15 / 05 / 2024

Sarvan Gelal

Sarvan Gelal

BCG Mimarlık Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Burhan Parlar, Sarvan Gelal tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 30 Ocak'ta Pendik, Çamçeşme Mahallesi'nde kuruldu.

Antalya'ya 125 milyon liralık güneş paneli fabrikası!

Antalya Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren güneş paneli üreticisi CW Enerji Mühendislik Ticaret ve Anonim Şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Sarvan, Antalya'da 125 milyon liralık yeni bir güneş paneli fabrikası kuracaklarını açıkladı. 

Sage Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sage Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Savaş Gelal tarafından kuruldu. 

Metric Mimarlık İnşaat Turizm İthalat ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metric Mimarlık İnşaat Turizm İthalat ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Savaş Gelal ve Bayraktar Arman Sipahi ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 6 Mayıs'ta Kadıköy, Merdivenköy Mahallesi'nde kuruldu.

BCG Mimarlık Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BCG Mimarlık Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Burhan Parlar, Sarvan Gelal tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 30 Ocak'ta Pendik, Çamçeşme Mahallesi'nde kuruldu.

Oğuz Sarvan, Kıyıkışlacık Köyü'ndeki araziyi birkaç ayda sattı

Merkez Hakem Kurulu Başkanı Oğuz Sarvan'ın, Kıyıkışlacık Köyü'ndeki araziyi birkaç ayda sattığı ortaya çıktı

Sarvan Gelal Haberi

Sarvan Gelal

BCG Mimarlık Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Burhan Parlar, Sarvan Gelal tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 30 Ocak'ta kuruldu. 


BCG Mimarlık Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Her türlü konut, fabrika, atölye ve benzeri binalara dış ve iç cephe izolasyonu, çatı izolasyonu yapmak. Isı yalıtımlı, giydirmeli dış ve iç cephe kaplama işleri,  her türlü dekorasyon işleri, tamirat ve boya işleri yapmak. b. Her türlü binaların ısı ve su yalıtım malzemelerinin imalatı, ithalatı ve ihracatını yapmak. c. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut,işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. ç. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü...