16 / 05 / 2024

Savaş Çebi

Savaş Çebi

İstanbul Üstyapı İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi, Savaş Çebi Yönetim Kurulu Başkanlığı ve M.Abdulkadir Güneş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 100 bin TL sermaye ile Beşiktaş'ta kuruldu.

Savaş sonrası Rusya ekonomisi 180 derece döndü!

Rusya ekonomisi, tümü Ukrayna’ya açtıkları savaşla geçen ikinci çeyrekte bir önceki yıla göre yüzde 4 daraldı. Savaşın ve yaptırımların etkilerinin henüz çok yansımadığı ilk çeyreği yüzde 3,5 büyümeyle geçiren Rusya'nın keskin küçülmeyi gösteren son verileri ekonominin neredeyse 180 derece tersine d

Bankaların emekli promosyon savaşı bitmiyor! Çıta 8 bin TL’ye dayandı! Koşan alıyor!

Emekli promosyon yarışı bitmek bilmiyor. Bankalar emeklileri, kendi bünyesine katmak için promosyon savaşlarına devam ediyor. İşte detaylar!

Ünlü ekonomist Remzi Özdemir, kimsenin bilmediği sırrı açıkladı! Büyük savaş!

Yeniçağ Gazetesi'nin ünlü yazarı ekonomist Remzi Özdemir bugün kaleme aldığı köşe yazısında, Saray ile bankalar arasındaki gizli savaşı açıkladı.

Savaş ülkeleri istemediği bir yere sürüklüyor! Yeniden palm yağına dönüş başladı

Rusya-Ukrayna savaşının devam ediyor olması tüm dünyada gıda krizinin yaşanmasına neden olurken, üreticiler hiç istemese de yeniden palm yağına yönelmek zorunda kalıyor. 

Ebi Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ebi Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Ertan Taşdelen tarafından kuruldu.

IMF Başkanı finansal krizin sinyalini verdi. 2. Dünya Savaşı’ndan bu yana en ağırı

Gıda krizi ve yükselen fiyatlar dünyada enflasyon krizini tetiklerken IMF’nin patronu Georgieva, dünyanın 2. Dünya Savaşı’ndan bu yana verdiği en büyük krizi sınavını verdiğini dile getirdi. Bazı ekonomistler ise resesyondan söz etmeye başladı.

Savaş kıtlığı başladı! Ülkeden buğday çıkışını yasakladılar, artık göndermeyecekler

Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş, günlük hayatı da olumsuz etkilemeye devam ediyor. Son olarak Hindistan, ülkedeki buğday ihracatını yasakladı.

Türkiye’de araba almak hayal olacak, rekor zam geliyor! Rusya – Ukrayna savaşı otomotiv sektörünü vurdu

Korona virüs salgınının ardından otomotiv sektörüne bir darbe de Rusya- Ukrayna savaşı vurdu. Üretimde maliyet artışları, araç fiyatlarına da zam olarak dönecek. İşte otomobillere gelecek zam…

Dünyanın en büyüğüydü, savaş onları da vurdu! Kaybettikleri dolar miktarı akılları kaçırır

Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş, dünyanın en büyük varlık fonu olarak bilinen Norveç Varlık Fonu'nu da vurdu. Fon, savaşın başından bu yana 74 milyar dolarlık kayıp yaşadı.

Fed bu akşam altın fiyatlarının ayarlarıyla oynamaya geliyor! Yatırımcılar altın savaşına hazır olun...

Altın fiyatları için son dakika gelişmeleri milyonlar tarafından takip ediliyor. Altın fiyatlarında bugün kritik gün! Fed Başkanı Jerome Powell  bu akşam konuşma yapacak ve konuşmadan sonra her an altının ayarları değişebilir. Yatırımcılar, altın savaşına hazır olun...

BOTAŞ'ın yaptığı sır anlaşma ortaya çıktı! Rusya'nın Ukrayna savaşından sonra gelen bomba adım

Rusya ve Ukrayna arasında yaşanan savaş yüzünden Rus gazını kullanmak istemeyen AB ülkeleri Rusya'ya yaptırım kararı aldı. Söz konusu ülkeler Rus gazına alternatif olarak LNG alıp depolama yoluna gitme kararı aldı. Türkiye de benzer bir adım için düğmeye bastı.

FED ile altın arasında savaş başlayacak! İslam Memiş gram altın için kritik rakamı açıkladı!

Altın ve para piyasası uzmanı İslam Memiş, yatırımcılar tarafından en güvenli liman olarak görülen altın için önemli açıklamalar yapmaya devam ediyor. Bu sene FED ile altın arasında savaş çıkacak diyen İslam Memiş gram altın için kritik rakamı açıkladı...

Ev kiraları 3'e katlandı! Konut sektörüne savaş dopingi!

Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş sebebiyle Antalya'daki emlak piyasasında dalgalanmalar yaşanıyor. Her iki ülke vatandaşlarının da talebinin yoğun olduğu Antalya'da kira bedelleri 3-4 kat arttı.

Savaş Çebi Haberi

Savaş Çebi

İstanbul Üstyapı İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi, Savaş Çebi Yönetim Kurulu Başkanlığı ve M.Abdulkadir Güneş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 100 bin TL sermaye ile Beşiktaş'ta kuruldu. 


İstanbul Üstyapı İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Şirket  İnşaat , Taahhüt , Gayrimenkul , Yatırım ve Ticaret İşleri ile iştigal eder. Şirket bu amacını gerçekleştirmek üzere ilgili mevzuata uygun olarak aşağıdaki konularda faaliyette bulunacaktır. 1- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü inşaat taahhüt işleri ; konut, İşyeri, Ticarethane inşaatlarını yapmak ,satmak, kendi hesabına     arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve yaptırmak, 2  Yurt içinde ve Yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve...