13 / 05 / 2024

satılık arsalar sarıçam

satılık arsalar sarıçam

Adana'da bulunan 3 adet arsanın toplam bedeli 1 milyon 278 bin lira olarak belirlendi Arsaların satışları 27 Haziran 2013 tarihinde gerçekleşecek...

Arkatlı Evler Çamçeşme satılık daire!

Arkatlı Evler Çamçeşme satılık daire fiyatları haberimizde yer alıyor. İşte Arkatlı Evler Çamçeşme satılık daire fiyatları ve proje detayları...

HitYaşam satılık daire!

Hit Yapı imzasıyla Ankara'nın Yeni Batı Mahallesi’nde yükselen HitYaşam projesi satışa çıktı. Peki HitYaşam satılık daire fiyatları ne kadar? İşte projeyle ilgili tüm merak edilenler...

Kurtköy 360 satılık daire!

Hanesel Yapı ile Demirbaş Yapı imzasıyla inşa edilen Kurtköy 360 projesinde yaşam başladı. Peki projede daire fiyatları ne kadar? İşte Kurtköy 360 satılık fiyatları...

Ereğli Belediyesi'nden 3.6 milyon TL'ye satılık 5 arsa!

Ereğli Belediyesi tarafından 3 mahalledeki 5 arsa ihale usulü ile satılıyor. Arsaların ihalesi 12 Aralık'ta gerçekleşecek..

Emlak Konut'un satılık arsaları!

Emlak Konut'un satılık arsaları Ankara, İstanbul ve Kastamonu'da yer alıyor. Arsaların toplam satış bedeli ise 5 milyon 390 bin TL.

Erzurum'da 50.6 milyon TL'ye satılık 7 arsa!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Yakutiye ve Palandöken ilçelerinde yer alan toplam 7 arsa satılıyor. Arsaların ihalesi 12 Eylül'de yapılacak...

Aris Grand Tower satılık ev fiyatları!

Toplam 310 adet daire ve 18 adet ticari birimden oluşan Aris Grand Tower'da 2018 yılının Mayıs ayında yaşam başlayacak. Aris Grand Tower satılık ev fiyatları 299 bin TL'den başlıyor.

Gaziantep'te 63.1 milyon TL'ye satılık 9 gayrimenkul!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından, 15 Temmuz Mahallesi'nde yer alan 9 arsa satılıyor. Arsalar için ihale, 31 Mayıs ve 1 Haziran tarihlerinde yapılacak..

Ankara Büyükşehir'den Çankaya'da 93.4 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Çankaya Dikmen'deki 2 arsa ihale usulü ile satılıyor. Arsalar için ihale 25 Mayıs'ta yapılacak.

Kahramanmaraş'ta 30.5 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Onikişubat ilçesindeki 3 arsa satılıyor. Arsaların ihalesi 23 Mayıs'ta gerçekleşecek..

Yeşil GYO Innovia Zekeriyaköy satılık!

İstanbul Sarıyer İlçesi Zekeriyaköy’de konumlandırılan Innovia Zekeriyaköy projesinde 40 adet bağımsız birim yer alıyor. Yeşil GYO Innovia Zekeriyaköy satılık villa tipleri haberimizde yer alıyor.

Maltepe Ona9 Dragos satılık!

"Hayallerinizdeki Yaşam Dragos'ta şekilleniyor" sloganıyla basına tanıtılan Maltepe Ona9 Dragos satılık daire fiyatları 189 bin TL'den başlıyor.

Mahall Bomonti İzmir Evleri satılık!

Mahall Bomonti İzmir Evleri satılık dairelerin metrekare birim fiyatı 2 bin dolardan başlıyor. Mahall Bomonti İzmir projesinde yaşam 2019 yılında başlayacak...

satılık arsalar sarıçam Haberi

satılık arsalar sarıçam

Adana'nın Sarıçam ilçesinde yer alan arsaların en yüksek muhammen bedeli 704 bin TL en düşük muhammen bedeli 223 bin TL olarak belirlendi. Arsalar açık artırma usulüyle 27 Haziran 2013'te satışa çıkacak.


İlan detayı için