20 / 07 / 2024

say yapının sermayesi artıyormu

say yapının sermayesi artıyormu

Say Reklamcılık Yapı Dekorasyon Proje Taahhüt Sanayi ve Ticaret A.Ş'nin 80 milyon TL'lik kayıtlı sermaye tavanı içerisinde çıkarılmış sermayesinin 16 milyon liradan 21 milyon liraya çıkarılmasının tescili yapıldı...

Geri sayım başladı! Ekonomist Selçuk Geçer'den bomba dolar açıklaması geldi! Planınızı şimdiden yapın!

Son dakika dolar kuru yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Doların kaderini belirleyecek olan kritik gelişme için geri sayım başlarken ekonomist Selçuk Geçer'den bomba dolar açıklaması geldi! Planınızı şimdiden yapın!

Dolarda dananın kuyruğu 4 gün sonra resmen kopuyor! Dolar tam da böyle olacak! 1 dolarınız bile varsa planınızı yapın!

Piyasaların özellikle dolar için kritik önene sahip olan Fed faiz kararına sayılı günler kaldı. Dolarda dananın kuyruğu 4 gün sonra resmen kopacak. 1 doları bile olanlar şimdiden planınızı yapın işte dolar böyle olacak...

Amerika Merkez Bankası açıkladı! Dolar 5 gün sonra böyle olacak! Yastık altında doları olanlar planınızı yapın!

Fed faiz kararına sayılı günler kala Amerika Merkez Bankası açıkladı. Dolar 5 gün sonra böyle olacak. Yastık altında doları olanlar planınızı yapın! Son dakika dolar gelişmesi...

Almanya'da konut sayısının arttırılması için çağrı!

Almanya'nın başkenti Berlin'de ırkçılık ve adaletsiz tutuma karşı yapılan protestolarda konut sayısının arttırılmasına yönelik çağrı yapıldı. 

CarrefourSA market sayısını 640'a çıkarıyor!

CarrefourSA 120 milyon TL yatırım yapıyor. Gıda perakende zinciri 612 olan market sayısını 640'a çıkarıyor.

İnci Deri yurt dışı mağaza sayısını 80'e çıkarmayı hedefliyor!

İnci Deri, iç pazarda e-ticaret ve yurt dışında ise mağazacılıkla büyüme kararı aldı. Şirket, önümüzdeki beş yılda yurt dışı mağaza sayısını 80'e çıkarmayı hedefliyor. Yurt dışında yapılan satışların toplam ciro içindeki payının ise yüzde 50'ye ulaştırılması planlanıyor.

Persan Yapı, bayi sayısını 100'e çıkaracak!

İnşaat sektörü ve sanayiye hizmet vermeye devam eden Persan Yapı, yurt genelinde 80 olan bayi sayısını 100'e çıkarmayı hedefliyor..

Türkiye'de yeni yapılan statlar taraftar sayısını artıracak!

Passolig Genel Müdürü Ceyhun Kazancı, Türkiye'de yeni yapılan statların birçok kişiyi statlara çekerek, taraftar sayısını artırdığını söyledi.

Arven Yapı: Kınaş Yapı'nın ismi değişti!

Kayseri'nin önde gelen inşaat firmalarından biri olan Kınaş Yapı'nın yeni adı Arven oldu. Arven Yapı Endüstrisi Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Say, Kayseri ve Türkiye için imajlarını yenilediklerini söyledi.

Işık Gökkaya, Say Yapı İcra Kurulu Başkanı oldu!

GYODER Başkanlığı yapan gayrimenkul sektörünün deneyimli ismi Işık Gökkaya Say Yapı’nın İcra Kurulu Başkanı oldu…1962 yılında Ankara’da doğan Işık Gökkaya, Hacettepe Üniversitesi İşletme Bölümü’nden mezun oldu.

Say Yapı Yooistanbul basın toplantısı 24 Mart'ta!

Say Yapı, İstanbul'da lüks Residence kavramını değiştiren yatay mimarisi ile dikkat çeken 'yooistanbul' projesindeki son gelişmeleri paylaşmak üzere 24 Mart 2016 tarihinde basın toplantısı düzenleyecek.

AYD Yapı Eskişehir Söğütönü'nde konut sayısını artıracak!

AYD YAPI, Söğütönü bölgesinde inşa ettiği konut sayısını üç yıla kadar 600'e çıkarmayı planlıyor. Üçüncü etabı tamamlama hedefinde olan AYD Yapı, dördüncü etaba ise yılbaşından sonra başlamayı planlıyor.

EVA Gayrimenkul Periskop Analiz'in 24. sayısını yayınladı!

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık her ay yayınladığı 'Periskop Analiz' yayının 24. sayısını yayınladı. Periskop Analiz'de piyasa verilerinin analizi yapıldı. İşte o veriler;

say yapının sermayesi artıyormu Haberi

say yapının sermayesi artıyormu


Say Yapı tarafından yapılan açıklama şöyle:


SAY REKLAMCILIK YAPI DEKORASYON PROJE TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET A.Ş.'nin 80.000.000.- (Seksenmilyon) TL'lik kayıtlı sermaye tavanı içerisinde çıkarılmış sermayesi 16.000.000.- (Onaltımilyon) TL'den 21.000.000.- (Yirmibirmilyon ) TL'ye artırılmasına ilişkin sermaye tescil işlemleri 12 Aralık 2013 tarihinde İzmir Ticaret Sicil Müdürlüğünce tescil ve ilan...