03 / 05 / 2024

satılık arsa Ankara Gölbaşı

satılık arsa Ankara Gölbaşı

Ankara İli Gölbaşı ilçesinde yer alan arsanın bedeli 1 milyon 148 bin lira olarak belirlendi. Arsa 4 Kasım 2013 tarihinde açık artırma usulüyle satışa sunulacak...

Ankara ve Denizli'de satılık arsa fırsatı: 12 adet arsa 490 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor!

Ankara ve Denizli'de yer alan 12 adet arsa satılıyor. Peki arsaların satış fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri ne zaman yapılacak? 

Milli Emlak'tan 29 bin 250 TL'ye satılık arsa fırsatı! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Milli Emlak'tan 29 bin 250 TL'ye satılık arsa fırsatı... Tek tek açıklanan bu tarihi sakın kaçırmayın...

İcradan ucuza satılık arsa ve daireler fiyatıyla şaşırtıyor!

Basın İlan Kurumu tarafından güncel olarak icra ilanları yayınlanıyor. Ucuza ev almak isteyen on binlerce kişi icradan satılık ilanları yakından inceliyor.

Ankara'da 19 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Ankara Batı İcra Dairesi,  Ankara il, Sincan ilçe, Yeni Cimşit mahallesi, 3016 ada, 7 parselde yer alan arsa 19 milyon 080 bin 608 TL'ye icradan satılıyor...

Çorum Belediyesi'nden 9 milyon TL'ye satılık arsa!

Çorum Belediyesi, Gülabibey Mahallesi'ndeki arsa ihale ile satılıyor. Arsa için ihale 18 Mayıs'ta yapılacak..

Ankara Defterdarlığı'ndan 5.3 milyon TL'ye satılık arsa!

Ankara Defterdarlığı Hitit Emlak Dairesi Başkanlığı Ulus Emlak Müdürlüğü tarafından Çubuk İlçesi'nde yer alan ticaret imarlı arsa ihale ile satılıyor..

Ankara Sincan'da satılık arsa! 7,5 milyon TL'ye!

Ankara Sincan M.Kemal Mahalle'sinde yer alan arsa Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından satılıyor. İhalesi 27 Şubat'ta gerçekleştirilecek arsanın tahmini satış bedeli 7 milyon 576 bin TL olarak açıklandı. 

Sivas Kılavuz Mahallesi'nde 8 milyon TL'ye satılık arsa!

Sivas İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı tarafından Kılavuz Mahallesi'ndeki arsa satılıyor. Arsa için ihale 13 Şubat'ta gerçekleşecek..

İzmir Menderes'te 5.5 milyon TL'ye satılık 4 arsa!

İzmir İli Menderes İlçesi'nde yer alan 4 adet satılık arsa toplamda 5 milyon 532 bin 317 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Ankara Yenimahalle'de 16.7 milyon TL'ye satılık arsa!

Ankara İli Yenimahalle İlçesi İvedikköy Mahallesi'nde yer alan 10.464,00 metrekare yüzölçümlü arsa 16 milyon 742 bin 400 TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Emlak Konut'un satılık arsaları!

Emlak Konut'un satılık arsaları Ankara, İstanbul ve Kastamonu'da yer alıyor. Arsaların toplam satış bedeli ise 5 milyon 390 bin TL.

İzmir Seferihisar'da 15.3 milyon TL'ye satılık arsa!

İzmir Seferihisar'a bağlı Sığacık Mahallesi'ndeki arsa ihale usulü ile satılıyor. Arsa için ihale 1 Kasım'da gerçekleşecek...

ÖİB'den Ankara Yenimahalle'de 9 milyon TL'ye satılık arsa!

Maliye Hâzinesi adına kayıtlı, Ankara ili, Yenimahalle ilçesi, Susuz Mahallesi, 63354 ada, 4 nolu parseldeki arsa ÖİB tarafından satılıyor..

satılık arsa Ankara Gölbaşı Haberi

satılık arsa Ankara Gölbaşı

Ankara İli Gölbaşı ilçesinde bulunan 57 bin 400 metrekare alana sahip arsanın bedeli 1 milyon 148 bin TL olarak belirlendi. Arsa açık artırma usulüyle 4 Kasım 2013 tarihinde satışa çıkacak.


İlanın detayı için