22 / 05 / 2024

satılık ucuz konutlar nerede

satılık ucuz konutlar nerede

İstanbul’da Esenyurt, Ankara’da Keçiören ve İzmir’de Karşıyaka en çok konut alınan ilçeler oldu.

Ziraat ve Vakıfbank'tan satılık ucuz konutlar...

Ziraat ve Vakıfbank, ekonomik konut fırsatları sunarak ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara yeni bir kapı aralıyor. Bankaların iş birliği ile yayımlanan satılık konutlar listesinde, 1.100.000 TL'ye 4+1 dubleks daire dikkat çekiyor. Ziraat Bankası ve Vakıfbank tarafından sunulan satılık daireler.

Çekmeköy Konutları Ege Yapı Group satılık!

İstanbul İl'i Anadolu Yakası Çekmeköy’de yükselecek olan proje ön talep toplanmaya devam ediyor. Çekmeköy Konutları Ege Yapı Group satılık daireler 2016 yılının ilk çeyreğinde yapılması planlanıyor.

Velvet Towers Kadıköy Konutları satılık!

3 blok halinde yükselecek olan proje Palmadoro May İnşaat - Ekşioğlu imzasıyla hayata geçirilecek. Velvet Towers Kadıköy Konutları satılık daireler için 3 ay içerisinde yıkım ruhsatı alınması planlanıyor.

Artaş Avrupa Konutları Başakşehir satılık!

7 blok şeklinde yükselecek olan proje toplam 620 bağımsız ünite yer alıyor. Artaş Avrupa Konutları Başakşehir satılık daireler 140 milyon TL yatırım bedeliyle yükselecek.

Bahçeşehir Atmaca Konutları satılık!

Bahçeşehir Atmaca Konutları satılık daire fiyatları 750 bin TL'den başlıyor. Toplam 225 tane bağımsız birimin yer aldığı proje Atmaca Grup imzası ile hayata geçirilecek.

Beylikdüzü Vira İstanbul Konutları satılık!

Beylikdüzü Vira İstanbul Konutları satılık 1+1'den 4+1'e kadar daire tipleri bulunuyor. Vira İstanbul Beylikdüzü projesinde dairelerin metrekare birim fiyatı 3 bin 100 liradan başlıyor...

Eston Şehir Mahallem Konutları satılık!

Toplam 68 dönüm arsa alanına yayılan proje İstanbul Avrupa yakasında Bahçeşehir'de yükseliyor. Eston Şehir Mahallem Konutları satılık daire tipleri 1+1 'den 5+1'e kadar değişiyor.

Avrupa Konutları Kayaşehir satılık!

Toplam 152 bin 231 metrekare kapalı inşaat alanının yer aldığı proje Artaş İnşaat imzası ile yükselecek. Avrupa Konutları Kayaşehir satılık daireler 2+1,3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi.

Avrupa Konutları Başakşehir satılık!

Park Mavera 2. Etap'a komşu olarak yükselecek olan proje toplam 140 milyon TL yatırım bedeliyle inşa edilecek. Avrupa Konutları Başakşehir satılık daireler 2+1,3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi.

Kayaşehir Avrupa Konutları satılık ev!

Kayaşehir Avrupa Konutları satılık ev büyüklükleri 97,2 ile 171,17 metrekare arasında değişiyor. Artaş İnşaat imzası ile hayata geçirilecek proje 7 bloktan meydana geliyor.

Soğanlık DKY Kartal Konutları satılık!

Toplam 331 adet daireden meydana gelen proje FSM Köprüsü’ne 25 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor. Soğanlık DKY Kartal Konutları satılık daire tipleri 2+1.5'dan 6+1.5'a kadar farklılık gösteriyor.

Kayaşehir Avrupa Konutları satılık ev!

Kayaşehir Avrupa Konutları satılık ev büyüklükleri minimum 97,2 metrekare olarak tasarlandı. Toplam arsa alanı 44 bin 36 metrekare olarak belirlenen proje konut ve ticari ünitelerden meydana geliyor.

Avrupa Konutları Kayaşehir satılık daire!

Avrupa Konutları Kayaşehir satılık daire teslimlerinin 2018 yılında yapılması planlanıyor. Yatırım bedeli 140 milyon TL olarak belirlenen proje 7 blok halinde inşa edilecek.

satılık ucuz konutlar nerede Haberi

satılık ucuz konutlar nerede

Ev sahibi olmak isteyen konut alıcısı, bu hayalini ucuz konut bölgelerinde gerçeğe dönüştürdü. Yılın ilk 6 ayında üç büyük şehirde konut satışları fiyatların ucuz kaldığı ilçelerde arttı. Alınan konutların çoğunluğu ikinci ellerden oluştu. Satın alma şeklinde de nakit yerine uzun vadeli banka kredisi öne çıktı.


Uzmanlar, elinde ev alacak parası olmayan kişilerin ucuz bölgeleri tercih ederken, asbnda şehir merkezinde satılan bir eve ödediği parayı ödediğini aktardı. Ancak, paranın cepte olmaması nedeniyle borcun uzun vadeye yayıldığı bu nedenle de bu tür ilçelerin tercihte öne çıktığı söylendi.


Fiyatların metrekare bazında en yüksek olduğu il İstanbul. Bu nedenle birçok orta gelirli şehrin çeperlerinde kalan yerlere yöneldi ve ilk tercihi Esenyurt oldu. İstanbul'da atılan 122 bin 573 konutun 16 bin 8’i Esenyurt’ta el değiştirdi. Esenyurt’u...