18 / 05 / 2024

scania inşaat araçları

scania inşaat araçları

Doğuş Otomotiv Scania Genel Müdürü Eksin, "Yeni Scania İnşaat Araçları serisi hem inşaat sektöründeki müşterilerimize hem de ülke ekonomisine katkı sağlayacak" dedi.

İnşaat ustası maaşları 100 bin TL'yi buldu, vatandaşlardan yorumlar gecikmedi!

Türkiye genelinde ara eleman sıkıntısı yaşayan sektörler arasında inşaat sektörü de bulunuyor. Paylaşılan detaylara göre inşaat ustası maaşları 100 bin TL'yi bulurken, vatandaşlardan da yaşanan duruma adeta yorum yağdı. İşte o yorumlar...

Yiğit Eğitim Araçları İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yiğit Eğitim Araçları İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yiğit Eğitim Araçları İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Arnavutköy'de yapıldı.

Yenigün Motorlu Araçlar İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yenigün Motorlu Araçlar İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mesut Yenigün tarafından kuruldu.

Blonde Emlak İnşaat Araç Kiralama İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Blonde Emlak İnşaat Araç Kiralama İthalat İhracat Limited Şirketi Fatih'te 125 bin TL sermaye bedeli ile Aemad Alahkar tarafından kuruldu.

Maf Elegance Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Araç Kiralama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maf Elegance Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Araç Kiralama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar’da  90 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Karaman, Fırat Ersöz Müge ve Bayram Ekiz tarafından kuruldu.

Yurt dışı inşaat işlerinde vergilendirme nasıl yapılır?

Dünya Gazetesi köşe yazarı Veysi Seviğ bugünkü köşesinde yurt dışı inşaat kazançlarındaki vergilendirmeyi kaleme aldı. İşte Veysi Seviğ'in 'Yurt dışı inşaat işi kazançlarında vergilendirme' başlıklı yazısı...

Afyonkarahisar'da sit alanına kaçak inşaat yaptılar!

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Seydiler Beldesi'nde yer alan Frig Vadisi'ne bağlı 1. derece sit alanına kaçak inşaat yapan kişi hakkında işlem başlattı...

Hürser Tekin Oktay: Beşiktaş yönetimi gelirlerle inşaat yaptı!

Beşiktaş Başkan Adayı Hürser Tekin Oktay, önemli açıklamalarda bulundu. Oktay, ''Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nden elde ettiği 85 milyon Euro gelirle inşaat yaptılar, iskemle aldılar'' dedi.

Gümüşhane'deki otel inşaatına tepki!

Gümüşhane'nin Süleymaniye Mahallesi'nde tarihi hanın yerine yapılan otel inşaatı vatandaşların tepkisine neden oldu. 

Kocaeli'de inşaat ihtiyaçları karşılanıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından  kırsal mahallelerde ihtiyaç sahiplerinin ev tadilatı için inşaat ihtiyaçları karşılanıyor.

Modern Eğitim Araçları ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Modern Eğitim Araçları ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi Arzu Çam tarafından bugün kuruldu. 

Polka Yapı Taahhüt İnşaat Araç Kiralama Alım Satım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Polka Yapı Taahhüt İnşaat Araç Kiralama Alım Satım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ahmet Polatoğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Balıkesir Zeytin OSB'de inşaat ruhsatıları veriliyor!

Balıkesir Burhaniye Zeytin ve Zeytin Ürünleri İşleme İhtisas Organize Sanayi'de ilk inşaat ruhsatı verildi. Zeytin OSB Müdürü Mehmet Özerdoğan, açıklamalarda bulundu.

scania inşaat araçları Haberi

scania inşaat araçları

Doğuş Otomotiv Scania Genel Müdürü İlhami Eksin, daima Scania müşterilerinin verimlilik ve karlılığını artırmak için ürün ve hizmetlerini geliştirmeyi, kullanıcılann tüm ihtiyaçlarına cevap vermeyi hedeflediklerini belirterek, "Yeni Scania İnşaat Araçları serisi hem inşaat sektöründe faaliyet gösteren müşterilerimize hem de ülke ekonomisine katkı sağlayacak" dedi. 




Scania, zorlu arazi koşullarında yüksek performans elde etmek için tasarlanan yeni inşaat araçları ile ürün gamını genişletti. 17.5 mm güçlü şasisi, yeni Opticruise-otomatik şanzıman seçeneği, "Off-Road Performans" modu ve düşük hızda dahi üstün fren performansı sağlayan yeni Scania Retarder opsiyonu ile öne çıkıyor. 



P ve G kabin seçeneklerinden oluşan yeni Scania inşaat araçları, arazi şartlarına uygun, darbeye dayanıklı ön panjur ve tampon tasarımının yanı sıra üstyapı montajını kolaylaştıran özellikleri ile bakım ve onarıma ihtiyaç duymadan uzun süre...