08 / 07 / 2024

satılan milli emlak arazileri

satılan milli emlak arazileri

Satışı gerçekleşen milli emlak arazileri meclis gündemine taşındı. CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

1940 yılında Milli Emlak arazi satışlarına taksit getirildi! 20 yılda ödenebilecek!

1940 yılında Milli emlak tarafından satılan arazilere 20 sene taksitle ödeme kolaylığı getirildi. 

Milli Emlak'tan iki şehirde Temmuz 2024 fırsatı! KDV'den muaf araziler satışa çıktı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Balıkesir ve Düzce'de yer alan arazileri satışa çıkardı. KDV'den muaf olarak satışa çıkarılan arazilerin satış ihaleleri Temmuz ayı içerisinde yapılacak.

Milli Emlak, 27 adet arsa ve araziyi taksitle satıyor! Milli Emlak ihale! 

Milli Emlak, Konya ve Afyonkarahisar'da yer alan 27 adet arsa ve araziyi taksitle satıyor. Peki satışı yapılacak arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar... 

Milli Emlak, iki şehirde 6 adet lojman ile 1 adet arsayı taksitle satıyor! Milli Emlak arsa satışları 2024!

Milli Emlak, Ordu ve Mardin illerinde yer alan 6 adet lojman ile 1 adet arsayı taksitle satıyor. Peki lojmanların ve arsanın fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar ve ilan metinleri...

Milli Emlak iki ildeki KDV'den muaf 15 adet arsa ve araziyi ve taksitle satıyor! Milli Emlak ihale! 

Milli Emlak, Denizli Tavas ve Kırklareli Pınarhisar'da yer alan 15 adet arsa ve araziyi taksit imkanıyla satıyor. Peki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Milli Emlak 3 ilde arsa, arazi ve avlulu ev satıyor! Milli Emlak arsa satış!

Milli Emlak 3 ildeki 9 adet gayrimenkulü satıyor. Gayrimenkuller arasında iş yeri, arsa, arazi ve avlulu ev yer alıyor. Peki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

54 bin TL'ye arazi alabilirsiniz! Milli Emlak, iki şehirde yüzde 20 indirimle 42 gayrimenkul satıyor! Milli Emlak satış!

Milli Emlak, Ankara ve Manisa'da yüzde 20 indirim fırsatıyla 42 adet gayrimenkul satıyor. Peki iki şehirdeki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri ne zaman? 

Milli Emlak 3 ildeki 2 lojman ile 11 adet arsa ve araziyi taksitle satıyor! Milli Emlak satış!

Milli Emlak, Mersin, Kayseri ve Erzurum'daki 2 lojman ile 11 adet arsa ve araziyi taksitle satıyor. İşte gayrimenkullerin fiyatları ve satış tarihleri...

Milli Emlak'tan 31 bin ve 35 bin TL'ye satılık iki arsa! KDV'den muaf arsalar için bu tarihlere dikkat!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Gümüşhane ve Amasya'da yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. KDV'den muaf olarak satışa çıkarılan arsaların fiyatları 31 bin TL ve 35 bin TL olarak açıklandı.

Milli Emlak'tan yeni fırsat! KDV'den muaf arsa ve araziler 10 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü hem KDV'den muaf hem de düşük bedelli arazi satacak, Mayıs ayı ihaleleri kapsamında satışa  çıkarılan arazilerin satış bedelleri 10 bin TL ve 12 bin TL olarak açıklandı. 

Milli Emlak 3 şehirdeki 4 konut ile 23 adet arsa ve araziyi yüzde 20 indirimle satıyor: Milli Emlak ihale! 

Milli Emlak, Balıkesir, Zonguldak ve Uşak illerinde yer alan 4 konut ile 23 adet arsa ve araziyi yüzde 20 indirimle satıyor. İşte ayrıntılar... 

Milli Emlak'tan Haziran 2024 fırsatı! KDV'den muaf araziler 46 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Erzurum ve Amasya'da yer alan arazileri satışa çıkardı. KDV'den muaf olarak satışa çıkarılan arazilerin satış fiyatları 46 bin TL'den başlıyor.

Milli Emlak'tan iki şehirde arsa satışı! 70 bin TL'ye KDV'den muaf arsa fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Konya ve Muğla'da yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsaların fiyatları 70 bin TL'den başlıyor.

satılan milli emlak arazileri Haberi

satılan milli emlak arazileri


CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, satışı gerçekleşen milli emlak arazilerine ilişkin soru önergesi hazırladı. Bayraktutan sorularını Başbakan Yıldırım'a sordu.


Bayraktutan'ın soruları

1. Cumhuriyet tarihinden 3 Kasım 2002 tarihine kadar geçen sürede Milli Emlak'a ait kaç metrekare arazi satılmıştır?


2. 3 Kasım 2002 tarihinden 25 Ocak 2017 tarihleri arasında Milli Emlak'a ait satılan toprakların metrekare cinsinden oranı nedir? Toplam kaç metrekare arazi...