17 / 05 / 2024

ankara yaylaşehir projesi

ankara yaylaşehir projesi

Ankara'da hayata geçirilecek 10 bin konutluk Yaylaşehir projesinin ihalesi gerçekleşti. Saygınlar İnşaat 1.9 milyon TL götürü bedeli ile projeyi üstlendi.

Saygınlar İnşaat 10 bin konutluk Yaylaşehir'in arazisine giriyor!

Ankara'da cesaret edilmeyen dev projenin arazisine Saygınlar İnşaat giriyor. Firma 1,9 milyon TL götürü bedelle dev projenin iz yol yapım işlerini gerçekleştirecek.

Ankara Yaylaşehir projesi 10 bin konutluk olacak!

Ankara’da 3 bin kişilik seçkin üyesi ile 46 kooperatiften oluşan 10 bin konutluk Yaylaşehir projesi, Başkent Özlem Konut Yapı Kooperatifleri Birliği tarafından yönetiliyor...

Ankara Bilkent Şehir Hastanesi açılış için gün sayıyor!

Açılışa hazırlanan Ankara Bilkent Şehir Hastanesi, Türkiye'nin sağlık alanındaki en büyük kamu-özel işbirliği projesi olma özelliğine sahip...

Ankara Yaylaşehir'de kat karşılığı teklif daveti yayınlandı!

Başkent Özlem Konut Yapı Kooperatifleri Birliği Ankara Gölbaşı'ndaki Yaylaşehir projesinin kat karşılığı teklif davetini yayınladı.

Ankara Yaylaşehir projesi Saygınlar İnşaat'ın!

Ankara'da hayata geçirilecek 10 bin konutluk Yaylaşehir projesinin ihalesi gerçekleşti. Saygınlar İnşaat 1.9 milyon TL götürü bedeli ile projeyi üstlendi.

Bağlıca Batışehir projesi için yatırımcı aranıyor!

Ankara Bağlıca’daki Batışehir projesi 650 bin metrekarelik alanda 9 ada ve 29 parselden meydana geliyor. Toplamda 8 bin 399 konutun yapılacağı projeye inşaatçılar ilgi gösteriyor

Bağlıca Batışehir projesi görücüye çıktı!

Ankara Bağlıca’da, 8 bin 399 konutluk yerleşim alanı ve 200 bin metrekarelik dev ticari alanıyla butik bir şehir olacak Bağlıca Batışehir görücüye çıktı. Bağlıca Batışehir projesi, çağdaş kentleşmenin yeni simgesi olmaya aday.

Yaylaşehir projesine teklif vermek isteyenler için ön kriterler!

Ankara’da Başkent Özlem Konut Yapı Kooperatifleri Birliği sorumluluğunda yürütülen 10 bin konutluk Yaylaşehir projesinin inşası ile ilgili teklif vermek isteyenler için ön kriterler belirlendi.

10 bin konutluk Yaylaşehir projesi için ön protokoller imzalanıyor!

Ankara’da inşa edilecek olan 10 Bin Konutluk Yaylaşehir projesi 3 bin üyesi ile 45 kooperatiften oluşan Başkent Özlem Konut Yapı Kooperatifleri Birliği tarafından yönetiliyor.

Ankara Caddesi Yenileme Projesi ihalesi 28 Nisan'da!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun şehir merkezine müjdesini verdiği bir yenileme projesinde daha çalışmalar başlıyor. Ankara Caddesi Yenileme Projesi için 28 Nisan Perşembe günü ihaleye çıkılıyor.

Ankara Yaylaşehir projesi 10 bin konutluk olacak!

Ankara’da 3 bin kişilik seçkin üyesi ile 46 kooperatiften oluşan 10 bin konutluk Yaylaşehir projesi, Başkent Özlem Konut Yapı Kooperatifleri Birliği tarafından yönetiliyor...

Ankara Boğazı Projesi meclisten geçti!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, İmrahor Vadisi üzerinde yapılması planlanan Ankara Boğazı Projesi’nin planının Meclis’ten geçtiğini açıkladı. Gökçek, 2016 yılında yapılması planlanan projeler hakkında bilgi verdi.

NLive Bahçeşehir Projesi!

Özyurtlar İnşaat'ın yeni projesi olarak inşa edilen proje toplam 18 bin 500 metrekare inşaat alanında hayata geçiriliyor. NLive Bahçeşehir Projesi inşaat çalışmaları bu ay sonu başlanacak.

Ankara İncek Life projesi!

Ankara İncek Life projesi Ankara'nın Yenimahalle ilçesine bağlı İncek bölgesinde yükseliyor. Proje Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası ile 146 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Sheraton Ataşehir projesi Berker by Hager’i tercih etti!

Cevahir yapının son otel projesi olan Sheraton Ataşehir projesi Berker by Hager’i tercih etti. Projede, B3 Alüminyum antrasit anahtar priz grubu tercih edildi.

ankara yaylaşehir projesi Haberi

ankara yaylaşehir projesi

Ankara'nın kaderini değiştirmesi beklenen dev konut projesi Yaylaşehir ihale edildi. 9 firmanın katıldığı ihalede en düşük teklifi veren Saygınlar İnşaat götürü bedelle projeyi üstlendi.


1.9 milyon TL'ye ihale edilen projede yapım işleri gerçekleştirilecek. 10 bin konutluk Yaylaşehir projesi Ankara'da inşa edilecek. 


Başkent Özlem Konut Yapı Kooperatifleri Birliği, Birlik Yönetimi tarafından yapılan açıklama şu şekilde:  "İhalemize katılan 9 firmadan yeterliliğe uygun olanlar arasında en düşük teklifi veren Saygınlar Peyzaj Hafriyat İnşaat Nakliyat San. Ve Tic. Ltd. Şti'ne 1,905.629,06TL götürü bedelle ihale edilmiştir."


Toplam 3 milyon 678 bin metrekarelik arsa alanına sahip olan dev proje kat karşılığı sistem ile hayata geçirilecek. Projenin imar ve paselasyonu tamamlanarak kat karşılığı görüşmeleri devam edecek. 


3 bin 577 ve 3 bin 396 adet çok katlı konuttan meydana gelecek Yaylaşehir...