09 / 05 / 2024

Sea Pearl kiralık

Sea Pearl kiralık

Nitelikli projelerle adından söz ettiren Kuzu Grup, Kat Gayrimenkul'le birlikte Ataköy sahilinde geliştirdiği, şehrin denize sıfır tek premium projesi Sea Pearl Ataköy'ün konut satışlarına başladı.

Sea Pearl'de yüzde 8 KDV fırsatı devam ediyor!

"Denizin kıyısında, hayatın zirvesinde!" yaşam sunulan Sea Pearl'de Sea Pearl'de yüzde 8 KDV fırsatı devam ediyor...

Sea Pearl Ataköy'de 31 Ekim'e kadar yüzde 10 KDV indirimi!

Sea Pearl Ataköy'de 31 Ekim'e kadar yüzde 10 KDV indirimi imkanı sağlanıyor. Sea Pearl Ataköy'de "Denizin kıyısında, hayatın zirvesinde!" yaşam sunuluyor.

Sea Pearl'de metrekare fiyatları 8 bin dolardan başlıyor!

Denizin kıyısında hayatın zirvesinde bir yaşamın sunulduğu Sea Pearl'de metrekare fiyatları 8 bin dolardan başlıyor..

Sea Pearl adres!

Sea Pearl adres bilgisi haberimizde yer alıyor. Kuzu Grup tarafından hayata geçirilen Sea Pearl projesinde denizin kıyısında hayatın zirvesinde bir yaşam sunuluyor. 

Sea Pearl Ataköy fiyat 2018!

"Denizin kıyısında hayatın zirvesinde!" sloganıyla basına tanıtılan Sea Pearl Ataköy'de ilk etap daireleri hemen teslim ediliyor..

Sea Pearl Ataköy satılık daire fiyatları!

"Denizin kıyısında hayatın zirvesinde!" sloganıyla tanıtılan Sea Pearl Ataköy projesinde 1+1 ve 2+1 daireler satışa kapandı. Sea Pearl Ataköy satılık daire fiyatları 1 milyon 767 bin 292 dolardan başlıyor.

Sea Pearl Ataköy: Denizin kıyısında hayatın zirvesinde!

Satış süreci devam eden Bakırköy Sea Pearl Rezidans'ta yaşam başladı. Sea Pearl Ataköy'de fiyatlar 1 milyon 767 bin 292 dolardan başlıyor.

Sea Pearl Ataköy Kuzu İnşaat teslim tarihi!

Sea Pearl Ataköy projesinde ev fiyatları 842 bin dolardan başlıyor. Sahile 1.200 metre kıyısı olan Sea Pearl Ataköy projesinde kişiye özel ödeme imkanları sunuluyor...

Kuzu Grup Sea Pearl Evleri iletişim!

Kuzu Grup Sea Pearl Evleri iletişim için satış ofisi ile 0212 696 53 52 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Boğaziçi Köprüsü’ne 17 kilometre uzaklıkta olan projenin ilk etabı 20 katlı 4 bloktan oluşuyor.

Kuzu Grup Sea Pearl teslim tarihi!

Boğaziçi Köprüsü’ne 17 kilometre kadar uzaklıkta kadar uzaklıkta bulunan projede toplam 1.381 adet daireden meydana geliyor. Kuzu Grup Sea Pearl teslim tarihi Temmuz 2017 yılı olarak belirlendi.

Sea Pearl Ataköy Körfez yatırımcıları ile buluştu!

Uluslararası Yatırım Zirvesi’nde sponsorlar arasında yer alan Kuzu Grup lüks algısını yeniden yorumlayan Ataköy'de yer alan ihtişamlı projesi Sea Pearl’ü Körfez yatırımcıları ile buluşturdu.

Sea Pearl Ataköy Kuzu Grup satılık!

Sea Pearl Ataköy Kuzu Grup satılık daire alanları 88,75 metrekare ile 398,91 metrekare arasında değişiyor. Teslim tarihi Temmuz 2017 olarak belirlenen projede satışlar devam ediyor.

Kuzu Grup Sea Pearl Ataköy'de metrekaresi 7 bin 200 dolara!

Dairelerin metrekare birim fiyatlarının 7 bin 200 dolardan başlangıç gösterdiği Kuzu Grup Sea Pearl Ataköy projesinde daire alanları 88,75 metrekareden başlıyor ve 398,91 metrekareye kadar çıkıyor.

Sea Pearl kiralık Haberi

Sea Pearl kiralık


Bugüne kadar yurt içi ve yurt dışında yaptığı nitelikli projelerle adından söz ettiren Kuzu Grup, Kat Gayrimenkul'le birlikte Ataköy sahilinde geliştirdiği, şehrin denize sıfır tek premium projesi Sea Pearl Ataköy'ün konut satışlarına başladı.


AYRICALIKLI KONUM 

Ataköy Sahil Yolu'nda yükselen Havaalam'na ve Ataköy Yat Limanı'na sadece 2 km mesafede yer alıyor ve projenin çevresinde birçok AVM ve hastane bulunuyor. Projeye doğrudan ulaşım ise sahil yolu olarak da bilinen Rauf Orbay Bulvarı'ndan sağlanıyor. 


Exclusive...