18 / 05 / 2024

saygınlar inşaat ankara projesi

saygınlar inşaat ankara projesi

Ankara'da cesaret edilmeyen dev projenin arazisine Saygınlar İnşaat giriyor. Firma 1,9 milyon TL götürü bedelle dev projenin iz yol yapım işlerini gerçekleştirecek.

Taşgınlar İnşaat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşgınlar İnşaat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Burak Taşğın tarafından kuruldu.

Alınlar İnşaat Metal Hırdavat Kimya Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Alınlar İnşaat Metal Hırdavat Kimya Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Metin Salkımçiçek tarafından kuruldu!

Saygı Gayrimenkul İnşaat Ve Prodüksiyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saygı Gayrimenkul İnşaat Ve Prodüksiyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Kelkitlioğlu tarafından kuruldu.

Söğüt İnşaat Ankara Eryaman'da 2 bin 104 konut yapacak! Yeni proje!

Söğüt İnşaat, Ankara'nın Etimesgut İlçesi'ne bağlı Eryaman Mahallesi'nde 2.104 konutluk proje yapacak. Proje, 9 blok halinde yükselecek..

Torkam İnşaat basın daveti ertelendi!

Kurucularının inşaat ve yapı sektöründe 30 yıla yaklaşan deneyimi ile Türkiye’nin en saygın inşaat firmaları arasında yer alan Torkam İnşaat, yeni dönem hedeflerini paylaşacağı bir basın toplantısı düzenliyor. 

Kadınlar inşaat sektöründe söz sahibi olmak istiyor!

Gayrimenkulde Kadın Liderler Platformu Danışma Kurulu Başkanı Av. Pınar Ersin Kollu, kadınlarında sektörde söz sahibi olmak istediğini açıkladı. Kollu, yaklaşık 70 bin kadının inşaat alanında çalıştığını ifade etti.

Ankara Yaylaşehir projesi Saygınlar İnşaat'ın!

Ankara'da hayata geçirilecek 10 bin konutluk Yaylaşehir projesinin ihalesi gerçekleşti. Saygınlar İnşaat 1.9 milyon TL götürü bedeli ile projeyi üstlendi.

Saygınlar İnşaat 10 bin konutluk Yaylaşehir'in arazisine giriyor!

Ankara'da cesaret edilmeyen dev projenin arazisine Saygınlar İnşaat giriyor. Firma 1,9 milyon TL götürü bedelle dev projenin iz yol yapım işlerini gerçekleştirecek.

Ankara'da inşaat molozları kaçak bölgelere dökülüyor!

Ankara’da, yasak olmasına rağmen inşaat molozları İmrahor, Eymir ve Kekiklikpınarı'na boşaltılıyor. Kaçak dökümün en çok zarar verdiği İmrahor’daki su yatağı hergeçen gün yok oluyor.

Ankara Orman Müdürlüğü inşaat ihalesi 11 Ocak'a ertelendi!

Ankara Orman Bölge Müdürlüğü, Etimesgut ve Keçiören parsellerine karşılık Çankaya'da ve Antalya'da çeşitli inşaat işleri yaptıracak. İhalesi daha önce 13 ve 27 Aralık'ta gerçekleşen inşaat işi 11 Ocak'ta yeniden ihale edilecek.

Ankara Orman Müdürlüğü inşaat ihalesi 27 Aralık'a ertelendi!

Ankara Orman Bölge Müdürlüğü, Etimesgut ve Keçiören parsellerine karşılık Çankaya'da ve Antalya'da çeşitli inşaat işleri yaptıracak. İhalesi daha önce 13 Aralık'ta gerçekleşen inşaat işi 27 Aralık'ta yeniden ihale edilecek.

Ankara Orman Müdürlüğü'nden 46 milyon TL'lik inşaat ihalesi!

Ankara Orman Bölge Müdürlüğü, Etimesgut ve Keçiören parsellerine karşılık Çankaya'da ve Antalya'da çeşitli inşaat işleri yaptıracak. Yapım işinin ihalesi 13 Aralık'ta gerçekleşecek.

Ankara Büyükşehir, Mamak'ta kat karşılığı inşaat yaptıracak!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Mamak'ta kat karşılığı inşaat yaptıracak. Konut + Ticaret alanı imarlı gayrimenkulün inşaat bedeli 17.9 milyon TL olarak belirlendi.

saygınlar inşaat ankara projesi Haberi

saygınlar inşaat ankara projesi

10 bin konutluk Yaylaşehir projesinin iz yol yapım işleri, ihaleye katılan 9 firmadan şartnameye yeterliliği uygun olan Saygınlar İnşaat şirketine ihale edildi. Firma 1,9 milyon TL götürü bedelle dev projenin iz yol yapım işlerini gerçekleştirecek.


İHALE RAKAMI 1,9 MİLYON TL

Ankara’da inşa edilecek 10 bin konutluk Yaylaşehir projesinde iz yol yapım işleri için projenin yönetimi tarafından 19 Haziran 2017 tarihinde ihaleye çıkılmıştı. Başkent Özlem Konut Yapı Kooperatifleri Birliği, Birlik Yönetimi tarafından yapılan açıklamada “İhalemize katılan 9 firmadan yeterliliğe uygun olanlar arasında en düşük teklifi veren Saygınlar Peyzaj Hafriyat İnşaat Nakliyat San. Ve Tic. Ltd. Şti’ne 1,905.629,06TL götürü bedelle ihale edilmiştir” açıklaması yapıldı.


SAYGINLAR İNŞAAT’IN FAALİYET ALANLARI

1998 yılından bu yana yurt içi ve yurtdışında birçok projeye imza atan firmanın merkezi Ankara’da bulunuyor. Saygınlar...