10 / 05 / 2024

Satya konkordato

Satya konkordato

Satya markası ile tanınan Gelecek Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'nin geçici mühlet süresi 2 ay daha uzatıldı...

Satya konkordato talebinde bulundu!

Gelecek Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'nin markası olan Satya konkordato talebinde bulundu. 3 kişilik komiser heyeti atanan şirketin konkordato davası 28 Şubat 2019 günü görülecek...

Akhaş İnşaat'ın konkordato davası 3 Kasım'da!

Mali anlamda sıkıntılı bir dönem geçiren Akhaş İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konkordato talep etmişti. Şirket hakkında yeni bir karar çıktı.

Sarot Grup, yeniden konkordato başvurusu yaptı!

Bolu'nun Mudurnu ilçesinde, sadece Arap müşterilere satışı yapılan ve şatoları andıran mimari yapısıyla gündeme gelen 'Burj Al Babas' projesinin sahibi şirket, yeniden konkordato başvurusu yaptı.

Göksel Mercan Yapı'nın konkordato davasında yeni gelişme!

Göksel Mercan Yapı İnşaat mali sıkıntıları aşamayınca konkordato talep etmişti. İstanbul 1. Asliye Ticaret Mahkemesi şirket hakkında yeni bir karar verdi. 

Odabaşılar İnşaat'ın konkordato talebi reddedildi!

Mali sıkıntıları aşamadığı için konkordato isteyen Odabaşılar İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin konkordato davasıyla ilgili yeni karar çıktı. Buna göre, şirketin konkordato talebi reddedildi...

Ceylan İnşaat'ın konkordato talebi reddedildi!

Gayrimenkul sektöründe 37 yıldan bu yana faaliyette bulunan  Ceylan İnşaat konkordato talep etmişti. Şirket için yeni bir karar verildi. 

Haselsan İnşaat'ın konkordato duruşması 19 Ekim'de!

1984 yılından beri alt yapı, sulama kanalları, barajlar, yollar, konut ve benzeri alanlarda faaliyet gösteren Haselsan İnşaat konkordato talep etmişti. Şirket hakkında yeni bir karar verildi...

Arena Mimarlık'ın konkordato kesin mühleti 3 ay uzatıldı!

2005'ten beri Ankara'da faaliyet gösteren Arena Mimarlık son zamanlarda sektörde yaşadığı mali sorunlarını çözemeyince konkordato talep etmişti. Şirket hakkında yeni bir karar verildi.

Odabaşılar İnşaat'ın konkordato duruşması 16 Eylül'de!

Mali sıkıntıları aşamadığı için konkordato talep eden Odabaşılar İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin konkordato duruşması 16 Eylül 2020 günü gerçekleşecek...

Tüzemenler Yapı'nın konkordato davasında yeni karar çıktı!

Tüzemenler Yapı Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Cumhur Tüzemen tarafından 1985 yılında kurulan Tüzemenler Yapı Grubu konkordato talep etmişti. Şirket hakkında yeni bir karar çıktı...

Özkıratlı İnşaat konkordato istedi!

10 yıldan fazla zamandır hayata geçirdiği projelerle adından sıkça söz ettiren Özkıratlı İnşaat Emlak Nakliye Tekstil Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konkordato istedi.

Hedef Yapı'nın konkordato talebi reddedildi! 

Konkordato talep eden Hedef Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi için yeni bir karar verildi. Şirketin geçici mühleti kaldırıldı ve konkordato talebi reddedildi.

'Konkordato'lu müteahhide yapı izni verilecek!

Konkordato ilan eden ve işlerini askıya alan şirketlere "yetki belgesi verilmemesi" kısıtlaması iptal edildi. Kararla bu kişiler işlerine devam edebilecek...

HSBN İnşaat'ın konkordato talebi reddedildi!

Konkordato talep eden HSBN İnşaat Taahüt Turizm Prodüksiyon Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi için yeni bir karar verildi. Şirketin 1 yıl kesin mühleti kaldırıldı ve konkordato talebi reddedildi.

Satya konkordato Haberi

Satya konkordato

 Satya markası ile tanınan Gelecek Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konkordato talebinde bulunmuştu ve mahkeme tarafından 3 ay geçici mühlet süresi verilmişti. 

T.C. İstanbul Anadolu 3. Asliye Ticaret Mahkemesi'nin 28 Şubat 2019 tarihli celsesinde İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü'ne 970591/0 sicil numarası ile kayıtlı Gelecek Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi hakkında geçici mühletin 2 ay uzatılmasına, tüm tedbirler ile konkordato komiserlerinin görevlerinen devamına karar verilmiş olup duruşması 24 Nisan 2018 günü saat 14:00'ye bırakıldı.

Gelecek Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yılmaz Aydoğan tarafından 80 bin TL'lik sermaye ile 14 Nisan 2015 tarihinde kuruldu. Satya aynı zamanda Gelecek Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'nin tescilli markasıdır. 

Kendilerini Türkiye’nin yeni nesil inşaat şirketi olarak tanıtan Satya, Satya Yayalar...