02 / 05 / 2024

Saygınlar İnşaat 10 bin konutluk Yaylaşehir'in arazisine giriyor!

Saygınlar İnşaat 10 bin konutluk Yaylaşehir'in arazisine giriyor!

Ankara'da cesaret edilmeyen dev projenin arazisine Saygınlar İnşaat giriyor. Firma 1,9 milyon TL götürü bedelle dev projenin iz yol yapım işlerini gerçekleştirecek.



10 bin konutluk Yaylaşehir projesinin iz yol yapım işleri, ihaleye katılan 9 firmadan şartnameye yeterliliği uygun olan Saygınlar İnşaat şirketine ihale edildi. Firma 1,9 milyon TL götürü bedelle dev projenin iz yol yapım işlerini gerçekleştirecek.


İHALE RAKAMI 1,9 MİLYON TL

Ankara’da inşa edilecek 10 bin konutluk Yaylaşehir projesinde iz yol yapım işleri için projenin yönetimi tarafından 19 Haziran 2017 tarihinde ihaleye çıkılmıştı. Başkent Özlem Konut Yapı Kooperatifleri Birliği, Birlik Yönetimi tarafından yapılan açıklamada “İhalemize katılan 9 firmadan yeterliliğe uygun olanlar arasında en düşük teklifi veren Saygınlar Peyzaj Hafriyat İnşaat Nakliyat San. Ve Tic. Ltd. Şti’ne 1,905.629,06TL götürü bedelle ihale edilmiştir” açıklaması yapıldı.


SAYGINLAR İNŞAAT’IN FAALİYET ALANLARI

1998 yılından bu yana yurt içi ve yurtdışında birçok projeye imza atan firmanın merkezi Ankara’da bulunuyor. Saygınlar İnşaat; özel konut inşaatları, yol köprü ve kavşak inşaatları, altyapı işleri, rekreasyon alanları, yapısal bitkisel peyzaj ve çevre düzenleme işleri, kapsamlı üst yapı ve bakım onarım işlerinde faaliyet gösteriyor. 


FİRMANIN ÖNE ÇIKAN ÇALIŞMALARI

Güçlü araç ve makine parkuruna sahip olan firmanın büyük projelerde imzası bulunuyor. Moğolistan Bilge Kaan Karayolu İnşaatı, Ankara’nın birçok ilçesindeki yağmur suyu ve kanalizasyon inşaatı işleri, AnkaPark altyapı yapım işleri, Kuzey  Ankara  Girişi Havuz ve yürüme yolları ile bitkisel bakım işleri, Karayolları genel müdürlüğü ilçe ve köy yol yapım çalışmaları gibi daha birçok proje Saygınlar İnşaat’ın çalışmaları arasında yer alıyor.


YAYLAŞEHİR’DE KAT KARŞILIĞI GÖRÜŞMELER DEVAM EDİYOR

3 milyon 678 bin metrekare arsa alanı ile eş zamanlı ve bütüncül olarak Ankara’da inşa edilecek olan dev şehir projesi, kat karşılığı sistem ile hayata geçirilecek. İmar ve parselasyonu tamamlanarak kat karşılığı görüşmelerin devem ettiği projede; 3 bin 577 adet villa, 3 bin 396 adet çok katlı konut, sosyal donatı alanları, özel üniversite alanı ve ticaret alanları bulunuyor.


Geri Dön