28 / 04 / 2024

Sheraton Ataşehir projesi Berker by Hager’i tercih etti!

Sheraton Ataşehir projesi Berker by Hager’i tercih etti!

Cevahir yapının son otel projesi olan Sheraton Ataşehir projesi Berker by Hager’i tercih etti. Projede, B3 Alüminyum antrasit anahtar priz grubu tercih edildi.



Çalıştığı prestijli projeler ile adından sıkça bahsettiren Berker by Hager, akıllı bina otomasyon çözümleri ile bu sefer bir otel projesine imzasını attı.


Eylül ayında hizmete girecek lüks otel projesinin oda içi elektrik kontrol cihazları, Berker by Hager farkı ile göz kamaştıracak. Projede, B3 Alüminyum antrasit anahtar priz grubu tercih edildi.


Farklı tasarımları ile alanının en iyisi olan Berker ürünleri, yaşam alanlarına estetik katarken aynı zamanda konfor ve yüksek teknolojiyi de katkı sağladığı tüm projelerde kullanıyor. 


Özel konsepti ile bir çok farklı tip konaklama oda tipinden oluşan projede Berker, KNX uyumlu B3 Alüminyum antrasit model anahtar modeli ile son kullanıcıya basit kullanım kolaylığı sağlarken, oda içi farklı senaryo uygulama imkanını da beraberinde getiriyor.


Müşteri beklenti ve isteğine göre geliştirilebilen alt yapıya sahip proje kapsamında tüm odalarda KNX sistemi ile aydınlatma kontrolü, DND/MUR, (Rahatsız etmeyin/Odamı temizleyin), hoş geldiniz, çalışma, uyuma gibi senaryolara tek tuşla erişim ve gelişmiş termostatlı anahtar ürünü ile VRV klima sistemi yönetmek mümkün.


Geri Dön