14 / 05 / 2024

Sâdâbâd Mesire Alanı Çevre Düzenlemesi Projesi

Sâdâbâd Mesire Alanı Çevre Düzenlemesi Projesi

Boğaz suyuyla canlanan Haliç’i ve çevre düzenleme çalışmalarıyla yeniden yeşeren Sadabat’ı gezdiren Başkan Topbaş, Beşiktaş’tan başlayarak Kağıthane üzerinden Tekstiltent’e ulaşan metronun ihalesinin 1-2 ay içerisinde yapılacağını müjdeledi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan küçük esnafa resmen büyük müjde geldi! Prim ödeme gün sayısı düşüyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan küçük esnafa resmen büyük müjde geldi. Küçük esnafın prim ödeme gün sayısı düşüyor... İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Bursa Sıcaksu Bölgesi kentsel dönüşüm ihalesi yapıldı!

Bursa Sıcaksu Bölgesi'nde hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi için ihale yapıldı. 

Kentsel dönüşüm sürecine bütüncül yaklaşılmalı!

‘1-7 Mart Deprem Haftası’ dolayısıyla açıklamada bulunan GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu, Türkiye'de hayata geçen kentsel dönüşüm sürecine bütüncül yaklaşımla bakılması gerektiğini dile getirdi.

Sur Yapı'ya Yılın İtibarlısı ödülü! 

Marketing Türkiye ve Akademetre Research & Strategic Planning ortaklığı ile bu yıl altıncı kez düzenlenen ‘The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri’nde Sur Yapı, Gayrimenkul ve İnşaat kategorisinde “Yılın İtibarlısı” ödülünün sahibi oldu...

Haliç Düzenleme Alanı imar değişikliği askıya çıktı!

Haliç Düzenleme Alanındaki plan değişikliği, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından bugün askıya çıkarıldı..

Kilis'te 16.5 milyon TL'lik mesire alanı yapılıyor!

Orman Genel Müdürlüğü tarafından Resul Osman Dağı'nın Kilis Belediyesine devredildiğini ifade eden Kilis Belediye Başkanı Kara, Resul Osman Dağı mesire alanında 16 milyon 500 bin lira civarında yatırım yapıldığını söyledi.

Şanlıurfa Eyyübiye'ye 106 dönümlük mesire alanı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi yatırımlarına son sürat devam ediyor. Büyükşehir bu kapsamda Yenice'ye 106 dönümlük mesire alanı inşa ediyor.

İzmir'e 66 mesire alanı!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü (OGM) İzmir'de şehrin gürültüsünden bunalan ve tabiatla buluşmak isteyen vatandaşlar için şuana kadar 66 mesire alanı tahsis etti

Kepez Belediyesi'nde 54 dönümlük mesire alanı!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün, ilçenin kuzeyindeki yeni mahalle olan eski köylere sözünü verdiği mesire alanının yapımı başladı.

Malatya'ya 60 dönümlük mesire alanı!

Orduzu Pınarbaşı’nda Turgut Özal Tabiat Parkı devamında 60 dönümlük alanın Mesire alanı olarak düzenlenmesi için ihale yapılarak, inşaat çalışmalarına başlandı.

Moody's İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin notunu düşürdü!

Türkiye'nin kredi notunu sürpriz bir şekilde düşüren uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin kredi notunu da Baa3'ten Ba1'e indirdi.

Espark AVM'nin yanındaki bölgeye rekreasyon alanı mı yapılacak?

Büyükşehir Belediye Meclisi’nde Espark yanında, açık otopark olarak kullanılan veya etkinlikler düzenlenen ticaret alanının yeşil alana dönüştürülmesi gündeme geldi. Başkan Yılmaz Büyükerşen bölgenin rekreasyon alanı olabileceğini söyledi.

Çorlu Demirköy'e yeni mesire alanı geliyor!

Çorlu Demirköy Orman İşletme Müdürlüğü sınırları dahilinde C Tipi Mesire Yeri olarak projesi düzenlenen ve inşaatına ve yapımına başlanan Enver Kara Mesire alanında çalışmalarda sona gelindi.

Sâdâbâd Mesire Alanı Çevre Düzenlemesi Projesi Haberi

Sâdâbâd Mesire Alanı Çevre Düzenlemesi Projesi

“Kağıthane Deresi’nde kürek çekeceğiz”


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul Boğazı’ndan Haliç’e su veren sistemin ardından yapımı planlanan ‘Sâdâbâd Mesire Alanı Çevre Düzenlemesi Projesi’ni yerinde inceleyecek, basın mensuplarını bilgilendirdi. Programın başında yağan sağanak yağmur nedeniyle geziyi kısa tutan Başkan Kadir Topbaş, yandaki Kağıthane Belediyesi’ne geçerek gazetecilere açıklamalarda bulundu.


Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Sami İlhan ve İSKİ Genel Müdürü Prof. Dr. Ahmet Demir’in de yer aldığı toplantıya “Beraber yürüdük bu yollarda, beraber ıslandık yağan yağmurda” dizelerini okuyarak başlayan Kadir Topbaş, “Bugün böyle oldu. İstanbul Boğazı’ndan Haliç’e getirdiğimiz, buranın can suyu olan ve yeni bir hayatın ciddi anlamda işaretlerini veren bu güzelliği yerinde incelemek istedik. Ama yağmur rahmet ve bereketiyle karşıladı bizi. İnşallah daha ilerde Sayın...