28 / 07 / 2024

Satouf Alıssa

Satouf Alıssa

Alshahba Turizm Seyahat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ahmad Alkhazzam, Satouf Alıssa ve Walıd Alkordı ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 5 Haziran'da Fatih'te kuruldu.

İsa Oğlu Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İsa Oğlu Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Samı Alıssa tarafından kuruldu.

Alıssa Group Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alıssa Group Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Alıssa tarafından kuruldu.

Al Issa Group Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Issa Group Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile H. Raed Hasan tarafından kuruldu.

Refah Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Refah Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye ile Rami Akeıssa ve Mohammad Alıssa ortaklığında  kuruldu. 

Aysan Gayrimenkul Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aysan Gayrimenkul Turizm Ticaret Limited Şirketi Hasan Alıssa tarafından bugün 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Alshahba Turizm Seyahat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alshahba Turizm Seyahat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ahmad Alkhazzam, Satouf Alıssa ve Walıd Alkordı ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 5 Haziran'da Fatih'te kuruldu.

Fawaz Al Issa, Türkiye gayrimenkul sektörünün merak edilenlerini cevaplıyor!

Türk bölgelerinde ortaya çıkan gayrimenkul yatırım fırsatları üzerine uzmanlaşmış bir yatırım firması olan Turkapital Holding’in Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve CEO’su Fawaz Al Issa gayrimenkul sektörünün en çok merak edilenlerini cevaplıyor.

Ritaj Grup İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ritaj Grup İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi 9 Şubat 2015'te 10 bin TL sermaye ile, Mohammad Amın Kassem Alıssa Müdürlüğü'nde, Fatih'te kuruldu.

Adil Bey Konut Satın Alırken Nelere Dikkat Ediyor? - 2

Bu yazımızda da konut alıcısı Adil Bey, konut ya da konut projesinden yer satın alırken dikkat edilmesi gerektiğini düşündüğü hususları da şu şekilde sıralamaya devam etti:

Adil Bey konut satın alırken nelere dikkat ediyor? -1

Konut alıcısı Adil Bey, konut satın almanın insan yaşamının en önemli kararlarından biri olduğunu, konunun yasal, ekonomik, sosyal, kültürel, teknik, bürokratik ve psikolojik birçok boyutu bulunduğunu bilmektedir. Bu nedenle, konut satın almadan ya da bir

Konut alıcısının 2008'e bakışı

Yılsonlarında değerlendirme yapma kervanına bu yıl konut alıcısı Adil Bey de katıldı ve yorumunu yaptı: "Durağan dönemler bir fırsat olarak algılanmalıdır..."

Alışveriş merkezleri emlak fiyatlarını nasıl ve neden etkiliyor?

Ülkemizde gayrimenkul sektöründe en fazla hareket alışveriş merkezleri alanında yaşanıyor. Bu yarış sayesinde son yıllarda neredeyse bitişik nizam alışveriş merkezlerine sahip olduk.

Konut alıcısı Adil Bey

Elektronik Mühendisi Adil Bey 33 yaşında, evli, bir çocuklu. Özel sektörde, iyi bir şirkette müdür. Eşi, bir firmada İnsan Kaynakları uzmanı. Uzun süredir, konut almayı kafalarına koymuşlar. Ama kafaları karışıkmış. Nedenini öğrenmeye çalışıyoruz, Adil Be

Satouf Alıssa Haberi

Satouf Alıssa

Alshahba Turizm Seyahat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ahmad Alkhazzam, Satouf Alıssa ve Walıd Alkordı ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 5 Haziran'da Fatih'te kuruldu.


Alshahba Turizm Seyahat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. 2-Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. 3-Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. 4-Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak. 5-Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir. 6-Hava araçları ile ambulans hizmetleri vermek....