25 / 07 / 2024

satılık turizm alanlarına başvuru

satılık turizm alanlarına başvuru

Antalya'da özelleştirilmesi planlanan 2 turistik tesis alanı için 34 teklif geldi. Özelleştirme İdaresi Başkanlığının açıklamasına göre, Maliye Hazinesi adına kayıtlı iken İdarece Gayrimenkul AŞ'ye devrine karar verilen turizm tesisi alanları satılıyor.

Satılık dairene fiyatına, sezonluk villa!

Yaz aylarına girmemizle birlikte Bodrum'da hareketlilik başladı. İlçede satılık dairene fiyatına, sezonluk villalar kiralanıyor. Cennet Koyu'nda bir villa tam 50 milyon TL'ye kiralandı.

AC Yapı Moment Kartal satılık!

AC Yapı Moment Kartal satılık daire alanları 74 metrekare ile 314 metrekare arasında değişiyor. Arsa alanı 10 bin 157 metrekareden oluşan proje Aydos Ormanı'na 3 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Yakacık Hill Kartal satılık!

Yakacık Hill Kartal satılık daire alanları 77,61 metrekareden başlıyor. Sabiha Gökçen Havaalanı'na 12 dakika yakınlıkta bulunan proje 193 tane daireden oluşuyor.

Muğla Yatağan TOKİ Emekli Evleri satılık!

Muğla Yatağan TOKİ Emekli Evleri satılık daire alanları 75 metrekare olarak tasarlandı. 10 bin 240 TL peşinatla ödeme yapılabilen projede başvurular 30 Aralık 2015 tarihinde sona erecek.

İzmir Çeşme Jardin Eden satılık!

İzmir Çeşme Jardin Eden satılık daire alanları 170 metrekareden başlıyor. Yılbaşı kampanyası kapsamında yüzde 25 indirim fırsatı sunan proje 124 dönüm arsa üzerinde inşa edilecek.

Adım İstanbul Kayaşehir Evleri satılık!

Adım İstanbul Kayaşehir Evleri satılık daire alanları 60 ile 300 metrekare arasında değişiyor. 10 bin TL peşinatla ödeme yapılabilen proje İntaya, EYG ve İntes Ortaklığı tarafından inşa ediliyor.

Beyoğlu Elysium Soul Evleri satılık!

Beyoğlu Elysium Soul Evleri satılık konut alanları 50 ile 225 metrekare arasında değişiyor. 12 ay vade farksız taksit imkanı sunan proje Ofton İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor.

Piyalepaşa İnşaat Piyalepaşa İstanbul satılık!

Piyalepaşa İnşaat Piyalepaşa İstanbul satılık daire alanları 55 ile 207 metrekare arasında değişiyor. 24 ay 0 faiz fırsatı ile ödeme yapılabilen projede 760 konut ve 190 rezidans daire bulunuyor.

Seyran Şehir satılık daire!

Makro & Akyapı Ortak Girişimi imzası ile yükselen projede daireler 2+1 'den 5+1 'e kadar farklılık gösteriyor. Seyran Şehir satılık daire alanları 121 metrekareden başlıyor.

Sinpaş Aydos Country Evleri satılık daire!

Sinpaş Aydos Country Evleri satılık daire alanları 68 ile 206 metrekare arasında değişiyor. İstanbul Sancaktepe'de inşa edilen projede 30 ay vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

Adım İstanbul Kayaşehir satılık konut!

Adım İstanbul Kayaşehir satılık konut alanları 60 ile 300 metrekare arasında değişiyor. 10 bin TL peşinatla ödeme yapılabilen projede banka kredisi kullanılabiliyor.

Esenyurt Evim Yüksekdağ satılık daire!

Yüksekdağ Gayrimenkul Yatırım A.Ş.'nin yükselecek olan proje 363 adet daire ve 9 adet dükkandan oluşuyor. Esenyurt Evim Yüksekdağ satılık daire alanları 90 metrekareden başlıyor.

Inİstanbul Lokal Davutpaşa satılık daire!

Inİstanbul Lokal Davutpaşa satılık daire alanları 48 metrekareden başlıyor. 49 ay vade farksız taksit yapılabilen projenin 2018 yılı Mart ayı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.

satılık turizm alanlarına başvuru Haberi

satılık turizm alanlarına başvuru

Antalya'da özelleştirilmesi planlanan 2 turistik tesis alanı için 34 teklif geldi. Özelleştirme İdaresi Başkanlığının açıklamasına göre, Maliye Hazinesi adına kayıtlı iken İdarece  Gayrimenkul AŞ'ye devrine karar verilen Antalya'nın Aksu İlçesi Kemerağzı Mahallesi 13393 ada 5 numaralı parseldeki 39 bin 71.60 metrekare yüzölçümlü turizm tesis alanı imarlı gayrimenkul için 15 teklif verildi. Kemerağzı Mahallesi 13396 ada 6 numaralı parseldeki 23 bin 359,64 yüzölçümlü turizm tesis alanı ve günübirlik tesis alanı imarlı gayrimenkul için ise 19 teklif...