08 / 05 / 2024

savaş yolcu

savaş yolcu

NBS İzolasyon İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Savaş Yolcu tarafından 10 bin TL sermaye ile 3 Haziran'da Parseller Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Maraşal Caddesi 'nde kuruldu.

NBS İzolasyon İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

NBS İzolasyon İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Savaş Yolcu tarafından 10 bin TL sermaye ile 3 Haziran'da Parseller Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Maraşal Caddesi 'nde kuruldu.

Dur Yolcu Anıtı bakımsızlıktan dökülüyor!

Polatlı'da Kurtuluş Savaşı 'nı simgelemesi için Kartaltepe bölgesine yaptırılacak olan dev " Dur Yolcu Mehmetçik Anıtı " yapım süreci krize dönüştü. Genelkurmay ile ressam M. Vural Yurdakul mahkemelik olunca, anıtın rölyefleri kayboldu.

İstanbul Metrosu'nda raydan çıkan vagonda bir yolcu yaralandı!

İstanbul Metrosu ' nda raydan çıkan vagonda bir yolcu yaralandı. Kaza dün sabah, Seyrantepe - Sanayi Mahallesi bağlantı metrosunda, tünel çalışmalarının yapıldığı bölgede meydana geldi...

Bu bayram otogarlarda görülen yolcu yoğunluğu beklenmiyor!

Bu yıl Kurban Bayramı tatilinin kısa olması, hafta içine denk gelmesi ve yaz tatilinin yeni bitmiş olmasından ötürü bayram öncesi özellikle büyükşehir otogarlarında önceki bayramlarda görülen yolcu yoğunluğunun beklenmediği bildirildi...

THY'nin yolcu sayısı yüzde 15 arttı!

THY Ocak-Ağustos 2014 Trafik Verileri, Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda (KAP) yayımlandı. Türk Hava Yolları (THY), Ocak-Ağustos döneminde yolcu sayısını yüzde 14,8 artışla 36,4 milyona yükseldi.

THY yolcu sayısı yüzde 14,8 arttı!

THY Ocak-Ağustos 2014 Trafik Verileri, Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda (KAP) yayımlandı. Türk Hava Yolları (THY), Ocak-Ağustos döneminde yolcu sayısını yüzde 14,8 artışla 36,4 milyona yükseldi.

Dubai'de120 milyon yolcu kapasiteli havalimanı inşa ediliyor!

İstanbul'da yapımı devam eden Üçüncü Havalimanı’na Körfez'den dev bir rakip çıktı. Dubai Emiri, tamamlandığında 200 milyon yolcu kapasiteli olacak dünyanın en büyük havalimanının yapımı için harekete geçti.

Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı İhale Yönetmeliği!

Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı Satın Alma ve İhale Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik, bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. İşte Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından hazırlanan o yönetmelik...

Havayolu yolcu sayısındaki artış sürdü!

Ağustos ayında 19 milyon, yılın 8 ayında ise 110 milyondan fazla yolcu havalimanlarından hizmet alırken, toplam uçak trafiği, bir önceki yılın Ağustos ayına göre yüzde 9,9 artışla 143 bin 62 oldu.

Türkiye'ye 7 ayda 635 kruvaziyer ve yolcu gemisi demirledi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Deniz Ticareti Genel Müdürlüğü verilerinden derlediği bilgilere göre, özellikle Ege'de bulunan limanlara demirleyen kruvaziyer ve yolcu gemileri, ülkemize hatırı sayılır turistin gelmesini sağladı.

38 kilometrelik demir hatlarla saatte 70 bin, günde 1 milyon 280 bin yolcu taşınacak!

Başbakan Davutoğlu’nun, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'tan aldığı brifingde ulaşım projeleri de yer alıyor. Bu projelere göre 38 km’lik demir hatlarla saatte 70 bin, günde 1 milyon 280 bin yolcu taşınacak...

İzmir'de raylı sistemi kullanan yolcu sayısı 100 bine çıktı!

Ege'nin İncisi İzmir'de toplu ulaşımdaki yeni dönemin başlamasıyla birlikte, iş merkezlerinin odağındaki İZBAN 'ın Alsancak ile İzmir Metro'nun Konak-Çankaya-Basmane istasyonları, yolcu sayıları 100 bine çıktı.

Aslan Savaşan: Alsancak Stadı tarihtir yok edilemez!

Alsancak Stadı'nın depreme dayanıklı olmadığı gerekçesiyle kapatılması sonrası Altaylı taraftarlar statta protesto gösterisi yaptı. Altay Kulübü Başkanı Savaşan yaptığı açıklamada "Alsancak tarihtir yok edilemez" dedi

savaş yolcu Haberi

savaş yolcu

NBS İzolasyon İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Savaş Yolcu tarafından 10 bin TL sermaye ile 3 Haziran'da Parseller'de kuruldu.


NBS İzolasyon İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Her türlü konut, fabrika, atölye ve benzeri binalara çatı izolasyonu, dış cephe izolasyonu yapmak.Isı yalıtımlı,giydirmeli dış cephe kaplama işleri yapmak. 2- Her türlü binaların ısı ve su yalıtım malzemelerinin imalatı, ithalatı ve ihracatını yapmak 3- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 4- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut,...