16 / 05 / 2024

Şavşat Naime Yılmaz Yaşlılar Yaşam Merkezi

Şavşat Naime Yılmaz Yaşlılar Yaşam Merkezi

Şavşat'a 5 kilometre mesafedeki Yavuzköy Köyü'nde yapımı devam eden yöre mimarisine uygun Sokak Tipi Yaşlılar Yaşam Merkezi inşaatı biterek açılması için gün sayıyor...

Ziya Yılmaz: Nitelikli konuta talep çok yüksek!

Yaptığı açıklamada nitelikli konuta güçlü bir talebin olduğunu belirten DAP Holding çatısı altında faaliyet gösteren DAP Gayrimenkul Geliştirme’nin Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, konut fiyatlarındaki artışın temel nedeninin emtia fiyatlarındaki yükseliş olduğunu söyledi.

Mitiwaste Entegre Atık Yönetimi Ve Çevre Teknolojileri Anonim Şirketi kuruldu!

Mitiwaste Entegre Atık Yönetimi Ve Çevre Teknolojileri Anonim Şirketi Arnavutköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Tağı, Ahmet Selim Ertunç, Halil İbrahim Gündüz, Mehmet Yılmaz ve Yiğit Tecimen ortaklığında kuruldu.

Satılık ve kiralık konut fiyatları nasıl düşecek? TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz tek tek açıkladı!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz, satılık ve kiralık konut fiyatları ile ilgili atılan adımları tek tek açıkladı ve fiyatların düşürüleceğini vurguladı. 

Yusuf Mert Yılmaz: Yatırım yapmaya ve ürün geliştirmeye devam edeceğiz!

Emlak sektörünü tek bir çatı altında birleştiren Hürriyet Emlak, yatırımlarını sürdürüyor. Hürriyet Emlak Pazarlama Direktörü Yusuf Mert Yılmaz, "Yatırım yapmaya ve ürün geliştirmeye devam edeceğiz" diyor...

Refik Yılmaz: Gemlik taşınmıyor, dönüşüyor!

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Gemlik'in yıkılacağına dair ortaya atılan iddialara sert tepki göstererek, "Gemlik'i yıkmıyoruz, yerinde dönüşümü alan bazlı değil bina bazlı olarak gerçekleştireceğiz." diye konuştu.

Artvin Şavşat'taki Çağlayan Köyü'nün yol sorunu TBMM'de!

Artvin'in Şavşat ilçesine bağlı Çağlayan köyünün yol sorunu TBMM gündemine taşındı. CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Galatasaray Riva arsasında Yılmaz İnşaat'la imzalar atıldı!

İstanbul Beykoz Riva Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin sözleşmesi Yüklenici Yılmaz İnşaat Taahhüt ve Tic. A.Ş. ile imzalandı.

Ziya Yılmaz: Gayrimenkul altın çağını yaşıyor!

DAP Holding Başkanı Ziya Yılmaz inşaat sektörünün yeni atılımlara gebe olduğunu ifade etti. Yılmaz sektörün güç kaynağının ise istikrar olduğunu vurguladı.

Türk mimar Ahmet Yılmaz'ın büyük başarısı!

ATÇILIK konusunda dünyanın en önemli ülkelerinden biri olan Hollanda’da Milli Binici Efe Siyahi’nin çiftliği Carpe Diem, Türk mimar Ahmet Yılmaz tarafından dizayn edildi. Mimar Yılmaz, Binicilik Hollanda Milli Takımı antrenörünün kendi çiftliğini de çizeceklerini söyledi.

Salihli Yılmaz Mahallesi asfaltlanıyor!

Salihli Belediyesi, Yılmaz Mahallesindeki bağlantı yollarını sathi kaplama asfalt ile buluşturdu. Salihli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin gerçekleştirdiği çalışmalarla birlikte mahalle yoluna toplam 15 kilometre uzunluğunda asfalt atıldı.

Artvin Şavşat'ın yol sorunu mecliste!

Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Artvin'in Şavşat ilçesine bağlı Yoncalı Köyü'nün yol sorununa ilişkin soru önergesi hazırladı. Başbakan Davutoğlu'na iletilen önerge süresi içerisinde yanıtlanmadı..

Cevdet Yılmaz: İmar rantını OVP'ye dahil ettik!

Başbakan Yardımcısı Cevdet Yılmaz,, "OVP'yi metin kısmı itibariyle daha kısa tuttuk ama orada 25 dönüşüm programımıza atıfta bulunduk, onun altında da bin 250'ye yakın eylem var. O eylemler arasında imar konuları da yer alıyor. " dedi.

Cevdet Yılmaz: Şahinbey Belediyesi örnek projelere imza atıyor!

Gaziantep'te düzenlenen Sanayi ve Ticaret Fuarı'nın (TÜMEXPO) açılışını yapan Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Şahinbey Belediyesi'nin standını gezdi. Bakan Yılmaz, Şahinbey'in örnek projelere imza attığını söyledi

Şavşat Naime Yılmaz Yaşlılar Yaşam Merkezi Haberi

Şavşat Naime Yılmaz Yaşlılar Yaşam Merkezi


Yapımı biterek açılması için gün sayan mimarisine uygun sokak tipi yaşlılar Yaşam yerleşkesinde kalacak olan yaşlılar yıllardır alışmış oldukları köy hayatına benzer bir yaşam sürecekler. Bu proje Türkiye'de ilk defa Şavşat'ta yapıldı. Başarılı olunduğu takdirde diğer bölgelerde örnek teşkil edecek. Yapılan evler yöre mimarisine uygun yapıldığı ve hem içeride hem dışarıda hareket alanı çok olduğu için burada konaklayacak olan yaşlılar, yıllardır alışmış oldukları ahşap evlerde yaşam sevdasına uzak ve hasret olmayacaklar. Yapılan yaşlılar yaşam merkezinde öncelikle Şavşat ve köylerinde bulunan ekonomik durumu iyi olmayan ve bakacak kimsesi bulunmayan 52 yaşlı vatandaş kalabilecek. 


Yapılan mimarı yapısı gereği bu yaşam yerleşkesinde 8 kişi daha fazladan kalma imkânına sahip olacak. Böylece burada toplam 60 yaşlı vatandaş bu hizmetten yararlanacak. Daha önce uygulanmamış sokak...