02 / 05 / 2024

Uray İnşaat Bursa'nın yaşam değerini artıracak!

Uray İnşaat Bursa'nın yaşam değerini artıracak!

Bursa Haber Gazetesi Uray İnşaat'ın kurucusu genç ve dinamik girişimci işadamı Uğur Uludağ ile röportaj gerçekleştirdi. Uludağ, Bursa Mudanya'nın yaşam değerini artıracaklarını belirtti. İşte o haber...



Bursa Haber Gazetesi Uray İnşaat'ın kurucusu genç ve dinamik girişimci işadamı Uğur Uludağ ile röportaj gerçekleştirdi. 




UĞUR ULUDAĞ KİMDİR?


1987 Bursa doğumluyum, Orta öğretimimi Erkek Lisesinde tamamladım, akabinde Marmara Üniversitesi İİBF İşletme Bölümü mezunu oldum. Ortaokuldan buyana yazları kereste, gıda sektörü ve tekstil sektörlerinde çalıştım, ortaokulda 3 yıl Bursaspor’da altyapıda oynadım. Üniversite yıllarında özel yabancı menseli bir firmada muhasebe departmanında çalıştım. Üniversitede 3 gun isyerinde 2 gun egitim de olmak üzere 4 yıllık süreci tamamladım.ve okula gitmememe ragmen üst derece ile bölümü tamamladım. Üniversite eğitiminin tamamladıktan sonra ABD’ye gittim.


YURT DIŞINDA NE KADAR KALDINIZ?


8 ay kaldım, hem dil gelişimi hem de çalışmak amacıyla ABD’de idim. Yurtdışında hardees fastfood da başta kasiyer daha sonra mağaza müdürü olarak görev yaptım. Burada güzel deneyimler kazandım. Sonra Türkiye’ye geldim. Burada askerlik vazifesini yapmak için sınava girdim ve uzun dönem yedek subaylık çıktı. İstanbul Tuzla’da 220 kişi arasında ilk 10’a girdim ve kendi yerimi kendim seçtim: Kıbrıs Akıncıları. Burada 9 ay boyunca karakol komutanlığı yaptım. Askerlik görevinin tamamladıktan sonra Bursa ya ailemin yanına geldim. Gelir gelmez 2012 yılında Uray İnşaat’ın kurulması için çok çaba harcadım ve kurulmasını sağlayan aktör oldum. 2012 yılından bu yana aynı zamanda SMMM stajını kazanarak bir yandan SMMM egitimine devam etmekteyim. 2012 yılından bu yana şirket yöneticiliğini yapmaktayım. Kitap okumayı seven, insaat sektörü ile ilgili yeni trendleri takip eden ve bunları projelerine uygulamaktan haz duyan biriyim.


Hedeflerim, ticari yapılar, gökdelenler ve iş merkez yapılarını yapmak, yaşananılabilir ve doğaya saygılı estetik yapılar oluşturmak.


Uray İnşaat markasının Türkiye’nin en kaliteli ve insana doğaya değer veren yapılar oluşturan öncü firmaları arasında yer almasını sağlamak.




Uray İnşaat Bursa nın yaşam değerini artıracak!


Demirtaş’ta bir proje tamamladınız sanırım?


Evet çok güzel bir proje oldu ayrıca Esentepe’de de başarılı bir projeye imza attık ve geri dönüşünden çok memnunuz. Müşteri memnuniyetini kendisine vazife edinen Uray İnşaat olarak “Yaşamınızın Değeri” sloganıyla çıktığımız bu yolda güvenilir, sağlam ve estetik yapılara imza atmaya devam ediyoruz ve edeceğiz.


MUDANYA’DA URAY İNŞAAT FARKI


Sağlıklı Mudanya havasının, yeşilin, denizle buluştuğu manzaranın yıldızlarla kaynaştığı Halitpaşa’da modern, estetik, kaliteli, sağlam ve özgün mimarisiyle Pırlanta Park Evlerinizde ailenizle ve sevdiklerinizle mutlu bir yaşam sizleri bekliyor.


DEĞERLERİMİZ


·Müşteri memnuniyetini ve üretimde, hizmette kaliteyi daima ön planda tutmak.

· Sürekli gelişme felsefesi ile daima en iyiyi hedeflemek ve verimliliği artırmak

· Tüm faaliyetlerimizde, kanunlara ve yasalara uygun davranmak ve çevreyi, doğayı korumak.

· İş birliği içinde olduğumuz Müşteriye, Çalışana, Ortağa, Tedarikçiye dürüst ve saygılı davranmak

· Çalışanlarımızı en önemli değer olarak kabul etmek ve kurum içi sosyal dengeyi korumak

· Personelimizi kârla ve diğer ayrıcalıklarla motive etmek

· Tüm personelimi eğiterek, çağdaş teknolojiyi özümsemelerini, yönetim becerilerinin ve kalite bilincinin artırılmasını sağlamak

· Kurumsallaşmış veya diğer bir deyimle, faaliyetlerinini tanımlanmış bir sistem, prosedür ve talimatlarla yürüten bir kurum olarak takım ruhunu ve çalışmasını ilke edinmek

· Kârı, zararı, başarıyı ve başarısızlığı bir bütün olarak paylaşmak, başarısızlıklardan dersler çıkararak tekrarlamamak

·Bu şartlar altında ortakların hakkı olan kârı elde etmelerini sağlamaktır.


VİZYONUMUZ


Kentin mimarisine uygun,doğaya saygılı yüksek yatırımlar yaparak Türkiye’nin örnek gösterilen firmaları içerisinde yer almak.


Muhteşem Mudanya havası ve deniz manzarasına karşı 150 – 330 m2 aralığında 3+1 çift balkon ve 5+2 çift balkon ve çift teraslı dubleks yaşam seçeneklerini sizlere sunuyoruz. Her dairede özenle uygulanmış mimariyi ve malzemelerdeki kaliteyi hissedeceksiniz.


MİSYON


İnsan yaşamına değer katan,güvenilir,sağlam ve yenilikleri takip edip uygulayan bir anlayışla estetik yapılar inşa etmek.


-Güvenilirlik,kalite ve sağlamlık

-Çevreye duyarlı, yenilikçi

-Çözüm odaklı anlayış


ÇÖZÜM ODAKLI ÇALIŞIYORUZ


İnsan yaşamına değer katan,güvenilir,sağlam ve yenilikleri takip edip uygulayan bir anlayışla estetik yapılar inşa etmek


ÖZGÜN MİMARİ


Ülke ekonomisine katkıda bulunan,çevresel ve toplumsal sorumluluklarının bilincinde


Müşterimizden gelen mektup


Kaliteden taviz vermemeniz ve göstermiş olduğunuz ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederim,sizin sayenizde ev sahibi oldum. Yolunuz açık olsun.




Adres: Halitpaşa Mh. Değirmendere mevkii yumurtatepe Cd. 34. Sk. No:15 Mudanya/Bursa


WEB: www.urayinsaat.com.tr


Geri Dön