14 / 05 / 2024

say yapının borsada payı varmı

say yapının borsada payı varmı

Say Reklamcılık Yapı Dekorasyon Proje Taahhüt, satışa hazır halde bekletilen ve halka arz edilen 5 milyon TL nominal değerli payların %25'ine tekabül eden 1.250.000 TL nominal değerli paylarını borsada satmayı planlıyor...

30 Ağustos 2023'te Borsa açık mı? Çarşamba günü borsada işlem yapılabilecek mi?

Yarın, 30 Ağustos Çarşamba günü, borsada işlem yapmayı düşünen kişiler Borsa İstanbul'un açık olup olmayacağı hakkında endişeler taşıyor. İşte 30 Ağustos 2023 yarın borsaların durumu...

Geri sayım başladı! Ekonomist Selçuk Geçer'den bomba dolar açıklaması geldi! Planınızı şimdiden yapın!

Son dakika dolar kuru yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Doların kaderini belirleyecek olan kritik gelişme için geri sayım başlarken ekonomist Selçuk Geçer'den bomba dolar açıklaması geldi! Planınızı şimdiden yapın!

Dolarda dananın kuyruğu 4 gün sonra resmen kopuyor! Dolar tam da böyle olacak! 1 dolarınız bile varsa planınızı yapın!

Piyasaların özellikle dolar için kritik önene sahip olan Fed faiz kararına sayılı günler kaldı. Dolarda dananın kuyruğu 4 gün sonra resmen kopacak. 1 doları bile olanlar şimdiden planınızı yapın işte dolar böyle olacak...

Amerika Merkez Bankası açıkladı! Dolar 5 gün sonra böyle olacak! Yastık altında doları olanlar planınızı yapın!

Fed faiz kararına sayılı günler kala Amerika Merkez Bankası açıkladı. Dolar 5 gün sonra böyle olacak. Yastık altında doları olanlar planınızı yapın! Son dakika dolar gelişmesi...

Almanya'da konut sayısının arttırılması için çağrı!

Almanya'nın başkenti Berlin'de ırkçılık ve adaletsiz tutuma karşı yapılan protestolarda konut sayısının arttırılmasına yönelik çağrı yapıldı. 

CarrefourSA market sayısını 640'a çıkarıyor!

CarrefourSA 120 milyon TL yatırım yapıyor. Gıda perakende zinciri 612 olan market sayısını 640'a çıkarıyor.

İnci Deri yurt dışı mağaza sayısını 80'e çıkarmayı hedefliyor!

İnci Deri, iç pazarda e-ticaret ve yurt dışında ise mağazacılıkla büyüme kararı aldı. Şirket, önümüzdeki beş yılda yurt dışı mağaza sayısını 80'e çıkarmayı hedefliyor. Yurt dışında yapılan satışların toplam ciro içindeki payının ise yüzde 50'ye ulaştırılması planlanıyor.

Persan Yapı, bayi sayısını 100'e çıkaracak!

İnşaat sektörü ve sanayiye hizmet vermeye devam eden Persan Yapı, yurt genelinde 80 olan bayi sayısını 100'e çıkarmayı hedefliyor..

Türkiye'de yeni yapılan statlar taraftar sayısını artıracak!

Passolig Genel Müdürü Ceyhun Kazancı, Türkiye'de yeni yapılan statların birçok kişiyi statlara çekerek, taraftar sayısını artırdığını söyledi.

Arven Yapı: Kınaş Yapı'nın ismi değişti!

Kayseri'nin önde gelen inşaat firmalarından biri olan Kınaş Yapı'nın yeni adı Arven oldu. Arven Yapı Endüstrisi Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Say, Kayseri ve Türkiye için imajlarını yenilediklerini söyledi.

Işık Gökkaya, Say Yapı İcra Kurulu Başkanı oldu!

GYODER Başkanlığı yapan gayrimenkul sektörünün deneyimli ismi Işık Gökkaya Say Yapı’nın İcra Kurulu Başkanı oldu…1962 yılında Ankara’da doğan Işık Gökkaya, Hacettepe Üniversitesi İşletme Bölümü’nden mezun oldu.

Say Yapı Yooistanbul basın toplantısı 24 Mart'ta!

Say Yapı, İstanbul'da lüks Residence kavramını değiştiren yatay mimarisi ile dikkat çeken 'yooistanbul' projesindeki son gelişmeleri paylaşmak üzere 24 Mart 2016 tarihinde basın toplantısı düzenleyecek.

AYD Yapı Eskişehir Söğütönü'nde konut sayısını artıracak!

AYD YAPI, Söğütönü bölgesinde inşa ettiği konut sayısını üç yıla kadar 600'e çıkarmayı planlıyor. Üçüncü etabı tamamlama hedefinde olan AYD Yapı, dördüncü etaba ise yılbaşından sonra başlamayı planlıyor.

say yapının borsada payı varmı Haberi

say yapının borsada payı varmı


Say Reklamcılık Yapı tarafından yapılan açıklama şöyle:


Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:


Konu: Satışa hazır halde bekletilen Payların Satışı Hak.


Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:


Sermaye Piyasası Kurulu'nun 12.02.2013 tarih ve 5/145 sayılı ilke kararı ( VII No: 128.1 sayılı Pay Tebliğinin 9 ve 10. Maddesi)  gereği Say Reklamcılık Yapı Dekorasyon Proje Taahhüt Sanayi ve Ticaret A. Ş.  20.03.2013 tarih ve 2013-5  sayılı , yönetim kurulu toplantısında aldığı karar ile  halka arz edilen  5.000.000  TL nominal değerli payların  %25'ine tekabül eden  1.250.000 TL nominal değerli  payları, sermaye artırımı ile borsada satılabilir hale getirilmiştir.


Say Reklamcılık Yapı Dekorasyon Proje Taahhüt Sanayi ve Ticaret A. Ş.'nin  18.06.2013 tarihinde  KAP'ta yayımlanan izahnamesinin  1.9 ve 8.1 numaralı maddelerinde  yer alan yönetim kurulu kararı  ve Sermaye Piyasası Kurulu'nun  22.06.2013 tarihinde yürürlüğe giren VII...