerinde ülkeye ürün sattık. Dünyadaki teneke kozmetik ambalajının yaklaşık yüzde 10’unu biz ürettik. Geçen sene buraya kurduğumuz ikinci hatla...