05 / 05 / 2024

sazovadaki şehitler parkı

sazovadaki şehitler parkı

Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen AK Parti Milletvekili Harun Karacan’ın, ‘Muttalip’te 1 metre dahi arsam varsa Büyükşehir Belediye Başkanı’na hediye edeceğim’ sözüne yanıt verdi.

Mardin'de 8 bin 781 konut projesini hayata geçirdik!

15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkı’nda düzenlenen Mardin mitingine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Son 17 yılda Mardin'e 28 katrilyon yatırım yaptık'' dedi.

Diyarbakır Aktif Yaşam Merkezi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nin 15 Temmuz Şehitler Parkı’nda engellilerin kullanımına uygun şekilde 1012 metrekare alanda hayata geçirdiği Aktif Yaşam Merkezi tamamlanıyor.

Düzce tramvayının istasyon yeri hazır!

İstanbul caddesinde hizmete girecek olan Düzce Nostaljik Tramvay için 15 Temmuz Şehitler Parkı önünde istasyon ve bakım yeri inşa ediliyor.

Düzce nostaljik tramvayı için çalışmalar sürüyor!

İstanbul caddesinde hizmete girecek olan nostaljik tramvay için 15 Temmuz Şehitler Parkı önünde istasyon ve bakım yeri belirlendi.

Esenler Kentsel Dönüşüm Basın Toplantısı 31 Temmuz'da!

Esenler Belediyesi tarafından kentsel dönüşüm basın toplantısı gerçekleşecek. Toplantı, 31 Temmuz Salı Günü 15 Temmuz Şehitler Parkı’nda düzenlenecek.

Esenler 15 Temmuz Şehitler Parkı 12 Haziran'da açılıyor!

Esenler Belediyesi'nin düzenlediği Ramazan etkinliklerinde konuşan Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, 15 Temmuz Şehitler Parkı'nın 12 Haziran'da açılacağını söyledi.

Esenler 15 Temmuz Şehitler Parkı 25 milyon TL'ye mal olacak!

25 milyon liraya mal olacak olan Esenler 15 Temmuz Şehitler Parkı'nda çalışmaları son sürat devam ediyor.

Çanakkale 15 Temmuz şehitler parkı açıldı!

Çanakkale Lapseki belediyesi tarafından inşa edilen 15 Temmuz şehitler parkı açıldı.

Kayseri'ye şehitler parkı geliyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Tuna Parkı'nı Şehitler Parkı yapacak. Vatan ve millet için canlarını veren kahramanların hatırası Tuna Parkı'nda yaşayacak.

Selçuk'a 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkı geliyor!

Selçuk Belediyesi tehlike arz etmesi sebebiyle yıkımını gerçekleştirdiği çarşı merkezindeki eski vergi dairesinin yerine 900 metrekarelik park ve dinlence alanı yapıyor.

Esenler Metris Kışlası dönüşüme hazırlanıyor!

Kışlanın 236 dönümlük kısmında yapılmaya başlanan "15 Temmuz Şehitler Parkı"nda 248 şehit için bölmeler oluşturuldu.

Metris Kışlası parkı yıl sonunda açılacak!

Askeriyenin boşalttığı Metris Kışlası’na yapılacak şehir parkı yıl sonuna vatandaşın hizmetine açılacak. Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu buraya şehitlerin anısına ‘15 Temmuz Şehitler Parkı’ ismini vereceklerini söyledi.

Konya Cihanbeyli dev parkına kavuşuyor!

Yapımı kısa sürede tamamlanan ve Konya’nın 28 taşra ilçesi arasındaki en büyük parkı olma özelliğini taşıyan 15 Temmuz Şehitler Parkı, ilçenin yeni cazibe bölgesi haline geldi.

sazovadaki şehitler parkı Haberi

sazovadaki şehitler parkı

Başkan Büyükerşen, “Karacan’ın, Muttalip’te arazileri olduğunu söylemedim. Muttalip’li çiftçileri nasıl harekete geçirdiğini söyledikten sonra, kendisinin de Tepebaşı Bölgesi’nde Sazova’daki arazilerinin planda park yapıldığını ifade ettim. Sayın Karacan planla ilgili Sazova’daki araziyi bana bağışlaması halinde ben de, Şehitler Parkı yapılmak üzere Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’ne bağışlamaya hazırım” dedi.


MUTTALİP’TE ARAZİSİ VAR DEMEDİM 

Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen meclis toplantı salonunda gerçekleştirdiği basın toplantısıyla AK Parti Milletvekili Harun Karacan’ın 1/25 binlik planlar hakkında söylediği sözler hakkında yanıt verdi. Başkan Büyükerşen, amacının polemik yaratmak olmadığını ifade ederek, “Sayın Harun Karacan’ın önceki gün yaptığı basın toplantısında, şehrin geleceği olan ve kent planlaması konusunda en eski ve en güçlü kadrolara sahip İTÜ’nün yaptığı yeni 1/25 binlik planlara, dışarıdan müdahalesi olmadığı algısını yaratmaya çalışması karşısında, bizim de bu...