14 / 05 / 2024

satış ofislerindeki sanat sergileri

satış ofislerindeki sanat sergileri

Özellikle lüks konut projelerine imza atan inşaat firmaları bu projeleri alabilecek potansiyele sahip A ve A Plus müşterilerini çekmek için satış ofislerini adeta sanat galerisine çevirmeye başladı...

1936'da İzmir'de Kız Sanat Enstitüsü için 27 bin metrekarelik arsa alınmış!

1936 yılında İzmir'de bulunan Kız  Sanat Enstitüsü'ne talebin fazla olmasından dolayı 27 bin metrekarelik arsa daha satın alınarak ek bina yapılacakmış.

Marilyn Monroe portresi rekor fiyata satıldı! 20. yüzyılının en pahalı sanat eseri oldu

Andy Warhol'un Marilyn Monroe portresi 195 milyon dolara satıldı. Portre ünlü İtalyan ressamı Leonardo da Vinci'nin Hazreti İsa'yı resmettiği 450 milyon dolara satılan "Salvator Mundi" adlı tablonun ardından dünyanın en pahalı ikinci sanat eseri oldu.

Rihanna Hollywood Hills'teki malikanesini satıyor!

Dünyaca ünlü pop yıldızı Rihanna emlak yatırımına yöneldi. Başarılı sanatçı Hollywood Hills'teki malikanesini 7.8 milyon dolara satıyor. 

Nazan Şoray Ohio'dan göl evi satın aldı!

Türk sanat müziğinin başarılı isimlerinden Nazan Şoray gayrimenkul yatırımına yöneldi. Şoray Amerika'nın Ohio eyaletinden göl evi satın aldı.

Seda Sayan Sarıyer'den 4 milyon dolara villa satın aldı!

Emlak zengini sanatçılardan Seda Sayan Sarıyer Büyükdere'den 4 milyon dolara villa satın aldı. Gayrettepe'den Boğaz'a taşınacak olan Sayan şimdilerde yeni evini tamir ettiriyor.

Çiçek Adası'nın hissedarı: Hülya Avşar'la görüşmemiz olmadığı gibi satış da söz konusu değil!

Balıkesir'in Ayvalık ilçesine bağlı Çiçek Adası'nın hissedarları arasında yer alan  Şerif Ali Hatırlı, sanatçı Hülya Avşar'ın adayı satın aldığı iddiasını yalanladı: "Kendisiyle görüşmemiz olmadığı gibi satış da söz konusu değildir." dedi.

McLaren 'sanat eseri' binalarını satıyor!

İngiliz süper spor otomobil üreticisi McLaren, “sanat eseri” olarak nitelendirilen binalarını satıyor. Zak Brown, “Neden binalara para bağlıyoruz ki? Biz emlak şirketi değil, yarış takımı ve otomotiv üreticisiyiz” dedi.

Sezen Aksu Manal Koyu’ndaki villasını 6.5 milyon TL’ye satıyor!

Şarkıcı Sezen Aksu, Manal Koyu’ndaki villasını 6.5 milyon liraya satıyor. Sanatçının evindeki havuz, denize kaçak boru döşendiği için belediye ekipleri tarafından mühürlenmişti.

Gayrimenkul sektöründe dijital dönüşüm hızlandı!

Mesa'dan Özyurtlar'a ve Mars Investment'a kadar birçok şirket satış ofislerindeki işlemleri online kanallara taşıdı.

İstanbul Havalimanı inşaatının atıkları sanat eserine dönüştü!

Ünlü heykeltıraş Seçkin Pirim, İstanbul Havalimanı inşaatı sırasında ortaya çıkan atıkları kullanarak birbirinden ilginç sanat eserleri ortaya çıkardı. Seçkin Pirim'in eserleri haziran ayında yapılacak müzayede de satılacak.

Yavuz Bingöl'ün evi 1.5 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Ünlü sanatçı Yavuz Bingöl 2016 yılında boşandığı Öykü Gürman'a ödemediği 200 bin liralık tazminat nedeniyle icralık oldu. Yavuz Bingöl'ün Ayvalık'taki evi 1 milyon 525 bin TL'ye icradan satışa çıktı.

Teoman Cihangir'deki evini 1 milyon TL'ye satıyor!

Türk rock müzik sanatçısı ve söz yazarı Teoman, Cihangir'deki evini 1.4 milyon TL'ye satışa çıkardı. Cihangir’deki deniz manzaralı evinden taşınacak şarkıcı, yeni ev arayışına girdi.

Ajda Pekkan’ın doğduğu yalı satıldı!

Sanatçı Ajda Pekkan’ın doğup büyüdüğü aile yadigârı yalı el değiştirdi. 82 yıl önce inşa edilen yalının 2.5 milyon dolara doktor çifte satıldığı öğrenildi.

satış ofislerindeki sanat sergileri Haberi

satış ofislerindeki sanat sergileri


Son yıllarda inşaat sektörü giderek gelişti. Bu gelişim sayesinde inşaat şirketleri de kendilerini geliştirme olanağı buldu. Eskiden 4 duvardan oluşan evler artık bir yaşam biçimini yansıtır oldu. İnşaat şirketleri insanların bir ömür geçirmek için satın aldıkları bu evleri pazarlarken de farklı konseptlere yönelmeye başladı. Bunlardan biri de "sanat"...


Özellikle lüks konut projelerine imza atan inşaat firmaları bu projeleri alabilecek potansiyele sahip A ve A Plus müşterilerini çekmek için satış ofislerini adeta sanat galerisine çevirmeye başladı. Bu yeni trendin öncülerinden biri de Ankaralı Pasifik İnşaat. Ankara'da Next Level ismi ile çok prestijli bir projeyi yürüten Pasifik İnşaat, projenin satış ofisinin içine Next Level Art'ı koydu.


dunya.com, bu trende neden yöneldiklerini ve yeni trendin satışlara ne gibi etkisi olduğunu Pasifik İnşaat İş ve...