01 / 05 / 2024

seapearl ataköy iletişim

seapearl ataköy iletişim

İstanbul'un denize sıfır tek premium konut projesi olan Kuzu Grup imzalı SeaPearl Ataköy’ün ilk etabında yaşam başladı.

SeaPearl Ataköy'de teslimler Temmuz 2017'de!

Kuzu Grup, Kat Gayrimenkul'le birlikte Ataköy sahilinde geliştirdiği İstanbul'un denize sıfır projesi SeaPearl Ataköy'de lüks algısını yeniden yorumluyor. Şirket, geleceğin yaşam standartlarını şekillendirmeye devam ediyor.

Seapearl Ataköy'de metrekaresi 7 bin 200 dolara!

Daire alanlarının 88 metrekareden başlangıç gösterdiği ve 398 metrekareye kadar yükseldiği Seapearl Ataköy projesinde yer alan dairelerin metrekare birim fiyatları 7 bin 200 dolardan başlıyor.

SeaPearl Ataköy'de ödeme planı güncellendi!

İstanbul'un en değerli kıyı şeridinde inci tanesi gibi yükselen SeaPearl Ataköy’de, banka kredili ve peşin ödemelerin yanı sıra Kuzu Grup bünyesinde de vadelendirme yapılıyor.

Kuzu Grup’tan Cityscape Turkey’de 24 milyon dolarlık satış!

Türkiye ekonomisine ve sektöre büyük katkı sağlayacak, yerli ve global yatırımcılarla, gayrimenkul geliştiricilerini bir araya getiren Cityscape Turkey geçtiğimiz gün başladı. Kuzu Grup, fuara SeaPearl Ataköy projesi ile katıldı

Sea Pearl Ataköy BMG Polo Cup’ın ilgi odağı oldu!

Her sene geleneksel olarak düzenlenen BMG Polo Cup, bu sene 19.kez gerçekleştirildi. İngiltere, Ürdün ve Suudi Arabistan Kraliyet ailelerinin buluştuğu BMG Polo Cup, bu sene İngiltere Gloucestershire’daki Cheshire Polo Club’da yapıldı.

20 soruda Sea Pearl Ataköy projesi!

Sea Pearl Ataköy projesi kimin? Sea Pearl Ataköy'de fiyatlar ne kadar? Sea Pearl Ataköy'de aidatlar ne kadar olacak? Sea Pearl Ataköy ödeme seçenekleri neler? İşte tüm detaylar...

SeaPearl Ataköy Jumeirah Otel ve Residence projesinde Daikin imzası!

Kuzu Grup ve dünyaca ünlü otel markası Jumeirah Group işbirliği ile Ataköy sahilde inşa edilen SeaPearl Ataköy Jumeirah Otel ve Residence projesinde iklimlendirme çözümleri bir kez daha sektörün öncü markası Daikin’e teslim edildi. 

Kuzu Grup, SeaPearl Ataköy ile konutta dev kampanyaya destek oluyor!

Kuzu Grup, SeaPearl Ataköy ile konutta dev kampanyaya destek oldu. Projede 31 Ekim’e kadar sürecek kampanya kapsamında yüzde 10 indirim avantajı sunulacak..

Sinpaş Sefaköy iletişim!

Sinpaş Sefaköy iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilecek proje  Sefaköy ilçesinde, E5 Otoyolu'nun yanında yükselecek.

Zer Mecidiyeköy iletişim!

Zer Mecidiyeköy iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Ön satışları başlayan proje Ceylan İnşaat tarafından Mecidiyeköy’de hayata geçiriliyor. 

NEF Çekmeköy iletişim!

NEF Çekmeköy iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Nef Ormantepe 1.2 milyar TL yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor. 

Ekizler İnşaat Portekiz Kurtköy iletişim!

Ekizler İnşaat Portekiz Kurtköy iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 112 daire ve 13 ticari alandan meydana gelen projede 2+1 ve 3+1 şeklinde daire tipleri sunuluyor.

Kadıköy Merdivenköy iletişim!

Kadıköy Merdivenköy iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Toplamda 500 daireden oluşacak projede konut ve ticaret alanları bulunuyor.

SeaPearl Ataköy'ün ikinci etabına hız verildi!

İstanbul'un denize sıfır tek premium konut projesi olarak Kuzu Grup imzasıyla hayata geçirilen SeaPearl Ataköy'ün ikinci etabına hız verildi.

SeaPearl Ataköy'ün ilk etabında yaşam başladı!

İstanbul'un denize sıfır tek premium konut projesi olan Kuzu Grup imzalı SeaPearl Ataköy’ün ilk etabında yaşam başladı.

Sea Pearl Ataköy'de geri sayım başladı!

Kuzu Grup tarafından hayata geçirilen SeaPearl Ataköy’ün ilk etabında sona gelindi. Denize sıfır tek premium konut projesi olan SeaPearl Ataköy’de ay sonu itibarıyla yaşam başlayacak

SeaPearl Ataköy’de teslim heyecanı!

İstanbul’un denize sıfır tek premium projesi SeaPearl Ataköy’de teslim heyecanı yaşanıyor. Projede yaşam Eylül sonu itibariyle başlayacak.

SeaPearl Ataköy’de yaşam başlıyor!

SeaPearl Ataköy’ün ilk etabında sona gelindi. Teslim heyecanının yaşandığı projede yaşamın başlamasına sayılı günler kaldı. İstanbul'un getiri potansiyeli en yüksek, denize sıfır tek premium konut projesi olan SeaPearl Ataköy’de Eylül sonu itibariyle yaşam başlayacak.

SeaPearl Ataköy 2017 ödeme kampanyası bilgileri!

SeaPearl Ataköy projesi Kuzu Grup tarafından İstanbul Ataköy'de inşa ediliyor. Projede uygulanan ödeme kampanyası kapsamında 60 ay sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

seapearl ataköy iletişim Haberi

seapearl ataköy iletişim

Mavinin her tonunun, yakamozların, yunusların, martıların, yıldızların, güneşin doğuşu ve batışının eşsiz güzelliği içinde, en değerli inciler gibi parıldayan ihtişamlı bir yaşam sunan SeaPearl Ataköy’de yepyeni bir heyecan yaşanıyor. Projenin ilk etabında yaşam başladı. 


SeaPearl Ataköy’de, yaşam alanlarının her odası, kesintisiz ve muhteşem Marmara Denizi manzarasına açılıyor. Ahşap zeminli, doğal çimli ve geniş teraslı kat bahçelerinde günün 24 saati eşsiz manzaranın tadı çıkarılabiliyor. Projeye, trafikte kalmadan deniz yolu ile ulaşım sağlanıyor.


2 milyar 700 milyon dolar yatırım değeriyle inşa edilen SeaPearl Ataköy’de toplam 1401 konut yer alıyor. 20 katlı 4 bloktan ve 631 konuttan meydana gelen ilk etapta, alanları 88 ile 398 metrekare arasında değişen 1+1’den 4,5+’1’e kadar farlılık gösteren konut tipleri bulunuyor. Kişiye özel ödeme planlarının oluşturulduğu projenin ilk etabında...