29 / 04 / 2024

Scarface filmi

Scarface filmi

Sinema severlerin akıllarına kazınan sahnenin gerçekleştiği ev satılıyor. Beyazperdenin klasikleri arasında yer alan 'Scarface' filminin çekildiği Kaliforniya' daki lüks villa 35 milyon dolara satışa çıktı.

Eminevim’in yeni reklam filmi 'Biz Hep Emindik' yayında!

1991 yılında Emin Otomotiv ile başlayan hikayesini tasarruf finansman sektörünün lideri olarak sürdüren Eminevim’in yeni reklam filmi yayına girdi. İşte o reklam filmi...

ÇEDBİK Binalarda Cam Filmi Uygulamaları ve Enerji Verimliliğine Katkısı Semineri 28 Ekim'de!

ÇEDBİK, seminer etkinliklerine kaldığı yerden devam ediyor. Dernek 28 Ekim'de Binalarda Cam Filmi Uygulamaları ve Enerji Verimliliğine Katkısı Semineri düzenliyor.

MIPIM 2019'da İstanbul filmi gösterime giriyor!

Dünyaca ünlü gayrimenkul fuarı MIPIM 2019 için geri sayım yapılıyor. 12-15 Mart’ta Fransa’nın Cannes şehrinde gerçekleştirilecek olan fuarda bu yıl ilk defa İstanbul’un tanıtım filmi yabancı yatırımcılara gösterilecek.

Murat Çevik'ten yine çok konuşulacak reklam filmi!

Onur İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çevik, Pendik'in Ağaoğlu olarak tanınıyor. 30 yıldır yatırımlarını İstanbul'un Pendik ilçesine yapan Çevik, çektiği reklam filmleriyle adından sıkça söz ettiriyor. Çevik, Onur Life 180'deki yeni kampanyası için çok ses getirecek bir reklam filmi çekti...

İstanbul yeni havalimanının bayram filmi yayınlandı!

İstanbul yeni havalimanının bayram filmi yayınlandı... Bayram tatiline saatler kala yeni havalimanı için hazırlanan yeni reklam filmi İGA tarafından paylaşıldı.

Bölük filmi için kışla yeniden inşa edildi!

Yönetmen Aytaç Ağırlar'ın çekeceği ve Kaan Yıldırım, Hakan Kurtaş ve Alina Boz’un başrolünü paylaşacağı ‘Bölük’ filmi için beş yıl önce terk edilmiş bir kışla yeniden inşa edildi.

Akzirve Gayrimenkul'ün kurumsal reklam filmi yayında!

Akzirve Gayrimenkul & Yatırım’ın ilk reklam filmi yayınlanmaya başladı. Zirveye yolculuk temasıyla hazırlanan reklam filmi, Alametifarika imzası taşıyor.

Zingat.com ilk reklam filmi Sana Yalan Söylediler yayınlandı!

Türkiye’nin akıllı emlak sitesi Zingat.com’un ilk reklam filmi ‘Sana Yalan Söylediler’ yayına girdi. Zingat.com; Nezih Muhit, Şehir Merkezi ve Taşınmaya Hazır Daire olmak üzere üç farklı konseptle izleyiciyle buluştu. Ev arayanlar artık Zingat.com ile doğru evine kavuşuyor.

Maslak 1453'ün reklam filmi hazır!

Maslak 1453'de yapılan evlerin tapuları bir ay içerisinde ev sahiplerine verilecek. Projenin teslim töreni öncesi reklam filmi hazırlandı. Filmin, bu hafta sonu yayınlanmaya başlanacağı bildirildi.

Queen Central Park Bomonti reklam filmi yayınlandı!

Sinpaş GYO’nun İstanbul’u taçlandıracak yeni projesi Queen Central Park Bomonti için çektiği reklam filmi, televizyonlardan önce emlak portallarında yayınlanacak.

AC Yapı Moment İstanbul reklam filmi yayınlandı!

AC Yapı Moment İstanbul’un Brandit tarafından hazırlanan yeni reklam filmi yayına girdi. Merkezi lokasyonu ve akıllı mimarisiyle modern hayatın sorunlarına çözüm üreten proje, reklam filminde de bu özelliğini ön plana çıkarıyor.

Nef 39 Seyrantepe reklam filmi yayında!

Nef 39 Seyrantepe reklam filmi yayında. Toplamda 150 adet daireden meydana gelen projede anahtar teslimlerinin 2017 yılı Aralık ayı içerisinde gerçekleşmesi öngörülüyor.

Stüdyo 24 projesinin tanıtım filmi yayında!

İstanbul Avcılar Ispartakule'de hayata geçirilen Stüdyo 24 projesinin tanıtım filmi yayında. Teslimlerin hemen yapıldığı projede fiyatlar 113 bin TL'den başlangıç gösteriyor. ,

Scarface filmi Haberi

Scarface filmi

Sinema severlerin akıllarına kazınan sahnenin gerçekleştiği ev satılıyor. Beyazperdenin klasikleri arasında yer alan 'Scarface' filminin çekildiği Kaliforniya'daki lüks villa 35 milyon dolara satışa çıktı. Villa, Pers ve Akdeniz mimarisinden ilham alınarak inşa edildi. 4 yatak odası, 9 banyosu ve Pasifik Okyanusuna bakan eşsiz bir manzarası var Ancak villasıyı asıl özel kılan, Al Pacino'nun mafya babası Tony Montana'nın öldürüldüğü unutulmaz sahnenin burada çekilmesi.



Akşam...