06 / 05 / 2024

Schneider Electric portalı

Schneider Electric portalı

Enerji yönetiminde dünya çapında uzman Schneider Electric, iş ortaklarıyla iletişimde olmak ve onların büyümelerine destek vermek amacıyla ‘ Yeni İş Ortağı ’ portalını hizmete açtı.

MG4 Electric'te bu aya özel 0 faiz ve 70 bin TL takas desteği! Mart 2024 fiyatları tek tek açıklandı! 

MG4 Electric, doğuştan yüzde 100 elektrikli olması ve yüksek performansıyla dikkat çekiyor. MG4'te bu aya özel 0 faiz ve 70 bin TL takas desteği sunuluyor. İşte 2 Mart 2024 fiyat listesi... 

MG4 Electric'te Ekim kampanyası! 200 bin liraya 12 ay vade, 0.49 faiz fırsatı! Araba almak isteyenler fırsatı kaçırmayın

Yüzde 100 elektrikli MG4, dinamik tasarımı ve yüksek performansı ile, bayilerde satışa sunuluyor. MG Turkey, MG4 Electric araba almak isteyenlere 200 bin liraya 12 ay vade, 0.49 faiz fırsatı sunuyor. Peki MG4 Electric fiyatı ne kadar? MG4 Electric 19 Ekim 2023 fiyat listesi.

Fransız devi Türkiye'den ayrılacak mı? Kararını duyurdu

Fransız Schneider Electric Türkiye'deki yatırımlarına devam edecek mi? Merakla beklenen karar açıklandı. İşte tüm detaylar...

Devlet herkese 7 bin 200 TL veriyor! E-devlet'te portal açıldı! Hemen başvurun, karşılıksız desteği kapın!

Yüzbinlerce kişi devletin mali desteklerinden yararlanmanın yollarını merak ederken, beklenen açıklama da yapıldı. Devlet herkese 7 bin 200 TL veriyor! E-devlet'te portal açıldı! Hemen başvurun, karşılıksız desteği kapın!

İnternational Portal Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

İnternational Portal Gayrimenkul Limited Şirketi Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Arezou Mokhtarı, Farhad Keramatıkollı ve Sına Javaherı Far otaklığında kuruldu.

Ankara'da öğrenciler için kiralık ev portalı hizmete alındı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, şehre üniversite okumaya gelen ve kiralık konut arayan öğrenciler için ev arama portalı oluşturulduğunu açıkladı.

İste Portal Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İste Portal Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Osama H.S.J. ve Walaa Almıdanı ortaklığında kuruldu.

Rezidans Portal Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rezidans Portal Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Eylül Sena Uygun ve Devrim Keçili ortaklığında kuruldu.

Schneider Electric ve Cisco Bina Yönetimi Sistemleri iş birliği yapıyor!

Schneider Electric ile Cisco, akıllı binaların standart hale gelmesinde önemli ilerlemeler sağlamak amacıyla bir iş birliğine imza attı.

Mitsubishi Electric ile dijital fabrikalar evlere taşınıyor!

Mitsubishi Electric, TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) iş birliğiyle webinarlar gerçekleşiyor. Dijital dönüşüm alanında önemli yatırımlar ve çalışmalarda bulunan Mitsubishi Electric, pandemi döneminde paydaşlarıyla olan iletişimini dijital platformlara taşıyor.

Tapu'dan yabancılara özel gayrimenkul portalı!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, Türkiye'den gayrimenkul edinmek isteyen yabancıların başvuru sürecinden itibaren doğru yönlendirilmesi için bilgi portalı kurdu. 

Realty Portal Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Realty Portal Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi Beylikdüzü'de 100 TL sermaye bedeli ile  Reza Hassani ve Sedat Balci ortaklığında kuruldu. 

YDA Söğütözü'nün asansörlerinde Mitsubishi Electric imzası!

YDA Group, YDA Söğütözü projesinin asansör sistemleri için Mitsubishi Electric ile anlaştı.

Schneider Electric portalı Haberi

Schneider Electric portalı

Schneider Electric, iş ortaklarıyla olan iş süreçlerini daha geliştirmek ve partnerlerine fayda sağlamak amacıyla ücretsiz olarak hizmet veren Schneider Electric Yeni İş Ortağı Portalı’nı kullanıma sundu.


Yeni İş Ortağı Portalı, Schneider Electric’in, makine imalatçıları, sistem entegratörleri, pano imalatçıları, danışmanlık ve proje tasarım firmalarından oluşan ana ortaklarının eğitim, doküman fırsat yönetimi, iş ortağı bulucu gibi faydalı kaynaklara erişmelerini sağlıyor.


Sisteme ücretsiz olarak kaydolan kullanıcıların yararlanabildiği uygulama, yeni iş fırsatlarıyla daha hızlı büyüme, müşterilerin ihtiyaçlarını daha hızlı yanıtlama ve en yeni pazarlama tekliflerle daha fazla satış yapılmasını amaçlıyor.


Schneider Electric fırsatlarını keşfederek işinizi büyütün…


İş ortakları, portalda yer alan ürün ve çözüm belgeleri, broşürler, referans kılavuzları, teknik belgeler ve gelişmiş arama fonksiyonu gibi temel satış araçlarına, oluşturulan özel bir bölüm sayesinde erişim sağlayabiliyor.


Schneider Electric, iş...