20 / 07 / 2024

say yapı sermaye arttırımı tescil edildimi

say yapı sermaye arttırımı tescil edildimi

Say Reklamcılık Yapı Dekorasyon Proje Taahhüt Sanayi ve Ticaret A.Ş'nin 80 milyon TL'lik kayıtlı sermaye tavanı içerisinde çıkarılmış sermayesinin 16 milyon liradan 21 milyon liraya çıkarılmasının tescili yapıldı...

Say Arazi Geliştirme Yapı Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Say Arazi Geliştirme Yapı Yatırımları Anonim Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aytaç Ülkebaş ve Savaş Zafer Soydan ortaklığında kuruldu.

Sayı Yapı Test Laboratuvarı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sayı Yapı Test Laboratuvarı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Gökhan Koyunoğlu tarafından kuruldu.

Fuzul Yapı'dan halka arz için ilk adım: Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'na dönüştü!

Türkiye’de markalı konut sektörünün öncüleri arasında yer alan Fuzul Yapı, Sermaye Piyasası Kurulu’ndan Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı iznini aldı ve halk arz sürecinin ilk adımını attı. 

Nurol GYO yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Nurol GYO'nun Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-14.1 Sayılı Sermaye Piyasasında Finansal Raporlamaya İlişkin Esaslar Tebliği'nin 9/2 maddesi uyarınca yönetim kurulu komite üyelerini seçiyor.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Döner Sermaye İşletmesi Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Döner Sermaye İşletmesi Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31449 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Eroğlu Yapı 2020 yılı faaliyet raporu!

Eroğlu Yapı, Sermaye Piyasası Kurulu tarafından hazırlanan 1 Ocak 2020 ile 31 Aralık 2020 dönemine ait sorumluluk beyanını, faaliyet raporunu ve finansal raporunu yayınladı. 

Yeşil Yapı 2020 yılı faaliyet raporu!

Yeşil Yapı, Sermaye Piyasası Kurulu tarafından hazırlanan 1 Ocak 2020 ile 31 Aralık 2020 dönemine ait sorumluluk beyanını, faaliyet raporunu ve finansal raporunu yayınladı. 

Akiş GYO 2020 yılı sorumluluk beyanı ve finansal raporu yayınlandı!

Akiş GYO'nun Sermaye Piyasa Kurulu'nun II-14.1. sayılı sermaye piyasasında finansal raporlamaya ilişkin Esaslar Tebliği'nin ikinci bölümünün 9. maddesi gereğince hazırlanan sorumluluk beyanı ve finansal raporu yayınlandı.  

Alarko GYO 2020 yılı faaliyet raporu!

Alarko GYO'nun Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-14.1 sayılı sermaye piyasasında finansal raporlamaya ilişkin Esaslar Tebliği'nin ikinci bölümünün 9. maddesi gereğince sorumluluk beyanı, finansal raporu ve faaliyet raporu yayınlandı.

Akmerkez GYO 2020 yılı faaliyet raporu!

Akmerkez GYO'nun Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-14.1 sayılı sermaye piyasasında finansal raporlamaya ilişkin Esaslar Tebliği'nin ikinci bölümünün 9. maddesi gereğince sorumluluk beyanı ve faaliyet raporu yayınlandı.

Avrasya GYO sermayesini artıracak! 15 Aralık'a kadar ek süre!

Avrasya GYO'nun 2020/28 sayılı Sermaye Piyasası Bülteni'nde yapacak olduğu sermaye artırımına ilişkin olarak tamamlanması gereken hususlar belirtildi. 

Sayğan Yapı Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sayğan Yapı Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 400 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Hakkı Sayğan tarafından kuruldu.

Sermaye Piyasası Kanunu'nda değişiklik kanunu!

6/12/2012 tarihli ve 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu kapsamında düzenleme yapılmasına ilişkin Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi meclise verildi.

say yapı sermaye arttırımı tescil edildimi Haberi

say yapı sermaye arttırımı tescil edildimi


Say Yapı tarafından yapılan açıklama şöyle:


SAY REKLAMCILIK YAPI DEKORASYON PROJE TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET A.Ş.'nin 80.000.000.- (Seksenmilyon) TL'lik kayıtlı sermaye tavanı içerisinde çıkarılmış sermayesi 16.000.000.- (Onaltımilyon) TL'den 21.000.000.- (Yirmibirmilyon ) TL'ye artırılmasına ilişkin sermaye tescil işlemleri 12 Aralık 2013 tarihinde İzmir Ticaret Sicil Müdürlüğünce tescil ve ilan...