06 / 05 / 2024

Schneider Electric iş ortağı portalı

Schneider Electric iş ortağı portalı

Enerji yönetiminde dünya çapında uzman Schneider Electric, iş ortaklarıyla iletişimde olmak ve onların büyümelerine destek vermek amacıyla ‘ Yeni İş Ortağı ’ portalını hizmete açtı.

MG4 Electric'te bu aya özel 0 faiz ve 70 bin TL takas desteği! Mart 2024 fiyatları tek tek açıklandı! 

MG4 Electric, doğuştan yüzde 100 elektrikli olması ve yüksek performansıyla dikkat çekiyor. MG4'te bu aya özel 0 faiz ve 70 bin TL takas desteği sunuluyor. İşte 2 Mart 2024 fiyat listesi... 

Fransız devi Türkiye'den ayrılacak mı? Kararını duyurdu

Fransız Schneider Electric Türkiye'deki yatırımlarına devam edecek mi? Merakla beklenen karar açıklandı. İşte tüm detaylar...

Ortalama işçi maaşı 15 bini geçti, sosyal yardımlar yüzde 100 arttı

Schneider Elektrik’te grev öncesi sağlanan anlaşmaya göre saat ücretlerine ilk altı ay için yüzde 40 artı 19 TL zam yapılacak, sosyal haklarda yıllık artış oranı yüzde 100 olacak.

Schneider Electric ve Cisco Bina Yönetimi Sistemleri iş birliği yapıyor!

Schneider Electric ile Cisco, akıllı binaların standart hale gelmesinde önemli ilerlemeler sağlamak amacıyla bir iş birliğine imza attı.

Mitsubishi Electric ile dijital fabrikalar evlere taşınıyor!

Mitsubishi Electric, TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) iş birliğiyle webinarlar gerçekleşiyor. Dijital dönüşüm alanında önemli yatırımlar ve çalışmalarda bulunan Mitsubishi Electric, pandemi döneminde paydaşlarıyla olan iletişimini dijital platformlara taşıyor.

Siemens Hindistan’da konut inşaat ve altyapı sektöründe varlığını arttırıyor!

Alman teknoloji şirketi Siemens'in merkezi Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi'de bulunan elektrikli ekipman üreticisi C&S Electric'i 267 milyon avroya satın almak konusunda anlaştığı belirtti…

YDA Söğütözü'nün asansörlerinde Mitsubishi Electric imzası!

YDA Group, YDA Söğütözü projesinin asansör sistemleri için Mitsubishi Electric ile anlaştı.

Akıllı şehirler Türkiye'yi geliştirecek!

Schneider Electric Ortadoğu ve Afrika Bölgesi Başkanı Caspar Herzberg, akıllı şehir projelerinin Türkiye için fırsat olabileceğini açıkladı.

Avrupa Konutları Kale, Mitsubishi Electric asansörleri tercih etti!

Artaş İnşaat, Avrupa Konutları Kale’nin asansör sistemlerinde de teknoloji devi Mitsubishi Electric’i tercih etti.

Schneider Electric, bulut tabanlı teknolojileri öneriyor!

Enerji yönetimi ve otomasyonda global bir uzman olan Schneider Electric, çok yerleşkeli zincir tesislerde işlemleri optimize etmek için bulut tabanlı teknolojileri öneriyor.

Mitsubishi Electric'ten e-Factory konsepti!

Yönetimden üretim katına kadar tüm fabrika katmanlarını optimize etmek için ileri teknolojileri kullanan ve üretimde çok ciddi maliyet tasarrufu sağlayan Mitsubishi Electric e-F@ctory konsepti, küresel rekabette bir adım önde olmayı sağlıyor.

Mitsubishi Electric klima kullanım alışkanlıklarını değiştiriyor!

İklimlendirme sektörünün öncü inovatif markası Mitsubishi Electric, profesyonel seri ürün gamı içinde yer alan dört yöne üflemeli yeni kompakt kaset tipi klimalarında yapay zeka teknolojisi sunuyor.

Mitsubishi Electric plastik geri dönüştürme projesini hayata geçirdi!

Mitsubishi Electric, ileri teknolojisini dünya genelinde insanlığın yaşam kalitesini artırmak için yeni projeler üretiyor. Mitsubishi Electric Türkiye Başkanı Masahiro Fujisawa, yeni projeleri hakkında bilgi verdi.

Schneider Electric iş ortağı portalı Haberi

Schneider Electric iş ortağı portalı

Schneider Electric, iş ortaklarıyla olan iş süreçlerini daha geliştirmek ve partnerlerine fayda sağlamak amacıyla ücretsiz olarak hizmet veren Schneider Electric Yeni İş Ortağı Portalı’nı kullanıma sundu.


Yeni İş Ortağı Portalı, Schneider Electric’in, makine imalatçıları, sistem entegratörleri, pano imalatçıları, danışmanlık ve proje tasarım firmalarından oluşan ana ortaklarının eğitim, doküman fırsat yönetimi, iş ortağı bulucu gibi faydalı kaynaklara erişmelerini sağlıyor.


Sisteme ücretsiz olarak kaydolan kullanıcıların yararlanabildiği uygulama, yeni iş fırsatlarıyla daha hızlı büyüme, müşterilerin ihtiyaçlarını daha hızlı yanıtlama ve en yeni pazarlama tekliflerle daha fazla satış yapılmasını amaçlıyor.


Schneider Electric fırsatlarını keşfederek işinizi büyütün…


İş ortakları, portalda yer alan ürün ve çözüm belgeleri, broşürler, referans kılavuzları, teknik belgeler ve gelişmiş arama fonksiyonu gibi temel satış araçlarına, oluşturulan özel bir bölüm sayesinde erişim sağlayabiliyor.


Schneider Electric, iş...