07 / 05 / 2024

Saygın Mühendislik izmir

Saygın Mühendislik izmir

Saygın Mühendislik, Güzelbahçe’de 5 milyon liralık yeni merkezini açtı. Merkez açılışında konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Şevket Vural Saygın, ''Yeni projelerimiz için de arsa alımlarımızı yaptık'' dedi.

Ovetechs Mühendislik Tasarım Ürün Geliştirme Üretim Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ovetechs Mühendislik Tasarım Ürün Geliştirme Üretim Ve Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 220 bin TL sermaye bedeli ile Dorukhan Övet ve Hasan Buldu ortaklığında kuruldu.

Gün Yokuş Hafriyat İnşaat Otomotiv Makine Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gün Yokuş Hafriyat İnşaat Otomotiv Makine Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Harun Güngör tarafından kuruldu.

Hyd Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Mühendislik Teknoloji Enerji Denizcilik Teks.Ve Madencilik A.Ş kuruldu!

Hyd Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Mühendislik Teknoloji Enerji Denizcilik Teks.Ve Madencilik A.Ş Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ece Altintaş ve Havva Ceyhan ortaklığında kuruldu.

Sc Desıgn Mühendislik Müşavirlik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sc Desıgn Mühendislik Müşavirlik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Cesim Özcan ve Saygı Koçak ortaklığında kuruldu.

Özgün Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgün Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özgün Bekmezci tarafından kuruldu. 

Ünüvar Trafik Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ünüvar Trafik Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Ünüvar tarafından kuruldu.

Aygün Group Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Aygün Group Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Bahadır Zafer Aygün tarafından kuruldu.

Saygı Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Saygı Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Limited Şirketi Beylikdüzü'nde bin TL sermaye bedeli ile Batuhan Kaynak tarafından kuruldu.

Hemg Mimarlık Mühendislik Ve Kentsel Dönüşüm Anonim Şirketi kuruldu!

Hemg Mimarlık Mühendislik Ve Kentsel Dönüşüm Anonim Şirketi Esenyurt'ta Mehtap Güneş tarafından kuruldu.

N Güngören İnşaat Mühendislik Mimarlık Emlak Limited Şirketi kuruldu!

N Güngören İnşaat Mühendislik Mimarlık Emlak Limited Şirketi bugün bayrampaşa'da Nurgün Güngören tarafından kuruldu.

Ergül Dönüşüm İnşaat Proje Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Ergül Dönüşüm İnşaat Proje Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da Muhammed Emre Ergül tarafından kuruldu.

Aygün Harita Mühendislik Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Aygün Harita Mühendislik Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Kağıthane'de Metehan Asım Aygün tarafından kuruldu.

Mf Kentsel Dönüşüm Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Mf Kentsel Dönüşüm Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi Sancaktepe'de Fatih Arslan ve Mustafa Önder Sağlam ortaklığında kuruldu.

Saygın Mühendislik izmir Haberi

Saygın Mühendislik izmir

İzmir’de gayrimenkul sektörünün sayılı firmaları arasında gösterilen Saygın Mühendislik, Güzelbahçe’de 5 milyon liralık yatırımla hayata geçirdiği yeni merkezini hizmete açtı. 


Güzelbahçe’de düzenlenen yeni merkezin açılışına; İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun yanı sıra, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, Narlıdere Belediye Başkanı Abdul Batur, CHP önceki dönem milletvekili Mustafa Moroğlu ile davetliler katıldı.


Saygın Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Şevket Vural Saygın, projenin tasarımını kardeşi Mimar Birol Saygın’ın yaptığını, kendisinin de inşaat yüksek mühendisi olarak bunu hayata geçirdiğini söyledi. 


Saygın, “Binamız 450 metrekarelik bir arsa üzerinde bulunuyor. Toplam inşaat alanı ise 700 metrekare. Yaklaşık 5 milyon liralık yatırım değerine sahip binamızda; toplantı salonlarından yönetim odalarına, teknik odalardan pazarlama ve arşiv odalarına kadar her türlü detay düşünüldü” açıklamasında bulundu.


30 yıllık tecrübeyle bugüne kadar 90 bin...