14 / 05 / 2024

Savaş Zafer Şahin koronavirüs

Savaş Zafer Şahin koronavirüs

Ankara Kent Konseyi (AKK) Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Savaş Zafer Şahin yaptığı açıklamada, "Kent içinde sanayi, konut, ticaret gibi kentsel işlevlerin planlanması yeniden gözden geçirilmeli" dedi.

Otomobil fiyatları düştü, darısı konut fiyatlarının başına!

Otomobil fiyatlarında düşüş devam ediyor. Sıfır otomobil fiyatlarında peş peşe kampanyalar açıklanırken, ikinci el piyasasında fiyatlar geriliyor. Gazeteci Zafer Şahin, otomobil fiyatlarındaki düşüşe değinerek, 'darısı konut fiyatlarına' dedi. 

Çimento fiyatlarına yüzde 43'lük dev zam! Hem inşaat sektörüne, hem vatandaşa zarar!

Çimento fiyatlarına yüzde 50'ye yakın zam geldiği açıklandı. Gazeteci Zafer Şahin, X sosyal medya hesabından duyurdu ve hem vatandaşın hem de inşaat sektörünün zarar göreceğini söyledi. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar... 

Say Arazi Geliştirme Yapı Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Say Arazi Geliştirme Yapı Yatırımları Anonim Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aytaç Ülkebaş ve Savaş Zafer Soydan ortaklığında kuruldu.

30 Ağustos 2023 toplu taşıma ücretsiz mi? 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda otobüs, metro, metrobüs ve Marmaray bedava mı?

Kurtuluş Savaşı'nın dönüm noktalarından biri olan 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın yıldönümünden önce toplu taşımanın ücretsiz olup olmayacağı merak ediliyor. Peki 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda otobüs, metro, metrobüs ve Marmaray bedava mı?

Karanfilköy Proje Yönetimi Ve Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Karanfilköy Proje Yönetimi Ve Pazarlama Anonim Şirketi Şişli'de Savaş Zafer Soydan tarafından kuruldu.

Kanal İstanbul Bülent Ecevit'in projesi mi?

Uzunca bir süredir tartışmalara neden olan Kanal İstanbul Projesi bu yaz aylarında hayata geçiyor. Milliyet Gazetesi köşe yazarı Zafer Şahin, bugünkü yazısında Kanal İstanbul Projesi'nin kaleme aldı.

Kent içinde sanayi, konut, ticaret gibi kentsel işlevlerin planlanması yeniden gözden geçirilmeli!

Ankara Kent Konseyi (AKK) Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Savaş Zafer Şahin yaptığı açıklamada, "Kent içinde sanayi, konut, ticaret gibi kentsel işlevlerin planlanması yeniden gözden geçirilmeli" dedi.

Urla Yağcılar Köyü'nde milyon dolarlık villalar inşa ediliyor!

Takvim gazetesi yazarı Zafer Şahin, bugünkü yazısında İzmir'in Urla ilçesi Yağcılar Köyü'nde inşa edilen villaları kaleme aldı.

Global Crea Mimarlık Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Crea Mimarlık Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Zafer Şahin tarafından 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

İstanbul ve Ankara'nın imar rantından faydalanıldı!

Atılım Üniversitesi Öğretim Üyesi şehir plancısı Doç. Dr. Zafer Şahin değerlendirmelerde bulundu. Şahin açıklamasında, ''FETÖ’yü imar rantı palazlandırdı'' dedi.

Savaş Şahin'den Mersin için kentsel dönüşüm tavsiyesi!

Yıllardır kentsel dönüşüm bekleyen Mersin’e, kentsel planlama uzmanı Doç. Dr. Savaş Zafer Şahin’den, “Örnek alın” tavsiyesi geldi. Şahin, “Dikkatli olun” demeyi de ihmal etmedi.

Fatma Şahin, Gaziantep'deki projeleri anlattı!

İç savaşı nedeniyle yıkıma uğrayan Suriye’yi, Gaziantep ayağa kaldıracak. Belediye Başkanı Fatma Şahin “Savaş bitince o ülkeyi, yabancı yatırımcının merkezi bu şehir inşa edecek” dedi.

Polidia Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Polidia Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Yönetim ve Ticaret Anonim Şirketi, Nilgün Akpınar, Savaş ZAfer Soydan ve Sedat Çolak tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 10 Nisan'da kuruldu

Savaş Zafer Şahin koronavirüs Haberi

Savaş Zafer Şahin koronavirüs

Ankara Kent Konseyi (AKK) Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Savaş Zafer Şahin, Başkentin yerel yöneticileri ve paydaşlarının dikkatini çekmek için salgınla mücadelede alınması gereken bilimsel önlemlerine ilgili açıklamalar yaptı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Şahin yaptığı yazılı açıklamada, Ankara'daki yerel yönetici ve paydaşlarının dikkatini çekmek için "Salgına Dirençli Kent İçin 10 Gündem" başlığıyla, salgınla mücadelede alınması gereken bilimsel önlemleri bir araya getirdiğini söyledi.

Koronavirüs pandemisinin etkisiyle yakın gelecekte kentlerdeki yaşamın yeniden tanımlanması, şehirlerin planlanması, yönetilmesi ve düzenlenmesine ilişkin anlayışların yeniden değerlendirilmesi gerektiğini ifade eden Şahin, Başkentli yerel yöneticilerin ve paydaşların salgına karşı dirençli kentler oluşturmaları için bir an önce ortak akılla salgına karşı mücadele etmesi gerektiğini belirtti.

Yerel yönetimlerle sivil toplum kuruluşlarının iş birliği yapması çağrısı yapan Şahin, şöyle konuştu:

"Pandemi süreciyle birlikte,...