26 / 05 / 2024

satış pazarlama çalışanı eğitimleri

satış pazarlama çalışanı eğitimleri

Emlakkulisi.com ev sahipliğinde gerçekleşen 5. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları kapsamında konuşan IMC Gayrimenkul Yönetici Ortağı Neşe Beyatlı toplantıda masa pozisyonun ve satış ekibi sirkülasyonuna değindi...

3 bin 500 TL alan çalışan ne kadarlık konut kredisi çekebilir? 

Bankalar tarafından uygulanan konut kredisi kampanyaları vatandaşları ev almaya yöneltti. Konut satın almak isteyen birçok vatandaş maaşına göre verilecek konut kredisi için hesaplama yapıyor. Peki, 3 bin 500 TL maaş alan çalışan ne kadar konut kredisi çekebilir? İşte detaylar...

İnvest Plus Turkey Uluslararası Gayrimenkul İnşaat Satış Pazarlama ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!    

İnvest Plus Turkey Uluslararası Gayrimenkul İnşaat Satış Pazarlama ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Adanan Bozbay, Dilber Basmacı, Gizem Mudrişler, Hakan Akdoğan, Mustafa Hakan Özelmacıklı ortaklığında kuruldu.

Gayrimenkul satış pazarlama sektörünün alfabesi!

GDR Danışmanlık Genel Müdürü Cüneyt Güder, gayrimenkul satış pazarlama sektörünün alfabesini kaleme aldı. İşte Cüneyt Güder'in yazısı... 

Ankara'da rezidans inşaatında çalışan 3 işçi eylem yaptı!

Ankara'da Söğütözü Mahallesi Anadolu Bulvarı’nda yeni biten bir rezidansın yapımında çalışan 3 inşaat işçisi paralarını alamadıklarını iddia ederek eylem yaptı.

Her üç kamu çalışanından biri kiracı!

Bin 577 kamu emekçisiyle yapılan araştırmaya göre, her üç kamu çalışanından birisinin kiracı olduğu tespit edildi. Kendi evlerinde oturanların oranı ise yüzde 57,2 olarak açıklandı. 

Her üç kamu çalışanından biri kiracı!

Bin 577 kamu emekçisiyle yapılan araştırma kapsamında, her üç kamu çalışanından birinin kiracı olduğu anlaşıldı. Kendi evlerinde oturanların oranı ise yüzde 57,2 olarak açıklandı.

Türkler Yunanistan'da gayrimenkul satın alıp kiraya veriyor!

Yunanistan, ülkeye para girişini arttırmak için ‘Altın Vize’ uygulamasının kapsamını genişletiyor. 400 bin Euro’luk yatırım yapan bölgede oturma izni alabiliyor. Türkler özellikle Atina'da gayrimenkul satın alıp kiraya veriyor.

Mevete İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Satış Pazarlama Reklam Film Organizasyon Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Mevete İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Satış Pazarlama Reklam Film Organizasyon Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Talip Erdem ve Mehmet Suphi Ertansel ortaklığında kuruldu. 

DAP Yapı'nın 2023 hedefi: 10 bin çalışan, 3 ülkede proje!

2018 yılında kazandığı ihalelerle dikkatleri üzerine çeken DAP Yapı, 2023 yılına kadar 10 çalışan rakamına ulaşmayı ve 3 ülkede proje yapmayı hedefliyor...

Muhammed Dahlan İsrail için arazi satın alıyor!

BAE destekli eski Fetih lideri Muhammed Dahlan, İsrail için Mescid-i Aksa yakınlarındaki arazileri satın alıyor. Dahlan’ın emrindeki bir BAE’li iş adamının Kudüs’ün Eski Şehir mevkiindeki ev ve arazilere göz diktiği söyleniyor.

Çamlıca Camii'de çalışan 100'den fazla işçi zehirlendi!

Çamlıca Cami inşaatında çalışan işçiler zehirlendi.  100'den fazla işçinin bir kısmı Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, bir kısmı da  Ümraniye Devlet Hastanesi'ne gitti...

Alğan Metal Çelik Mekanik Tesisat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alğan Metal Çelik Mekanik Tesisat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Ercan Alğan tarafından kuruldu. 

Satın alınan ev ayıplı çıkarsa ne yapılabilir?

Posta Gazetesi köşe yazarı olan Tamer Heper bugünkü yazısında okuyucusunun sorduğu ''Satın alınan ev ayıplı çıkarsa ne yapılabilir?'' sorusunu yanıtladı.

satış pazarlama çalışanı eğitimleri Haberi

satış pazarlama çalışanı eğitimleri
IMC Gayrimenkul Yönetici Ortağı Neşe Beyatlı'nın konuşması:


İki nokta benim çok üzerinde durduğum ama inanın bazen yaptıramadığımız konu. Bir tanesi masa pozisyonu. Asla ve asla köşeli masa doğru değildir. Ama bizim satış ofislerimizi gezin yüzde 90'ı kare veya dikdörtgen masa olarak kuruludur. Masa sorunu çok çok önemli bir şey. Diagonel de olabilir. Köşe derken dikdörtgen, çalışma masası diyelim, ofis masası diyelim, doğru değil.


İkincisi satış ekibinin sirkülasyonuyla ilgili güzel bir şey söyledi. Orada bizim yanlış yaptığımız bir şey var. Sistem kuramıyoruz. Kişilerin üzerine kuruyoruz. Halbuki kurumsallıkta satış dediğiniz şey de pazarlama dediğiniz şey de Ayşe olabilir Neşe olabilir Tebernüş olabilir başındaki kişi mühim değil. O gittiği anda sistemin doğru işlemesi lazım. Bu da bilginin, konuştuğunuz her şeyin bir datada toplanabilmesidir. 


Bunlardan en...