19 / 05 / 2024

Saygınlar Hafriyat Kimin

Saygınlar Hafriyat Kimin

Saygınlar Hafriyat Petrol Taşımacılık Ve Gıda Limited Şirketi Ömer Alaybaşı tarafından 60 bin TL sermeye ile bugün kuruldu.

Olgasay İnşaat Hafriyat Otomotiv Elektrik Elektronik Tarım Orman Ürünleri Teks.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Olgasay İnşaat Hafriyat Otomotiv Elektrik Elektronik Tarım Orman Ürünleri Teks.San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Olgay Saygılı tarafından kuruldu.

Özaydınlar Hafriyat İnşaat Asfalt Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özaydınlar Hafriyat İnşaat Asfalt Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Akpınar tarafından kuruldu. 

Saygınlar Hafriyat Petrol Taşımacılık Ve Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Saygınlar Hafriyat Petrol Taşımacılık Ve Gıda Limited Şirketi Ömer Alaybaşı tarafından 60 bin TL sermeye ile bugün kuruldu.

Ankara Yaylaşehir projesi Saygınlar İnşaat'ın!

Ankara'da hayata geçirilecek 10 bin konutluk Yaylaşehir projesinin ihalesi gerçekleşti. Saygınlar İnşaat 1.9 milyon TL götürü bedeli ile projeyi üstlendi.

Saygınlar İnşaat 10 bin konutluk Yaylaşehir'in arazisine giriyor!

Ankara'da cesaret edilmeyen dev projenin arazisine Saygınlar İnşaat giriyor. Firma 1,9 milyon TL götürü bedelle dev projenin iz yol yapım işlerini gerçekleştirecek.

Malatya Büyükşehir'den 27 bin 375 ton hafriyat temizliği!

Çevre ve görüntü kirliliğini ortadan kaldırmak için kent genelinde gelişi güzel dökülen moloz yığınlarını kaldıran Malatya Büyükşehir Belediyesi, bugüne kadar 27 bin 375 ton hafriyat temizliği yaptı.

Ankara'da kaçak hafriyat dökümü engellenemiyor!

Ankara’nın önemli sorunlarından biri haline gelen kaçak hafriyat dökümü bir türlü engellenemiyor. Dikmen ve İmrahor Vadisi’nin ardından Kırkkonaklar’daki yeşil alanlar da, hafriyat yığınlarına gömülmeye başladı.

Saygınlar İş Makineleri İnşaat Malzemeleri Hafriyat Nakliyat İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saygınlar İş Makineleri İnşaat Malzemeleri Hafriyat Nakliyat Otomotiv İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Duran Özçelik, Vedat Kurt tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Hakiki Karadeniz Hafriyat İnşaat Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Hakiki Karadeniz Hafriyat İnşaat Emlak Taahhüt Nakliyat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Serkan Bedir ve Sonay Bedir tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 25 Nisan'da kuruldu

3'üncü havalimanında Kanal İstanbul hafriyatı kullanılacak!

3. havalimanında kullanılacak olan 2,5 milyar metreküplük hafriyat Kanal İstanbul ve kentsel dönüşüm projelerinden sağlanacak

3.Havalimanı'nın hafriyat maliyeti yabancıların ilgisini azalttı!

Son teklif verme tarihi 3 Mayıs olan 3’üncü havalimanının 2.5 milyar Euro’yu bulması beklenen hafriyat maliyeti yabancıların ilgisini azalttı

Yalçınlar Gölmahal Villaları 'nda 17 bin 779 lira taksitle!

Yalçınlar Gölmahal Villaları 'nda yer alan konutların anahtar teslimleri Temmuz 2013'te gerçekleşecek, projede fiyatlar 1 milyon 295 bin dolardan başlıyor

Ortak kullanım alanları kimin tapusu üzerinedir?

Sosyal tesis, ticari mahal, yüzme havuzu, tenis kortu gibi ortak kullanım alanları kimin tapusu üzerinedir, ayrıntılar için haberimizi inceleyebilirsiniz...

Saygınlar Hafriyat Kimin Haberi

Saygınlar Hafriyat Kimin


Saygınlar Hafriyat Petrol Taşımacılık Ve Gıda Limited Şirketi 60 bin TL sermeye ile bugün Ömer Alaybaşı tarafından kuruldu. 


Saygınlar Hafriyat Petrol Taşımacılık Ve Gıda Limited Şirketi Saygınlar Hafriyat Petrol Taşımacılık Ve Gıda Limited Şirketi zı ve sondaj işlerini gerek kendi yapmak,gerekse taşeronlara yaptırmak,resmi ve özel kurumlardaaçılacak hafriyat ile ilgili ihalelere girebilir,ayrıca almışveya alacağı ihaleleri başka işletmelere verebilir, konusu ile ilgili iş makineleri ve araç alır, satar. kiralar, ihale verdiği işletmelere araç satar, veya kiraya verir ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler,



Saygınlar Hafriyat Petrol Taşımacılık Ve Gıda Limited Şirketi Adres; Osmanağa Mah.Çilek Sk.No:55/4...