19 / 07 / 2024

satış duyurusu Pimaş Plastik

satış duyurusu Pimaş Plastik

Pimaş Plastik İnşaat Malzemeleri A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Pimaş Plastik İnşaat Malzemeleri tasarruf sahiplerine satış duyurusu yaptı...

TOKİ'den yeni arsa satışı! TOKİ, 49 ilde ucuza arsa satışına başladı!

TOKİ Kentsel Dönüşüm Başkanlığı'nın duyurusu kapsamında 49 şehirde ucuza arsa satışında yapılacak başvuruların başladığını açıkladı. Devlet, ikamet şartı olmadan 49 ilde arsa satışı yapacağını açıkladı. 

TOKİ 43 ilde konut ve iş yerlerini satışa çıkarıyor!

TOKİ'den 43 şehirde satılık konut ve iş yeri duyurusu. TOKİ’den 43 şehirde ev ve iş yerleri satışa çıkardığını açıkladı. Başta İstanbul, Ankara ve İzmir'in dahil olmak üzere 26 ilde konut; bu kentlerin bazılarının da yer aldığı toplam 29 ilde ise iş yeri satışı yapacağını duyurdu.

Başvuru tarihleri açıklandı! 442 bin liraya konut sahibi olun

Ankara Mamak’ta bulunan konutlar için TOKİ, konut satış duyurusu yaptı. Satışa sunulan konutların 1+1 ve 2+1 olduğu ifade edildi. En düşük konut fiyatının 442 Bin 160,40 TL olduğu duyuruldu.

TOKİ’den 300 bin TL’ye ev imkanı! Taksitler yüzde 10 peşinatla 1.500 TL’den başlıyor! Bu fırsat son şansınız olabilir!

TOKİ’de sosyal konut kura çekimleri devam ediyor. TOKİ konut satışları sürerken 1.500 TL taksitle konut satış duyurusu herkesin dikkatini çekti. 300 bin TL’den başlayan evler büyük bir fırsat olarak yorumlandı. Konutlarda sadece yüzde 10 peşinat isteniyor.

TOKİ 30 konutu satışa çıkardı! Fiyatlar belli oldu! 515 bin TL'den başlıyor! 2+1 ve 3+1 konut fırsatı sizleri bekliyor

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından son dakika duyurusu geldi. 30 konutun satışa çıkarıldığını duyuran TOKİ fiyat listesini açıkladı. 515 bin TL'den başlayan konutların satışları kura ile yapılacak. İşte ayrıntılar...

TOKİ aylık 1442 liraya konut satış duyurusu yaptı! TOKİ'nin ucuz konutlarına sahip olmak isteyenler dikkat

Toplu Konut İdaresi TOKİ, alt ve orta gelir gruplarına yönelik konut üretim faaliyetlerine devam ederken aylık 1442 lira taksitle konut satış haberini duyurdu. TOKİ'nin söz konusu konutlarından edinmek isteyen ihtiyaç sahipleri bu şartları karşıladığı takdirde konutlardan satın alabilecek.

KİPTAŞ'tan İstanbul'a çılgın konut projesi duyurusu: Kiralık ve satılık ev sorununu kökten çözecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki, vatandaşların konut ihtiyacını karşılamaya yönelik projeler gerçekleştiren KİPTAŞ, şehirdeki kiralık ve satılık konut sorununu kökten çözecek bir projeyi açıkladı. İşte 'İstanbul için en çılgın proje'nin detayları...

Martı GYO, 48.9 milyon TL'lik pay satacak!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kamuyu Aydınlatma Platformu'ndaTasarruf Sahiplerine Satış Duyurusu hakkında açıklama yaptı.

Dar gelirli vatandaşlara TOKİ'den fırsat!

Milyonlarca dar ve orta gelirli vatandaşları ev sahibi yapan TOKİ tarafından yeni bir konut ve iş yeri satış duyurusu geldi. TOKİ, 462 TL taksitle 240 ay vadeli konut satışlarına başladı. 

Avrasya GYO'nun çıkarılmış sermayesi 144 milyon TL'ye artırıldı!

Avrasya GYO'nun 72 milyon TL olan çıkarılmış sermayesinin tamamı nakden karşılanmak suretiyle 144 milyon TL'ye artırılması nedeniyle, ihraç edilecek 72 milyon TL nominal değerli payların halka arzına ilişkin izahname ile tasarruf sahiplerine satış duyurusu yapıldı.

TSKB GYO'dan tasarruf sahiplerine satış duyurusu! 

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 150 milyon TL olan çıkarılmış sermayesinin tamamı nakden karşılanmak suretiyle yüzde 100 oranında 150 milyon TL arttırılarak 300 milyon TL'ye çıkarıldı...

Eskişehir Odunpazarı Karapınar başvuruları bugün!

TOKİ Eskişehir Odunpazarı Karapınar başvuruları bugün başlıyor. İşte satış duyurusu detayları...

Gaziantep Dedeman Oteli'nin satışı için suç duyurusu!

Gaziantep Dedeman Oteli’ni satın alan Bankpozitif, 15 milyon Euro’luk icra şokuyla karşılaştı. Banka tapu kayıtlarında tahrifat yapılarak kendilerine ödeme emri çıkarıldığını belirterek savcılık ve bakanlığa suç duyurusunda bulundu.

satış duyurusu Pimaş Plastik Haberi

satış duyurusu Pimaş Plastik

Pimaş Plastik tarafından yapılan açıklama şöyle; 


Ödenmiş sermayemizin tamamı nakden karşılanmak suretiyle, 18.000.000,-Türk Lirası'ndan 36.000.000,-Türk Lirası'na artırılmasında, yeni pay alma haklarının kullanımı 07/11/2013-21/11/2013 tarihleri arasında gerçekleştirilmiştir. Kullanılmayan yeni pay alma haklarına karşılık gelen payların toplam nominal değeri 66.630,280 Türk Lirası olup, 26/11/2013-27/11/2013 tarihleri arasında iki işgünü süre ile Borsa İstanbul A.Ş. Birincil Piyasa'da satışa sunulacaktır. Halka arz esaslarını içeren Tasarruf Sahiplerine Satış Duyurusu'na Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP)'nun www.kap.gov.tr, Şirketimizin www.pimas.com.tr ve halka arzda satışa aracılık edecek Deniz Yatırım Menkul Kıymetler A.Ş.'nin www.denizyatirim.com adresindeki İnternet sitelerinden de ulaşılması mümkündür. 


Tasarruf sahiplerine satış duyurusu ekte...