14 / 05 / 2024

Scor Yönetim iletişim

Scor Yönetim iletişim

Scor Yönetim Ve Personel Hizmetleri Limited Şirketi bugün Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Selin Vural tarafından kuruldu. 

Fay Yönetim Bilişim Danışmanlık Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fay Yönetim Bilişim Danışmanlık Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Uygur tarafından kuruldu.

Evoscouts İletişim Projeleri Yönetim ve Planlama Limited Şirketi kuruldu!

Evoscouts İletişim Projeleri Yönetim ve Planlama Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mazhar Özgür tarafından kuruldu.

Mar Yapı Sefaköy Oerlikon iletişim!

Mar Yapı Sefaköy Oerlikon iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Konut ve işyerlerinden oluşacak projede 1+0'dan 2+1'e kadar daire tipleri sunuluyor. 

Scor Yönetim Ve Personel Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Scor Yönetim Ve Personel Hizmetleri Limited Şirketi bugün Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Selin Vural tarafından kuruldu. 

NEF Çekmeköy Ormantepe iletişim bilgileri!

Nef Çekmeköy'de NEF Ormantepe projesine hazırlanıyor. NEF Ormantepe projesi yakında satışa sunulacak. NEF Çekmeköy Ormantepe iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Nef Çekmeköy projesi iletişim bilgileri!

Toplam bin 500 adet daireden oluşan NEF Çekmeköy projesi İstanbul Çekmeköy'de Özyeğin Üniversitesi'nin yanında inşa ediliyor. İşte Nef Çekmeköy projesi iletişim bilgileri...

Scor Yönetim Ve Personel Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Scor Yönetim Ve Personel Hizmetleri Limited Şirketi Selin Vural tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

DNZ Kurtköy Pendik iletişim!

Toplam 311 daireden meydana gelen DNZ Kurtköy Pendik projesi Deniz Yapı imzasına sahip. DNZ Kurtköy Pendik iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 4 579 olarak belirtiliyor.

Vogue Kurtköy Residence iletişim!

Vogue Kurtköy Residence iletişim bilgilerine göre satış ofisi telefonu 0212 219 41 00 olarak belirtiliyor. 3 blok halinde hayata geçirilen projede konutlar 63, 64 ve 66 metrekare büyüklükte tasarlandı.

Esenyurt Evim Yüksekdağ iletişim!

Esenyurt Evim Yüksekdağ iletişim için 444 9 540 numaralı telefondan satış ofisini arayabilirsiniz. Dairelerin 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandığı projede vade farkı olmadan 50 ay taksit imkanı sağlanıyor.

Pendik Vogue Kurtköy Evleri iletişim!

Pendik Vogue Kurtköy Evleri iletişim için 0212 219 41 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Ayse Yapı tarafından inşa edilen projede 250 konut ve 20 ticari birim bulunuyor.

Koşuyolu Bakırköy City iletişim!

Koşuyolu Bakırköy City iletişim için 444 40 29 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Beyaz İnşaat imzasıyla hayata geçirilen projede konutların alanları 87 ile 217 metrekare arasında değişiyor.

Bakırköy City iletişim!

Bakırköy City iletişim bilgilerine göre satış ofisi irtibat telefonu 444 40 29 olarak belirlendi. 2017 yılı Haziran ayında tamamlanacak proje 163 daire ve 33 dükkandan oluşuyor.

Scor Yönetim iletişim Haberi

Scor Yönetim iletişim

Scor Yönetim Ve Personel Hizmetleri Limited Şirketi bugün Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Selin Vural tarafından kuruldu. 

Scor Yönetim Ve Personel Hizmetleri Limited Şirketi konusu:
a) Başta Kamu ve Özel kesime ait olmak üzere , yurt içinde veya dışında ; her türlü hastahane, okul, üniversite, sosyal tesisler, ortak yaşam alanları, alış veriş merkezleri, apartman, site, plaza, iş merkezi, müstakil meskenler vb. gibi insanların topluca veya bireysel yaşadığı, hizmet aldığı, tedavi veya eğitim gördüğü tüm alanlarda, profesyonelbina yöneticiliği veya işletmecilik ve söz konusu mahallerin teknik işletme yönetimini yapmak....ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler


Scor Yönetim Ve Personel Hizmetleri Limited Şirketi adres: Mecidiyeköy Mah.Şehir Ahmet Sok.No.4/90 Şişli