17 / 05 / 2024

SBR İnşaat mudanya projesi

SBR İnşaat mudanya projesi

Şehrin çevresel, tarihsel ve kültürel dokusuna uyumlu konutlar inşa etmeyi hedefleyen SBR İnşaat, ilk projesini Mudanya'da hayata geçirdi.

Sbr Aslan İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sbr Aslan İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  400  bin TL sermaye bedeli ile Sabri   Aslan tarafından kuruldu.

Sbr Grup Mimarlık İnşaat Ajans Hizmetleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sbr Grup Mimarlık İnşaat Ajans Hizmetleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Söyler tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Birel İnşaat Bursa'da kentsel dönüşüm projesine başlayacak!

Bursa Mudanya-Halitpaşa bölgesinde faaliyet gösteren Birel İnşaat, bu yıl iki kentsel dönüşüm projesine başlayacak. Firma, yılsonu cirosunda yüzde 40 büyüme hedefliyor.

SBR İnşaat'tan Sealife Mudanya projesi!

Şehrin çevresel, tarihsel ve kültürel dokusuna uyumlu konutlar inşa etmeyi hedefleyen SBR İnşaat, ilk projesini Mudanya'da hayata geçirdi.

Bursa Berk Center İş Merkezi açıldı!

İnşaat sektöründe Bursanın önemli markalarından biri olan Burçin İnşaat, Mudanya Yolu üzerinde tamamladığı Berk Center projesi ile 2016'ya damgasını vurdu.

Emiroğulları İnşaat'tan Bursa Mudanya'ya 2 yeni proje!

Emiroğulları İnşaat, çeyrek aşıra yaklaşan tecrübe ve deneyimiyle konut yapımında önemli projelere imza atıyor. Firma, önümüzdeki günlerde Bursa Mudanya'da 2 yeni proje hayata geçirecek.

Uray İnşaat Bursa'nın yaşam değerini artıracak!

Bursa Haber Gazetesi Uray İnşaat'ın kurucusu genç ve dinamik girişimci işadamı Uğur Uludağ ile röportaj gerçekleştirdi. Uludağ, Bursa Mudanya'nın yaşam değerini artıracaklarını belirtti. İşte o haber...

Mudanya inşaat sektörü için gelecek vaat ediyor!

Olay Bursa Gazetesi köşe yazarı olan Feridun Eyüpoğlu bugünkü Bursa'yı Büyütenler yazısında Mudanya Yapı İnşaat Genel Koordinatörü Kenan Sülün'den bahsetti. İşte Sülün'ün proje ve yatırımları...

SeaMarine Mudanya'nın yeni simgesi olacak!

Birel İnşaat'ın tamamı deniz manzaralı 4+1,5+2 dubleks kat planları, sosyal tesisleri ve standartlarıyla yaşama değer katan son projesi SeaMarine Mudanya'nın yeni simgesi olmaya aday...

SBR İnşaat Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

SBR İnşaat Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bülent Ataş tarafından 50 bin TL sermaye ile 10 Ağustos'ta Büyükçekmece, Dizdariye Mahallesi, Pervin Sokak 'ta kuruldu.

Tugay İnşaat Bursa'da kentsel dönüşüm yapacak!

Bursa genelinde kurguladığı projelerle emin adımlarla yoluna devam eden Tugay İnşaat, son yıllarda Mudanya lokasyonuna ağırlık vererek bölgede farklılık yaratıyor.

Birel İnşaat Mudanya'da yeni projesi SeaMarine'yi hayata geçirecek!

Birel İnşaat'tan, Mudanya'ya 'yeni stil ikonu' olacak proje "SeaMarine" adlı deniz manzaralı 4+1, 5+2 dubleks kat planlarından oluşan yaşam projesi, sosyal tesisleri ve standartlarıyla, Mudanya'nın yeni stil ikonu olmayı hedefliyor.

SBR İnşaat mudanya projesi Haberi

SBR İnşaat mudanya projesi


Şehrin çevresel, tarihsel ve kültürel dokusuna uyumlu konutlar inşa etmeyi hedefleyen SBR İnşaat, ilk projesini Mudanya'da hayata geçirdi. Sealife Mudanya ile günlük yaşam ve tatil anlayışını bir araya getirmek istediklerini dile getiren SBR İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Saffet Yıldız, projeyle hem kentin gürültüsünden kaçmak isteyen, hem de şehre yakın olmak isteyen kesimin hedeflendiğini vurguladı. Mudanya'nın yeni imara açılan bölgesinde projeyi hayata geçirdiklerini kaydeden Yıldız, ortağı Suat Kıran ile birlikte inşaat sektöründe uzun yıllar edindikleri tecrübeyi SBR İnşaat çatısı altında Sealife projesine aktardıklarını vurguladı. Projeyle ilgili bilgiler veren Yıldız, "Bölge, yeni imara açıldı. Kat yüksekliği fazla değil. Deniz ve ormanın buluştuğu bir noktada. Mudanya'nın çehresini değiştirecek bir konumdayız. Sealife benzeri lokasyona sahip yerlerde benzer projeler de yürütmeyi planlıyoruz" dedi. 

Mudanya'da devam...