02 / 05 / 2024

Ortalama işçi maaşı 15 bini geçti, sosyal yardımlar yüzde 100 arttı

Ortalama işçi maaşı 15 bini geçti, sosyal yardımlar yüzde 100 arttı

Schneider Elektrik’te grev öncesi sağlanan anlaşmaya göre saat ücretlerine ilk altı ay için yüzde 40 artı 19 TL zam yapılacak, sosyal haklarda yıllık artış oranı yüzde 100 olacak.



Birleşik Metal-İş’in örgütlü olduğu, Metal İşveren Sendikası'na (MESS) bağlı 5 işletmeden biri olan Schneider Elektrik’te grev öncesi anlaşma sağlandığı bildirildi. Varılan anlaşmaya göre saat ücretlerine yüzde 40 artı 19 TL zam yapılacak ayrıca sosyal haklarda ise yıllık artış oranı yüzde 100 olacak.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön