13 / 05 / 2024

satılık arsalar niğde

satılık arsalar niğde

Niğde İli Bor İlçesi' nde yer alan arsanın toplam bedeli 1 milyon 63 bin 497 TL olarak belirlendi. Arsanın satışı Bor İcra Dairesi tarafından yapılacak.

Niğde'de satılık arsa 1 milyon 800 bin TL!

Niğde İli Sarıköprü Mahallesinde yer alan arsanın toplam bedeli 1 milyon 800 bin lira olarak belirlendi. Arsanın satışı açık artırma usulüyle 14 Kasım 2013 tarihinde gerçekleşecek...

Türkiye’de ilk kez satılık vasıta ilan sayısı 1 milyona yaklaştı!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen otomobil fiyatlarında düşüş devam ederken, Türkiye’de ilk kez satılık vasıta ilan sayısı 1 milyona yaklaştı. 

Ekim'de hem satılık hem kiralık ev fiyat artışları hız kesti! Büyükşehirlerdeki artışta lider Antalya oldu!

Son 3 senedir soluksuz bir şekilde artan satılık ve kiralık konut fiyatları 2023 Ekim'de hızını kesti. REIDIN Emlak Endeks sonuçlarına göre Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi Ekim'de, bir önceki aya göre yüzde 3,60, geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 88,44 nominal yükseldi.

Ne İstanbul ne İzmir! Türkiye’de satılık konutlarda en fazla değer artışı yüzde 172 ile o ilde!

Endeksa tarafından açıklanan Mayıs 2023 verilerine göre, Türkiye’de son 1 senede satılık konutlarda en fazla değer artışı yüzde 172’lik artışla Kırklareli’de, kiralık konutlarda ise en fazla değer artışı yüzde 249’luk artışla Hatay ve Malatya’da gerçekleşti. 

Satılık ve kiralık konut fiyatları 2022'de ne olacak?

Satılık evlerdeki erişilemez fiyatlar ne kadar gerçekçi? Fiyatlardaki yükselişler devam edecek mi? Ekonomistler, şehir plancıları, inşaatçılar ve gayrimenkul değerleme uzmanları konuya ilişkin beklentilerini açıkladı...

Kocaeli'de son satılık konut fiyatları yüzde 23.12 arttı!

Osman Gazi Köprüsü sonrası İstanbul’a ulaşımı kolaylaşan Kocaeli'de son satılık konut fiyatları yüzde 23.12 arttı...

Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı!

Güney Marmara bölgesinin parlayan yıldızı olan Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı. Bölgede gayrimenkul fiyatları; İstanbul, İzmir, Bursa, Ankara gibi büyük kentlerin bazı bölgeleriyle yarışır oldu.

Yüzlerce satılık otel var, el değiştirme yok!

BDO Danışmanlık'tan Mehmet Önkal, turizm sektöründeki Kovid-19 etkisine ilişkin, "Piyasada yüzlerce satılık otel var. Bu otelleri almak isteyenler de oluyor. Ancak oteller el değiştirmiyor. Otel sahipleri mallarının çok kıymetli olduğunu düşünüyor" dedi.

Denizli OSB'de satılık ve kiralık yer talepleri arttı: Parsel kalmadı!

Türkiye’nin sanayisi ve ihracat performansıyla öne çıkan şehirlerinden Denizli, 2021 de yatırımlarıyla dikkat çekecek. Denizli OSB'de satılık ve kiralık yer talepleri arttı, bölge yönetimi parsel bulunmaması sebebiyle taleplere olumsuz cevap veriyor.

Nişantaşı’nda 400 milyon liraya satılık 5 yıldızlı otel!

İstanbul’un gözde semtlerinden olan Nişantaşı’nda 5 yıldızlı bir otel için internete satılık ilanı verildi. 400 milyon lira istenen otelin ünlü bir aileye ait olduğu söyleniyor.

Satılık metrekare fiyatları en çok Edirne'de değerlendi!

Emlak Endeksi Ağustos ayı sonuçları açıklandı. Verilere göre, satılık metrekare fiyatları çok değer kazanan il yüzde 31,6’lık artışla Edirne oldu.

Emlak Konut'un satılık arsaları!

Emlak Konut'un satılık arsaları Ankara, İstanbul ve Kastamonu'da yer alıyor. Arsaların toplam satış bedeli ise 5 milyon 390 bin TL.

Kayseri'de 5.8 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Kayseri'de Kocasinan ve Melikgazi'de yer alan 2 arsa ihale ile satılıyor. Arsalar için ihale 12 Eylül'de gerçekleşecek...

Erzurum'da 50.6 milyon TL'ye satılık 7 arsa!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Yakutiye ve Palandöken ilçelerinde yer alan toplam 7 arsa satılıyor. Arsaların ihalesi 12 Eylül'de yapılacak...

satılık arsalar niğde Haberi

satılık arsalar niğde

Niğde İli Bor İlçesi'nde yer alan arsanın toplam bedeli 1 milyon 63 bin 497 TL olarak belirlendi. Arsanın satışı açık arttırma suretiyle 4 Eylül 2014 günü saat 09:30'da Bor İcra Dairesi tarafından yapılacak.


İlanın detayları için