19 / 05 / 2024

SÇ İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

SÇ İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

SÇ İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Serkan Çınar tarafından 25 bin TL sermaye ile 26 Nisan'da Ümraniye, Şerifali Mahallesi, Çetin Caddesi, Kıble Kıble Sokak'ta kuruldu.

Sıla Grup Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sıla Grup Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Turan Hasbal ve Ali Aşık ortaklığında kuruldu.

Sümer Mesken İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sümer Mesken İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Abdullah Sümer tarafından kuruldu.

S Akcan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

S Akcan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Sİnan Akcan tarafından kuruldu.

Söz Yapım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Söz Yapım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da Levent Sözügüzel tarafından kuruldu.

Es Söz Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Es Söz Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sezai Sunar tarafından kuruldu.

S Art Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

S Art Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Güler tarafından kuruldu.

Sürmeli Oto İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sürmeli Oto İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Sürmeli tarafından kuruldu.

Sözüer Dalgıçlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sözüer Dalgıçlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Ayşegül Sözüer tarafından kuruldu.

Kaan Grup Isı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaan Grup Isı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Cin tarafından kuruldu.

Themıs Mekanik Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Themıs Mekanik Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Yasemin Yıldırım tarafından kuruldu.

Sirüs İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sirüs İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Şenses tarafından kuruldu.

Sözeri Gayrimenkul Yatırım Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sözeri Gayrimenkul Yatırım Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kemal Sözeri tarafından kuruldu.

Sürat Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sürat Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Köse tarafından kuruldu.

SÇ İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

SÇ İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

SÇ İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Serkan Çınar tarafından 25 bin TL sermaye ile 26 Nisan'da Ümraniye, Şerifali Mahallesi, Çetin Caddesi, Kıble Kıble Sokak'ta kuruldu. 


SÇ İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Ümraniye, Şerifali Mahallesi, Çetin Caddesi, Kıble Kıble Sokak...