29 / 04 / 2024

say reklamcılık yapı Imm Network GmbH satın alma

say reklamcılık yapı Imm Network GmbH satın alma

Say Reklamcılık Yapı Dekorasyon Proje Taahhüt Sanayi ve Ticaret A.Ş., Federal Almanya Cumhuriyeti'nde kurulu bulunan Imm Network GmbH ünvanlı şirketi satın alıyor. Imm Network GmbH, Mercedes-Benz, Lamborghini, Shell gibi markalara hizmet verdi...

Meksa Taşımacılık Yapı Malzemeleri Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meksa Taşımacılık Yapı Malzemeleri Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Önder Sadıç tarafından kuruldu.

Zeyhanlı İnşaat Metal Reklamcılık Otomotiv Tekstil Kimya Kozmetik Ve Gıda İthalat İhracat Ltd.Şti. kuruldu!

Zeyhanlı İnşaat Metal Reklamcılık Otomotiv Tekstil Kimya Kozmetik Ve Gıda İthalat İhracat Ltd.Şti. bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Yakup Demir tarafından kuruldu.

Eg Başar İnşaatçılık Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eg Başar İnşaatçılık Yapı Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Gökhan Başar tarafından kuruldu.

Admv İnşaat Ve Reklamcılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Admv İnşaat Ve Reklamcılık Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Avni Doğan tarafından kuruldu.

Dapsan İnşaat Metal Reklamcılık Tekstil Kimya Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dapsan İnşaat Metal Reklamcılık Tekstil Kimya Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Çöp tarafından kuruldu.

Manasa Reklamcılık Gayrimenkul Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Manasa Reklamcılık Gayrimenkul Ve Turizm Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Demirkaya tarafından kuruldu.

Sağlık Bakanlığı’ndan bir personel alımı daha! Çok sayıda alım yapılacak!

Sağlık Bakanlığı personel alımlarına ilişkin araştırmalar sürerken bakanlık bünyesinde istihdam edilmek üzere KPSS puanı ile alım yapılacağı duyuruldu. Bakanlık, yaptığı duyuruda 39 müfettiş yardımcısı alacağını paylaştı.

Arfel İnşaat Metal Reklamcılık Otomotiv Kimya Tekstil Gıda Ve Kozmetik Ürünleri San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Arfel İnşaat Metal Reklamcılık Otomotiv Kimya Tekstil Gıda Ve Kozmetik Ürünleri San.Tic.Ltd.Şti. Ümraniye'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Murat Yılmaz tarafından kuruldu.

Mekkan Kimya İnşaat Metal Reklamcılık Otomotiv Tekstil Gıda Ve Temizlik Ürünleri Ltd.Şti. kuruldu!

Mekkan Kimya İnşaat Metal Reklamcılık Otomotiv Tekstil Gıda Ve Temizlik Ürünleri Ltd.Şti. Ümraniye'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Fuat Atmaca tarafından kuruldu.

Palm Reklamcılık Gayrimenkul Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Palm Reklamcılık Gayrimenkul Ve Turizm Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Hakan Kaya tarafından kuruldu.

Anka Reklamcılık Gayrimenkul Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Anka Reklamcılık Gayrimenkul Ve Turizm Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de Enes Portakal tarafından kuruldu.

Teba Reklamcılık Turizm Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Teba Reklamcılık Turizm Ve Gayrimenkul Limited Şirketi Küçükçekmece'de Mücteba Maden tarafından kuruldu.

Ottoman Plus Turizm Gayrimenkul Ve Reklamcılık Limited Şirketi kuruldu!

Ottoman Plus Turizm Gayrimenkul Ve Reklamcılık Limited Şirketi Bağcılar’da Recep Mehmet Türkay tarafından kuruldu.

say reklamcılık yapı Imm Network GmbH satın alma Haberi

say reklamcılık yapı Imm Network GmbH satın alma


Say Reklamcılık Yapı tarafından yapılan açıklama şöyle:


Şirketimiz Genel Kurulunun 07.11.2013 tarihli toplantısında aldığı kadar uyarınca şirketimiz Yönetim Kurulu "Şirket ana sözleşmesinin amaç ve konusu hakkındaki 3. Maddesinin 11. Fıkrasına göre Sermaye Piyasası düzenlemelerine aykırı olmamak kaydıyla yerli ve yabancı ortaklıklarla anlaşma, işbirliği yapmak, iştirak ve ortaklıklar kurmak" için yetkilendirilmiş olup bu çerçevede 22/04/2014 tarih ve 7 sayılı Yönetim Kurulu toplantısında aşağıdaki kararlar alınmıştır:


1. Şirketin Federal Almanya Cumhuriyeti'nde kurulu bulunan Imm Network GmbH ünvanlı şirketi satın alması, bu konuda gerekli her türlü işlemlerin yapılması,


2. Bahse konu şirketin satın alınması ile ilgili her türlü işlemlerin yürütülmesi ve neticelendirilmesi maksadıyla Yönetim Kurulu üyesi Mahmut Güldoğan ile Yönetim Kurulu Üyemiz Murat Özel'in ve şirketimizin Alman vatandaşı avukatlarına vekaletname düzenlenmesi.


Şirketimiz adına Imm Network GmbH'nin...