22 / 07 / 2024

Saygı İnşaat adres

Saygı İnşaat adres

Saygı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Saygı, Morad Wali tarafından 500 bin TL'lik sermaye bedeli ile 9 Ocak'ta Kadıköy, Erenköy Mahallesi'nde kuruldu.

Bayraktar İnşaat 50'nci yılını 3 bin konutluk Adres Ankara Evleri ile kutladı! 

Bayraktar İnşaat tarafından inşa edilen Adres Ankara Evleri projesinin tanıtımını gerçekleştirdi. Proje kapsamında yaklaşık 3.000 konut inşa edilecek. 

Bayraktar İnşaat Adres Ankara Evleri 50. yıla özel 50 ay vade fırsatıyla satışta!

Bayraktar İnşaat tarafından Ankara'da inşa edilen "Adres Ankara Evleri" şirketin 50. yılına özel 50 ay vade fırsatıyla satışa çıkarıldı. Proje kapsamında 2.486 adet konut inşa edilecek. İşte proje hakkında tüm merak edilenler...

Saygın Trend Palmiye nerede? Saygın Trend Palmiye fiyat listesi Eylül 2023!

Saygın Trend Palmiye nerede sorusunun yanıtı ve Saygın Trend Palmiye fiyat listesi Eylül 2023 haberimizde yer alıyor. Saygın Trend Palmiye'de 94 konut bulunuyor.

Saygın Trend Palmiye'de 1+1'ler 3 milyon 670 bin TL'ye! İzmir Gülbahçe'de yazlık fırsatı! 

İzmir Gülbahçe'de inşa edilen Saygın Trend Palmiye projesinde yer alan 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 3 milyon 670 bin TL'den başlıyor. İşte Saygın Trend Palmiye projesi ile ilgili detaylar...

Saygın Kamp Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saygın Kamp Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Sargın tarafından kuruldu.

Saygın Otelcilik Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Saygın Otelcilik Turizm Anonim Şirketi Beşiktaş'ta Kortay Volkan Saygın ve Elvan Gürsoy ortaklığında kuruldu.

Saygın Özdeniz Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Saygın Özdeniz Mimarlık Limited Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Saygın Özdeniz tarafından kuruldu.

Saygın Depoculuk Taahhüt Lojistik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saygın Depoculuk Taahhüt Lojistik Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Kamil Efe Sungar tarafından kuruldu.

Işılay Saygın son yolculuğuna uğurlandı!

Türkiye'nin ilk kadın Çevre ve Turizm Bakanı Işılay Saygın son yolculuğuna uğurlandı. Saygın Eski Buca Mezarlığı'nda defnedildi..

İlk kadın Çevre ve Turizm Bakanı Işılay Saygın vefat etti!

Türkiye'nin ilk kadın Çevre ve Turizm Bakanı olan Işılay Saygın, tedavi gördüğü hastanede 72 yaşında vefat etti...

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Saygın Turizmcilik Ve Seyahat Limited Şirketi kuruldu!

Saygın Turizmcilik Ve Seyahat Limited Şirketi bugün Esenler'de 700 bin TL sermaye bedeli ile Özkan Saygın, Mehmet Köksal ve Gökhan Saygın ortaklığında kuruldu.

Buca Saygın Gençlik Merkezi hizmete açıldı!

İzmir Buca Belediyesi tarafından hayata geçirilen Saygın Gençlik Merkezi düzenlenen törenle hizmete açıldı. Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, bölgedeki projeler hakkında konuştu.

Saygı İnşaat adres Haberi

Saygı İnşaat adres

Saygı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Saygı, Morad Wali tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 9 Ocak'ta kuruldu. 


Saygı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethaneinşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak satmak ve kiraya vermek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler


Saygı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Kadıköy, Erenköy Mahallesi, Değebilir Sokak,...