19 / 05 / 2024

Say Yapı 2016 projeleri

Say Yapı 2016 projeleri

Tüketici elektroniği alanında adını duyuran Digicom Grubu, inşaattan küçük ev aletlerine kadar farklı alanlarda da büyüyor. Şirket, 2016'da yurtdışında 150 milyon dolarlık üç tesis yatırımı yapmaya hazırlanıyor.

Sayı Yapı Test Laboratuvarı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sayı Yapı Test Laboratuvarı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Gökhan Koyunoğlu tarafından kuruldu.

Elazığ'da 2016-2017'de kaç tane okul, cami ve ev yapıldı?

CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, Elazığ'da 2016-2017 arasında yapılan okul, cami, cem evi ve köy evi sayısını sordu..

Kanal İstanbul yabancıya konut satışını patlatacak!

Türkiye’de 2017 yılında satılan konut sayısı 2016’ya göre yüzde 5.1 artarak 1 milyon 409 bin 314 oldu. Çılgın proje Kanal İstanbul'un da yabancıya konut satışını patlatması bekleniyor.

Konutta yeni rekor geliyor!

Yılın ilk 8 ayında satılan konut sayısı 2016'nın aynı dönemine göre yüzde 7,68'lik artışla 890 bin 430'a ulaşarak yıl sonu için yeni bir rekorun haberini verdi.

Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi arasında 46 Türk var!

Uluslararası inşaat sektörü dergisi ENR'ın müteahhitlerin bir önceki yılda ülkeleri dışındaki faaliyetlerinden elde ettikleri gelirleri esas alarak yayınladığı “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” listesinde 2015 yılında 40 olan Türk müteahhitlik firması sayısı 2016 yılında 46 oldu.

Say Yapı Yooistanbul proje teslimi!

Say Yapı Yooistanbul proje teslimi bu yıl Eylül'de gerçekleştiriliyor. Yooistanbul'da metrekare fiyatı 8 bin dolardan başlıyor...

Yooistanbul Ortaköy fiyatları!

Say Yapı tarafından hayata geçirilen Yooistanbul projesi 116 rezidans daireden meydana geliyor. Yooistanbul Ortaköy fiyatları haberimizin içinde yer alıyor.

Yooistanbul Say Yapı güncel ödeme şekli!

Bu yıl sonuna doğru daire teslimleri yapılacak olan Yooistanbul Evleri 11 blok olarak yükseliyor. Projede yüzde 20 peşinatla ev sahibi olunabiliyor...

Say Yapı Yooistanbul ödeme koşulları 2017!

Say Yapı Yooistanbul ödeme koşulları kapsamında banka kredili ya da firma bünyesinde taksitli ödemeler yapılıyor...

yooistanbul projesinde yaşam başlıyor!

Say Yapı'nın Ortaköy'de inşa ettiği yooistanbul projesinde teslim tarihi yaklaşıyor. Örnek rezidansları ziyarete hazır olan proje, ayrıcalıklı yaşam tarzının en güzel örneğini İstanbul’a sunacak.

2016'da evlenmeler de boşanmalar da azaldı!

Evlenen çiftlerin sayısı 2016'da bir önceki yıla göre 594 bin 493'e geriledi. Boşanan çiftlerin sayısı da bir önceki yıla göre yüzde 4,3 azalarak 126 bin 164 olarak gerçekleşti.

Ofis pazarında kiralama ve satış hızı azaldı!

Son yıllarda en fazla yatırım çeken alanların başında gelen Türkiye ofis pazarında kiralama ve satış talepleri azaldı. 2015 yılında toplam 327 bin m2 olan işlem sayısı 2016 yılında azalarak 202 bin m2’ye düştü.

Starlife Silivri'de metrekaresi 6 bin TL!

Say Yapı tarafından inşa edilen Starlife Silivri projesinde metrekare fiyatı 6 bin TL'den başlıyor. Starlife Silivri projesinde ikinci etaptaki müstakil villaların fiyatları 1.5 milyon TL-2.3 milyon TL arasında farklılık gösteriyor.

Say Yapı 2016 projeleri Haberi

Say Yapı 2016 projeleri

Tüketici elektroniği alanında adını duyuran Digicom Grubu, inşaattan küçük ev aletlerine kadar farklı alanlarda da büyüyor. Özellikle hızlı tüketim ürünleri markası Parex'i büyütmeye çalışan şirket, 2016'da yurtdışında 150 milyon dolarlık üç tesis yatırımı yapmaya hazırlanıyor.


Digicom Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Yiğit, elektronik alanında da 'smart teknoloji'ye odaklandıklarım söylüyor. 


1995 yılından beri tüketici elektroniği sektöründe faaliyet gösteren Digicom, birçok dünya markasının distribütörlüğünü üstlendi. Bugün halen Pioneer, Sharp Roadstar markalarının Türkiye distribütörlüğünü yürütüyor. Uzun yıllar elektronik sektöründe adından söz ettiren Digicom artık grup çatısı altında farklı alanlarda da varlık gösteriyor. Bunlardan biri küçük ev aletleri sektörü. Grup, bu alanda 'Conti' markasını bünyesinde bulunduruyor. Digicom Sağlık Ürünleri çatısı altında radyoloji sektöründe hizmet veren gaip 'Villa' ve 'Carestream' markalannın temsilciliğini üstleniyor. FMCG (hızlı tüketim ürünleri),...