27 / 04 / 2024

Ziya Yılmaz: Nitelikli konuta talep çok yüksek!

Ziya Yılmaz: Nitelikli konuta talep çok yüksek!

Yaptığı açıklamada nitelikli konuta güçlü bir talebin olduğunu belirten DAP Holding çatısı altında faaliyet gösteren DAP Gayrimenkul Geliştirme’nin Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, konut fiyatlarındaki artışın temel nedeninin emtia fiyatlarındaki yükseliş olduğunu söyledi.



Yaptığı açıklamada nitelikli konuta güçlü bir talebin olduğunu belirten DAP Holding çatısı altında faaliyet gösteren DAP Gayrimenkul Geliştirme’nin Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, konut fiyatlarındaki artışa da değindi.

DAP Gayrimenkul Geliştirme’nin Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz yaptığı açıklamada konut fiyatlarındaki artışın temel nedeninin emtia fiyatlarındaki yükseliş olduğunu dile getirdi.

Yeni Şafak'tan Mehmet Ali Parto'nun haberine göre açıklamasında küresel etkiden kaynaklanan maliyet artışları sebebiyle gayrimenkulün en güvenli yatırım aracı olmayı sürdüreceğine değinen Ziya Yılmaz, “Önümüzdeki dönemde de konut talebi güçlü olmaya devam edecek. Bazı dönemlerde konut alıcısı dönemsel olarak bu taleplerini erteliyor. Ancak yapılan her erteleme sonrasında konut talebinde ciddi bir sıçrama oluyor. Ülkemizin nitelikli ve oturuma yönelik projelere ihtiyaçları var. Bu sebeple konut fiyatlarının bırakın düşmesini beklemek, bu seviyede kalması bile mümkün değil. Çünkü nitelikli konuta olan talep devam ediyor” dedi.

Ziya Yılmaz: Nitelikli konuta talep çok yüksek!

Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre Ziya Yılmaz, küresel piyasa koşullarına bağlı olarak yaşanan faiz artırımı sürecini anımsattı.

KAÇIRILMAYACAK KAMPANYA

Açıklamasında DAP Gayrimenkul Geliştirme vizyonu ve Emlak Konut güvencesi ile inşa ettikleri Yeni Levent projesi hakkında da önemli detaylar veren Ziya Yılmaz, şunları kaydetti: “DAP Gayrimenkul Geliştirme olarak, kaçırılmayacak tarihi bir kampanya başlattık. Konut sahibi olmak isteyenler için faizi 60 ay vadede yüzde 1.99’a indiriyoruz. Şu anda piyasada yüzde 4’lere varan kredi faiz oranları var. Söz konusu bu kampanyayla beraber; faizlerin gelmiş olduğu seviye neticesinde gayrimenkul yatırımını erteleyenler için önemli bir açılıma imza atıyoruz. Ayrıca bu kampanya dahilinde firma garantili olarak 36 ay vade imkanı da sunuyoruz.”

ULAŞIM İMKANLARIYLA DİKKAT ÇEKİYOR

Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre satışların devam ettiği Yeni Levent projesi, toplam 103 bin 500 metrekare arsa alanında, 53 bin 500 metrekarelik konut ve içinde okul da yer alan 50 bin metrekarelik koru alanıyla dikkat çekiyor. 

Ayrıca yine paylaşılan bilgilere göre Karayoluyla mega kent İstanbul’u birleştiren 2 köprüye yakınlığı ve hemen önünde bulunan metro durağı sayesinde, alternatifi bol bir ulaşım imkanı da sunuyor. Ayrıca bölgenin en büyük yatay projesi olacak olan Yeni Levent; Büyükdere Caddesi ile Levent, Etiler, Şişli ve Boğaz hattının merkezinde yükseliyor. 

Bakan Özhaseki açıkladı: 'İlk olarak 200 bin konut yenilecek!'

Antalya’daki kiracılardan ‘Barınamıyoruz’ isyanı!

İnşaat malzemelerindeki artış iflasa neden oluyor!


Geri Dön