17 / 05 / 2024

satıım gitti kitabı

satıım gitti kitabı

Gayrimenkul ilginizi mi çekiyor? Emlak sektörüne mi girmek istiyorsunuz? Yoksa yıllardır emlakçısınız ama kazancınız mı az? Nasıl yaparım da çok satarım, çok kazanırım diye soruyorsanız...

Gedik Yatırım hisse alım satım bildirimini yayınladı!

Gedik Yatırım Menkul Değerler A.Ş tarafından Kamu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yapılan yazılı açıklamaya göre Gedik Yatırım Menkul Değerler A.Ş hisse alım satım bildirimini yayınladı.

Green Village Satış Müdürü Alex Alakuş nişanlandı!

Burç Kale İnşaat Green Village projesinin satış müdürü Alex Alakuş, Hande Dursun aile arasında sade bir törenle nişanlandı.

Cumbalı 27 Turizm İnşaat Gıda Oto Alım Satım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cumbalı 27 Turizm İnşaat Gıda Oto Alım Satım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Firdes Çelik ve Sena Köşkeroğlu ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 9 Eylül'de Beşiktaş, Ortaköy, Mecidiye Mahallesi'nde kuruldu.

Emlak alım satımı işlemleri!

Emlak almak veya satmak isteyen kimseler, bu işlemi tapu dairesinden gerçekleştitiyor. Tapu devri için öncelikle ilgili tapu dairesinden randevu alınıyor. İşte emlak alım satımı işlemleri..

Emlak alım satım beyannamesi nedir?

Emlak alım satımı halinde, emlak vergisi mükellefinin de değişmesi için emlak alım satım beyannamesinin verilmesi gerekiyor. Peki, emlak alım satım beyannamesi nedir? Emlak alım satım beyannamesi nereye verilir?

Emlak alım satımında gelir vergisi ödenir mi?

Emlak alım satım sürecinde, malını satan kimseler satıştan elde ettikleri için vergi mükellefi olabiliyor. Peki, emlak alım satımında gelir vergisi ödenir mi? Emlak alım satımında ne kadar vergi ödenir?

Emlak alım satımı için gerekli belgeler!

İşyeri, mesken, arsa ve arazi gibi taşınmaz malların tapu devir işlemleri taşınmazın bulunduğu yerin tapu dairesinde gerçekleşiyor. Peki, emlak alım satımı için neler lazım? İşte emlak alım satımı için gerekli belgeler..

Emlak alım satım döner sermaye bedeli!

Emlak alım satım sürecinde alıcının ödemesi gereken masraflar arasında tapu döner sermaye bedeli de yer alıyor. Peki, emlak alım satım döner sermaye bedeli 2015 ne kadar? İşte döner sermaye ücretleri..

Emlak alım satım masrafları kime aittir?

Emlak alım satım işleri için alıcı ve satıcının müracaatının ardından tapu memuru emlak alım satım masraflarının ödenmesini istiyor. Peki, emlak alım satım masrafları kime aittir? İşte yanıtı..

Emlak alım satım masrafları 2015!

Ev, işyeri, arsa ve arazi gibi emlak alım satım işlemleri için taraflar belli oranlarda masraf yapıyor. Peki, emlak alım satım masrafları nelerdir? Emlak alım satım masrafları 2015 ne kadar?

WF Ekipman Satım ve Kiralama Limited Şirketi kuruldu!

WF Ekipman Satım ve Kiralama Limited Şirketi, Davıd Thomas Sınclaır ve Joseph Evan Greenberg Müdürlüğünde 10 bin TL sermaye ile 28 Ağustos'ta Beşiktaş, Levent Caddesi'nde kuruldu.

Emlak alım satım vergisi cezası 2015!

Tapuda daha düşük vergi ödemek isteyenler, satış bedelini olduğundan daha düşük olarak beyan edebiliyor. Maliyenin bu durumu fark etmesi halinde taraflara emlak alım satım vergisi cezası kesiliyor. Peki, emlak alım satım vergisi cezası 2015 ne kadar?

Emlak alım satım vergisi hesaplama 2015!

Emlak alım satım işlerinde tapu dairesinde belli oranlarda harç ödemesi yapılıyor. Söz konusu emlak alım satım vergisi işlemin yapıldığı yerin vergi dairesine ödeniyor. Peki, vergi nasıl hesaplanır? İşte emlak alım satım vergisi hesaplama 2015..

satıım gitti kitabı Haberi

satıım gitti kitabı

Emlak sektörünün tüm oyuncuları için çok kazandıracak rehber kitap. Yıllar boyunca bize para kazandıran, yeni insanlar ve yeni ilişkiler oluşturup sosyalleşmemizi sağlayan bu sektöre yeni bir soluk getirmek, insanların hayatında son derece önemli bir rolümüz olmasına rağmen gerçek bir iş olarak çoğunlukla dudak bükülen emlakçılık mesleğini oyuncularıyla birlikte farklı bir noktaya taşımak en temel amacımız.


Bugüne kadar gayrimenkul adı geçerek yayınlanan kitaplar büyük ölçüde teknik bilgiler vermiş, alıcılara nasıl ev alacakları konusunda önerilerde bulunmuş, gayrimenkul pazarının genel gidişatına yönelik açıklamalar yapmışlardır.


Ülkede 200.000’ in üzerinde bireysel ve kurumsal emlak danışmanı mevcuttur. Bunun yanı sıra bu işe girmeye heves eden ama yol yöntem bilmeyen bir o kadar daha insan bulunmaktadır. Tüm bu insanların ortak sorunu mülk sahipleri ve alıcılarla nasıl diyalog kuracaklarını...