13 / 05 / 2024

Şaypa bursa güzelyalı şubesi

Şaypa bursa güzelyalı şubesi

Ülke genelinde pek çok şubesi bulunan Süpermarket Zinciri Şaypa, 80. Şubesinin açılışını Bursa Güzelyalı'da gerçekleştirdi.

Güzelyalı Konakları'nda yüzde 70 peşin 18 ay vade fırsatı!

Güzelyalı Konakları Çanakkale Merkez, Çınarlı'da Troyas Yapı tarafından inşa ediliyor. Güzelyalı Konakları'nda yüzde 70 peşin ödemelerde 18 ay vade fırsatı sunuluyor. Peki Güzelyalı Konakları ne kadar? İşte Güzelyalı Konakları 5 Ekim 2023 fiyat listesi.

Güzelyalı Konakları satışta! Yeni proje!

Güzelyalı Konakları Çanakkale Merkez, Çınarlı'da Troyas Yapı tarafından inşa ediliyor. Güzelyalı Konakları satışa çıktı. İşte Güzelyalı Konakları ile ilgili detaylar...

Akfen GYO'dan Penguen Gıda'nın Bursa arazisine karma proje!

Akfen GYO, Penguen Gıda'nın Bursa Görükle'deki arazinde hayata geçirilecek proje için düğmeye bastı. İşte proje ile ilgili yaşanan son dakika gelişmesi ve ayrıntılar...

Pendik Esenyalı ve Güzelyalı 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Pendik ilçesi, Esenyalı, Güzelyalı Bölgesi İmar Planları İmar Hakkı Transferi Plan Notu İlavesine ilişkin 1/5000 ölçekli 13 Ocak 2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

TOKİ Bursa Gürsu'da 240 ay vadeyle ucuz konut! 12 soruda TOKİ Bursa Gürsu 2022!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Bursa Gürsu 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Bursa Gürsu projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Bursa Gürsu 2022 ucuz konut projesi...

Pendik Güzelyalı Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Pendik ilçesi, Güzelyalı Mahallesi, 11021 ada, 16 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 15.10.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Akfen GYO'nun Bursa Görükle'deki projesinde son durum ne?

Akfen GYO tarafından 10 Mart 2022'de imza atılan sözleşmeyle anlaşması gerçekleştirilen Bursa Görükle'de Penguen Gıda Sanayi A.Ş.'nin merkezi ve üretim tesisinin bulunduğu alanda gerçekleştirilecek olan karma projenin ön konsept tasarım çalışmaları sürüyor. 

Akfen GYO, Bursa'daki konsept projesi için Penguen Gıda ile sözleşme imzaladı!

Akfen GYO, Penguen Gıda Sanayi A.Ş.'nin  Bursa Görükle'de hayata geçireceği proje için "Karma Kullanım Projesi Mimari Ön Konsept Tasarım Hizmetleri Sözleşmesi"ni imzaladı.

TOKİ Bursa Gürsu başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Bursa Gürsu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Bursa Gürsu başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Bursa Gürsu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi başladı.

Mudanya Güzelyalı imar planları meclis onayına sunulacak!

Mudanya Güzelyalı revizyon Uygulama İmar Planı’na son şekli verilecek. Buna göre, Ocak ayı meclis toplantısı gündeminde projenin Büyükşehir Belediyesine sunulacağı söylendi.

Bursa Gökdere Millet Bahçesi'nde çalışmalar başladı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ortaklığı ile şehre kazandırılan Gökdere Millet Bahçesi'nde çalışmalar hızlandı.

TOKİ Trabzon Güzelyalı 221 konut ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon Güzelyalı Mahallesi projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Şaypa bursa güzelyalı şubesi Haberi

Şaypa bursa güzelyalı şubesi

Süpermarket zinciri Şaypa 80. şubesinin açılışını Bursa Güzelyalı'da gerçekleştirdi. 


Ülke genelinde pek çok şubesi bulunan Süpermarket Zinciri Şaypa, 80. Şubesinin açılışını Bursa Güzelyalı'da gerçekleştirdi. 20 personeliyle hizmete giren şube açılışa özel olarak iki gün boyunca tüm ürünlerde yüzde 25 indirim kampanyası düzenledi. 500 metrekare kapalı alana kurulan şube açılışına çok sayıda vatandaş ilgi gösterdi.


Habertürk



Bu haber Hürriyet Gazetesi'nde şöyle yer aldı:


Süpermarket zinciri Şaypa 80. şubesinin açılışını Bursa Güzelyalı’da gerçekleştirdi.

Ülke genelinde pek çok şubesi bulunan Süpermarket Zinciri Şaypa, 80. Şubesinin açılışını Bursa Güzelyalı’da gerçekleştirdi. 20 personeliyle hizmete giren şube açılışa özel olarak iki gün boyunca tüm ürünlerde yüzde 25 indirim kampanyası düzenledi. 500 metrekare kapalı alana kurulan şube açılışına çok sayıda vatandaş ilgi...