10 / 05 / 2024

Satürn İnşaat adres

Satürn İnşaat adres

Satürn İnşaat Tekstil İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih'te Timuçin   Sarıcan tarafından kuruldu. 

Konut satışlarının artması inşaat ve arsa maliyetleri ile kredi faizlerinin düşmesine bağlı!

Yükselen konut fiyatlarının, sektörü istenmeyen bir seviyeye taşıdığına dikkat çeken Bahaş Holding CEO’su Abdüssamet Bahadır ''Konut satışlarının artması inşaat ve arsa maliyetleri ile kredi faizlerinin düşmesine bağlı'' dedi.

Bayraktar İnşaat Adres Ankara Evleri 50. yıla özel 50 ay vade fırsatıyla satışta!

Bayraktar İnşaat tarafından Ankara'da inşa edilen "Adres Ankara Evleri" şirketin 50. yılına özel 50 ay vade fırsatıyla satışa çıkarıldı. Proje kapsamında 2.486 adet konut inşa edilecek. İşte proje hakkında tüm merak edilenler...

Yedi Universel Gayrimenkul Alım Satım İnşaat Tekstil Pazarlama ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Yedi Universel Gayrimenkul Alım Satım İnşaat Tekstil Pazarlama ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Neşe Rengin Aloğlu ve Yelda Tepeli ortaklığında kuruldu.

Mn Oto Alım Satım İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mn Oto Alım Satım İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nesim Polat tarafından kuruldu.

Beyoğlu Kare Gayrimenkul Alım Satım İnşaat Restorasyon İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Beyoğlu Kare Gayrimenkul Alım Satım İnşaat Restorasyon İthalat İhracat Limited Şirketi Beyoğlu'nda Hidayet Birşey, İbrahim Özcan Aydın, Muhammed Akdemir ve Sacide Tanseli Özer ortaklığında kuruldu.

Astaş Emlak Alım-Satım İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Orhanlı Şubesi açıldı!

Astaş Emlak Alım-Satım İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Orhanlı Şubesi Tuzla’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Nihat Demirtaş tarafından açıldı.

İnşaat malzeme fiyatları konut satışlarını olumsuz etkiliyor!

Temmuz ayında yapılan konut satışları hakkında değerlendirmede bulunan İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi ve Müteahhitler Federasyonu Başkanı İsmail Kahraman, malzeme fiyatlarındaki artışın konut satışlarını olumsuz bir şekilde etkilediğini dile getirdi. 

Otokent Ankara’da dükkanlarının neredeyse tamamı satıldı!

Türkiye'nin en büyük otomobil alışveriş merkezi ve yaşam merkezi olacak olan Otokent Ankara'da dükkanlarının neredeyse satıldı. İnşaat çalışmaları henüz başlamayan merkeze rekor sayıda talep geldi. 

Koronavirüs İzmir'de gayrimenkul satışlarını nasıl etkileyecek?

Gayrimenkul PR şirketi, koronavirüsün İzmir'deki gayrimenkul satışlarını etkileyip etkilemeyeceğine dair değerlendirmelerde bulundu. Şirket, "İnşaat firmaları süreci hasar almadan atlatabilir" dedi...

İnşaat patronları 2019 yılı konut satış rakamlarını değerlendirdi!

Konut satışları 2019 yılında bir önceki yıla göre yüzde 1,9 azalarak 1 milyon 348 bin 729 oldu. Konut sektörünün temsilcileri satış rakamlarını değerlendirdi. İşte o değerlendirme...

İnşaat patronları 2019 Haziran konut satış rakamlarını değerlendirdi!

Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt,  Bahaş Holding CEO’su Abdüssamet Bahadır, İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, Masar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmad Ghassan Altınawı konut satış rakamlarını değerlendirdi...

Konut satışlarının artması için pazarlamanın dijitalleşmesi gerekiyor!

Hürriyet Emlak Projeland, inşaat şirketi profesyonelleri için düzenlediği ‘Dijital Pazarlama ile Konut Satışlarını Hızlandırmanın Püf Noktaları’ eğitimini gerçekleştirdi.

İnşaat profesyonellerine konut satışlarını hızlandırmanın püf noktaları anlatılacak!

Hürriyet Emlak Projeland, inşaat şirketi profesyonelleri için düzenlediği eğitimlere devam ediyor. Sektörün deneyimli isimleri ‘Dijital Pazarlama ile Konut Satışlarını Hızlandırmanın Püf Noktalarını’ anlatacak.

Satürn İnşaat adres Haberi

Satürn İnşaat adres

Satürn İnşaat Tekstil İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih'te Timuçin   Sarıcan tarafından kuruldu. 

Satürn İnşaat Tekstil İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT a- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c- Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları...