29 / 04 / 2024

schock

schock

Granit evyenin mucidi Schock’un rengârenk evyeleri ile mutfağınızı şenlendiren Silverline “Bahara Merhaba” diyor

Schock Christadur serisi Cristalite malzemesinden üretiliyor!

Schock’un ürettiği eviyeler sahip olduğu 20 yıldan fazla kullanım ömrü ile dayanıklıdır, temizliği kolaydır ve antibakteriyeldi. Christadur serisi, Shock’un 30 yıllık tecrübesini aktardığı Cristalite malzemesinden üretiliyor.

Schock, yeni ürünü kırmızı eviye!

Schock; sevgiyi, aşkı çağrıştıran kırmızıyı romantik ev sahipleri için Waterfall D-150 eviye ile buluşturdu. Yeni çağın, postmodern mutfak trenlerine uyumlu model özellikleri ile de bir eviyeden beklenenin fazlasını veriyor...

Schock evyeleri artık Silverline mağazalarında!

Granit evyenin mucidi Schock’un rengârenk evyeleri ile mutfağınızı şenlendiren Silverline “Bahara Merhaba” diyor

Silverline, Schock evyeleri ile mutfakları renklendiriyor!

Granit evyenin mucidi Schock'un rengârenk evyeleri ile mutfağınızı şenlendiren Silverline “Bahara Merhaba” diyor

schock Haberi

schock

Ankastre mutfak ürünlerinde tasarımı ile dikkat çeken Silverline; davlumbazdan fırına, bulaşık makinesinden ocağa kadar sunduğu geniş yelpazedeki ürün çeşidine eklediği Alman markası Schock evyeleri ile yeni bir boyut kazandırıyor. Son teknoloji ve kusursuz işçiliğin benzersiz birleşimi olan Schock evyeler, farklı modelleri ile mutfağınızda bahar havası estiriyor.


Renkli görünümleri ve sıra dışı tasarımları ile mutfağınızın tarzını değiştiren Schock evyeler, Silverline ankastre ürünleri ile benzersiz bir görünüm sunuyor. Gözeneksiz yapısı ve estetik görünümünün yanı sıra kir tutmama özelliği sayesinde temizleme kolaylığı sağlıyor.


 Capcanlı renkleri ile dikkatleri üzerine çeken Schock Cristadur ve Cristalite evyeleri mutfağınıza ihtiyacı olan enerjiyi kazandırıyor. Çevre standartlarına uygunluğu ile Türkiye’de sadece Silverline mağazalarında satışa sunulan Schock evyeler, granit evye yapımında kullanılan malzemelerin kalitesi ile mutfaklarınıza beklediğiniz özeni...