29 / 04 / 2024

şartları toki melikgazi başvuru şartları

şartları toki melikgazi başvuru şartları

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, TOKİ Kayseri Melikgazi Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan 278 adet konut için başvuru dönemi başladı. TOKİ Kayseri başvuru şartları için haberimizden yararlanabilirsiniz...

TOKİ Melikgazi 55 konut ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kayseri Melikgazi projesinin ihalesini bugün gerçekleştiriyor.

TOKİ Melikgazi 521 konut ihalesi bugün!

Kayseri İli, Melikgazi İlçesi, Tavlusun Mahallesi 521 Adet Konut , 5 Dükkânlı Ticaret ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Melikgazi 285 konut ihalesi yarın!

Kayseri ili Melikgazi ilçesi Mimarsinan mahallesi Esnaf ve sanatkarlar Odası 3.etap 285 konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Melikgazi 2020 başvuru tarihleri!

TOKİ Melikgazi 2020 başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Projede toplam 13 adet konut bulunuyor.

TOKİ Melikgazi projesinde kuralar çekildi!

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KESOB) tarafından yapılan TOKİ Evleri'nin kura çekimi gerçekleştirildi. 

TOKİ Melikgazi Bahçelievler başvuruları bugün sona eriyor!

TOKİ Kayseri Melikgazi Bahçelievler projesinde yer alan 834 adet konut için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

TOKİ Melikgazi Bahçelievler başvuruları bugün başlıyor!

834 adet konut ve 2 adet ticaret merkezinin yer aldığı TOKİ Melikgazi Bahçelievler başvuruları bugün başlıyor.

TOKİ Melikgazi Mimarsinan'da sözleşme dönemi başlıyor!

Kayseri Melikgazi Bahçelievler Mahallesi Mimarsinan TOKİ'de sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor. 

TOKİ Melikgazi 834 konut ihalesi bugün!

TOKİ Kayseri, Melikgazi, Bahçelievler Mahallesi, Mimarsinan Mevkiinde 834 adet konut, 2 adet ticaret merkezi ve 2 adet cami İnşaatları İle altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Melikgazi 834 konut ihalesi 8 Eylül'de!

Kayseri İli, Melikgazi İlçesi, Bahçelievler Mahallesi, Mimarsinan Mevkiinde 834 Adet Konut inşaat işi ihalesi 8 Eylül'de saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Ordu Mesudiye ödeme şartları!

TOKİ Ordu Mesudiye ödeme şartları kapsamında 120 ay vade avantajı sağlanıyor. Satış işlemlerini T.C. Ziraat Bankası A.Ş'nin yürüteceği projede fiyatlar 97 bin 227 TL'den başlıyor.

TOKİ Siirt Merkez Evren alt gelir başvuru şartları!

Aylık taksitlerin 234 TL'den başladığı TOKİ Siirt Merkez Evren Mahallesi'nde 2+1 daireler satışa sunuluyor. İşte TOKİ Siirt Merkez Evren alt gelir başvuru şartları...

Melikgazi TOKİ’ye yeni ortaokul yapıldı!

Vali Orhan Düzgün, Kayseri’de gerçekleştirilen kamu yatırımları kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı’ndan temin edilen ödenekle Melikgazi TOKİ’de yapılan 24 derslikli ve 720 öğrenci kapasiteli ortaokulun yapımının tamamlandığını söyledi.

şartları toki melikgazi başvuru şartları Haberi

şartları toki melikgazi başvuru şartları

TOKİ Kayseri Melikgazi Alt Gelir Grubu'nda yer alan 278 adet konut kura yöntemiyle satışa sunuluyor. Konutlar için başvurular 28 Mart 2013 tarihinde başlayıp, 16 Nisan 2013 tarihinde sona eriyor. Kura çekilişi 27 Nisan 2013 tarihinde gerçekleşecek. TOKİ Kayseri başvuru şartları haberimizin içerisinde yer almaktadır.


TOKİ Kayseri Melikgazi Alt Gelir Grubu'nda yer alan konutların alanları; 64,71 metrekare 2+1 olarak tasarlandı. 2+1 dairelerin fiyatları 45 bin 166 TL ile 63 bin 681 TL olarak belirlendi. 4 bin TL peşinat verilen konutlar için 180 ay vade yapılıyor. Konutların en düşük başlangıç taksiti 228,7 TL, en yüksek başlangıç taksiti ise 331,71 TL olarak belirlendi. TOKİ Kayseri başvuru şartları için haberimizden yararlanabilirsiniz.


TOKİ Kayseri Melikgazi'de, konut satış bedellerine KDV, banka komisyonu dahil edilmeyecek olup, bu tutar hak sahibi...