04 / 05 / 2024

Schmetterlıng Akdeniz turizm adres

Schmetterlıng Akdeniz turizm adres

Schmetterlıng Akdeniz Bilişim Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Oğuz Akdeniz tarafından kuruldu. 

Revolte Consultıng Gayrimenkul Acenteliği İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Revolte Consultıng Gayrimenkul Acenteliği İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Edılıya Israfılova tarafından kuruldu.

Yabancılar Türkiye’de nakit harcamayı unuttu! Turizmde kart harcamaları ‘rekor’ getirdi!

Akdeniz havzasındaki yabancı turistlerin kartla yaptıkları harcamaları araştıran Visa Akdeniz Turizm Analizi'nin 2022 sonuçları açıklandı. Turistlerin kart harcamalar yüzde 43 büyürken, bu oran Türkiye'de yüzde 90'ı buldu.

Bamdad Tradıng Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bamdad Tradıng Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Ahmad Bahramchoobın ve Zehra Kalhorı ortaklığında kuruldu.

Ando Lıvıng Gayrimenkul Geliştirme Yönetim Pazarlama Ve Turizm Limited Şirketi Kuruldu!

Ando Lıvıng Gayrimenkul Geliştirme Yönetim Pazarlama Ve Turizm Limited Şirketi Beyoğlu’nda Invest Ok Yatırım Gayrimenkul Geliştirme Limited Ş tarafından kuruldu.

Ng Capital Turizm Tekstil İnşaat Gıda Emlak Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ng Capital Turizm Tekstil İnşaat Gıda Emlak Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Beşiktaş’ta  1 milyon TL sermaye bedeli ile İsmet Bozali Malıka Stakhanova Nurbek Ysyranov ve Zhanna  Ysyranova tarafından kuruldu.

Biga Çevik Yapı Enerji Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören Şubesi açıldı!

Biga Çevik Yapı Enerji Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören Şubesi açıldı. Biga Çevik Yapı Enerji Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören Şubesi 4 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Kuzhan tarafından açıldı.

Akdeniz Tur Turizm İnşaat Ve Reklam Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Akdeniz Tur Turizm İnşaat Ve Reklam Organizasyon Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Gülay Durmuş tarafından kuruldu.

Glampıng Resort Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Glampıng Resort Turizm Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Akgül tarafından kuruldu.

Abh Tradıng Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Abh Tradıng Turizm Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Alı Hemede tarafından kuruldu.

Rısıng Sun Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rısıng Sun Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zaheer Alam tarafından kuruldu.

My Kıng Suit Turizm Otelcilik Limited Şirketi kuruldu!

My Kıng Suit Turizm Otelcilik Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Kurt tarafından kuruldu.

Atabay Otelcilik Otomotiv Turizm Taşımacılık ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Güngören Şubesi açıldı!

Atabay Otelcilik Otomotiv Turizm Taşımacılık ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Güngören Şubesi bugün 200 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Bulutlar Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Şirketi kuruldu!

Bulutlar Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Şirketi bugün Güngören'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Birlik tarafından kuruldu. 

Schmetterlıng Akdeniz turizm adres Haberi

Schmetterlıng Akdeniz turizm adres

Schmetterlıng Akdeniz Bilişim Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Oğuz Akdeniz tarafından kuruldu. 

Schmetterlıng Akdeniz Bilişim Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi konusu:
1-)Elektronik ortamda bilgi üretilmesini ve dagıtılmasını saglamak, içerik üretmek ve baskalarına saglamak, masaüstü ve mobil uygulamalar gelistirmek, dijital oyun gelistirmek, dijital oyunları pazarlamak, elektronik rehber ve kataloglar gelistirmek, pazarlamak ve umuma arz etmek amacı ile gereken her türlü teknik, elektronik, mekanik ve telekomünikasyon alt yapısını ve kullanıcı birimleri ile çevre cihazlarını kurmak, kurdurmak, kurulmasını saglamak; buamaçla her tür ve kategori bilgisayar donanımlarını ve iletisim teçhizatını kurmak, kurdurmak, kurulmasını saglamak; bu cihazların ve gerekli program ve/veya yazılımların iç ve dıs ticaretini, bakım, onarım ve montajını, pazarlamasını, satısını, kiralanmasını, gerekli servis hizmetlerinin...